AAttila írta: ↑2026.08.02., vas. 19:12
Oda kellett volna beállnom, de a frissítő résznél hátracsorogtam,hogy mégiscsak a családtagok az elsők. Viszont el is mentek annyira,hogy nem tudtam volna egyedül felérni rájuk,így megint saját tempó. Viszont a 6. felénél megkaptam a kört az elejétől, így nem mehettem ki az utolsó körre. Ezért felemás érzéseim vannak. Nem vagyok elkeseredett, ez egy önismereti teszt volt számomra. De annak kiváló.
Általában,ha valaki elkezd versenyezni,mire a versenyrutin beérik, kb 2 év. nem ijesztgetlek, csak kb ennyi. Ha sokat megy,lehet belőle fél-1 év is. de addig sok hibát elkövet az ember,amit utólag tud elemezni és figyel,hogy máskor okosabban döntsön. De még ekkor is jöhetnek rossz döntések és elég egy, elment a hajó.
itt ezt a frissítés dolgot nem értem, miért kellett hátramenni, de lehet csak gyorsan fogalmaztál, mert nem értem,mi történt.
az ilyen körpályán az a baj,az eleje nagyon megy és szeritnem említettem is,hogy meg fogják rángatni, főleg az elején. ilyenkor az első két kör nagyot szelektál. utána jön egy kis nyugi,mert aki ottmaradt,annak már csak nagyon pici hányadát lehetne leszakítani, nagy meló berakással, nem éri meg ellőni puskaport.. Viszont ezek haladnak,mint a fene,mert a veleje maradt ott. És bár haladós tempót mennek,valójában ilyenkor összedolgoznak és pihennek. Aztán a végét megint megrángatják. Sokszor próbálkoznak az utolsó kör előtt, még kicsit ritkítani, vagy aki jó erőben érzi még magát, a többeket fárasztani, ha nem is a leszakítás a fő cél. Ekkor a tempó is megint megugrik.
de le a kalappal és nyugi,még pár napig fejeled az asztalt és lehet 2-3 hét múlva is,ha eszedbe jut (nerkem 10 évvel ezelőtti "elbaxások" is ha eszembe jutnak, úgyanúgy felhúzom rajta magam

), de még itt az a jó, felfel ágon vagy. Akkor lesznek ezek igazán dühítőek,amikor már rendre dobogóra várod magad és más is. Akkor nehezebb megemészteni egy hibás döntést. Ezt még megeszed reggelire és a következő, mert egyre jobb lesz, feledteti.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu