mint lentebb írom, meg hát
; ill. a geológiai szakemberek azé' csak tudják, mi-micsoda mint lentebb írom, meg hát
; ill. a geológiai szakemberek azé' csak tudják, mi-micsoda 
Begörcsölhetett szegény, szerintem a tüdőre nemigen van hatással. Gyerekkoromban az idősebbek riogattak vele, hogy a túl hideg víztől "leég a tüdőnk".

naésakkor, hogy tudományosan is alátámasszam a "Hegy"séget
Van ez így, bár én a tüdőpukkanásra értettem. Nem emléxem mi volt a pontos probléma,meg úgy őszintén, nem is látom -én analfabéta- mi az összefüggés és már nem emléxem rá, mi is lett a baja, de sziréna vitte.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 20:47na, rászóltál> Tarnaleleszen volt az 1. nyomóskutas frissítőpontom. mire a kiöntött teavizet hideg(ebb)re cseréltem, egy igazi triatlonos húzott el előttem. intettem, azt' gondoltam, úgyis mingyá' utólérem, váltunk majd pár szót, a Hegyen meg otthagyom
. aha. a (3km-re lévő) Hegy alájig csak a távolságot tudtam tartani, ott meg az első kanyarig láttam a fickót, azt' annyi
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs
. azzal vígasztalom magam, hogy legalább 60 má' elmúltam
![]()

Annyira tekintélyt parancsoló lehetett a megjelenésed, hogy megtolta, nehogy szégyenben maradjon.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 20:47...Tarnaleleszen volt az 1. nyomóskutas frissítőpontom. mire a kiöntött teavizet hideg(ebb)re cseréltem, egy igazi triatlonos húzott el előttem. intettem, azt' gondoltam, úgyis mingyá' utólérem, váltunk majd pár szót, a Hegyen meg otthagyom. aha. a (3km-re lévő) Hegy alájig csak a távolságot tudtam tartani, ott meg az első kanyarig láttam a fickót, azt' annyi
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs
. azzal vígasztalom magam, hogy legalább 60 má' elmúltam
![]()

na, rászóltál
Nekem mindegy,csak ne légy "triathlonos"
akkor igyad, tesó
. ja, meg szóJJá a profiknak is, meleggel frissítsenek Pedig ilyenkor jobb a meleg. A tested meleg.
én B-lapátfalván tettem ugyanígy, ugyanannyival hátra, csak egy nyomóskútnál és csak 2dl, de HIDEG vízzel hazáig

Addig szöszöltél a beállítással, hogy insta-képes legyen, hogy a habot elvitte a cica.
Mentünk mi is 37-ben versenyen. Ha előtte szokod a meleget, xal nem a klímás kocsiban pihensz, alig fogod észerevenni. Kaja, pia. Pulzusom avg-ben kb 5-el volt magasabb, 185

Én ugyan nem.
Igazad van. Ugyanakkor NEKEM szükségem van ilyen akadályokra, amikkel próbára teszem magam. Jobban megismerem a határaim. Persze, ha úgy érzem,simán feladom és leállok. Nem "életem műve" egy ilyen verseny.

És 159 ilyen elvetemült nevező van a mezőnyünkbenpärt írta: ↑2026.08.01., szomb. 14:33Én most futottam be. Bár az átlagnál valamivel jobban bírom a meleget, de az biztos, hogy ha lenne is rá hajlandóságom, ilyen időben, ebben a korban tuti nem indulnék el egy versenyen.37C°-ban el lehet öregesen karistolni, de komolyabb terheléssel inkább a hőtűrést lehet tesztelni, nem az edzési munkát. Múlt hét végén 114 kilit gurultam, most 95-öt, de amaz nagyságrenddel kevésbé volt fárasztó.

Sajnos az időjárás alaposan megnehezíti az amúgy is kevés idő beosztását. Én nem tudok olyan korán felkelni, mert fontos, hogy aludjak.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 13:238:30-11:15h között bringáztam egyet, de ilyet még nem éltem: a kulacsban ihatatlanul meleg, szinte forró volt a víz, kénytelen voltam 2 nyomós csapnál (hála az égnek, hogy errefelé vannak még ilyenek!
) megállni és frisset tölteni...
. egyre inkább úgy tűnik, a nyári (rendes, nem esti) bringázást el kell felejteni
- vagy reggel 6-kor elindulni
![]()
. egyre inkább úgy tűnik, a nyári (rendes, nem esti) bringázást el kell felejteni