na, rászóltál
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs na, rászóltál
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs 
Nekem mindegy,csak ne légy "triathlonos"
akkor igyad, tesó
. ja, meg szóJJá a profiknak is, meleggel frissítsenek Pedig ilyenkor jobb a meleg. A tested meleg.
én B-lapátfalván tettem ugyanígy, ugyanannyival hátra, csak egy nyomóskútnál és csak 2dl, de HIDEG vízzel hazáig

Addig szöszöltél a beállítással, hogy insta-képes legyen, hogy a habot elvitte a cica.
Mentünk mi is 37-ben versenyen. Ha előtte szokod a meleget, xal nem a klímás kocsiban pihensz, alig fogod észerevenni. Kaja, pia. Pulzusom avg-ben kb 5-el volt magasabb, 185

Én ugyan nem.
Igazad van. Ugyanakkor NEKEM szükségem van ilyen akadályokra, amikkel próbára teszem magam. Jobban megismerem a határaim. Persze, ha úgy érzem,simán feladom és leállok. Nem "életem műve" egy ilyen verseny.

És 159 ilyen elvetemült nevező van a mezőnyünkbenpärt írta: ↑2026.08.01., szomb. 14:33Én most futottam be. Bár az átlagnál valamivel jobban bírom a meleget, de az biztos, hogy ha lenne is rá hajlandóságom, ilyen időben, ebben a korban tuti nem indulnék el egy versenyen.37C°-ban el lehet öregesen karistolni, de komolyabb terheléssel inkább a hőtűrést lehet tesztelni, nem az edzési munkát. Múlt hét végén 114 kilit gurultam, most 95-öt, de amaz nagyságrenddel kevésbé volt fárasztó.

Sajnos az időjárás alaposan megnehezíti az amúgy is kevés idő beosztását. Én nem tudok olyan korán felkelni, mert fontos, hogy aludjak.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 13:238:30-11:15h között bringáztam egyet, de ilyet még nem éltem: a kulacsban ihatatlanul meleg, szinte forró volt a víz, kénytelen voltam 2 nyomós csapnál (hála az égnek, hogy errefelé vannak még ilyenek!
) megállni és frisset tölteni...
. egyre inkább úgy tűnik, a nyári (rendes, nem esti) bringázást el kell felejteni
- vagy reggel 6-kor elindulni
![]()
. egyre inkább úgy tűnik, a nyári (rendes, nem esti) bringázást el kell felejteni Végig nem olvastam... ez a szponzorok miatti kidumálás.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 07:48én kedvelem Vingegaard-ot, de azé' ez, háááát, kissé érdekes> https://cyclinguptodate.com/cycling/ana ... in-in-2026 . odáig nem vették észre, hogy mi az útvonal, nem volt felderítő bringázás, és azt sem tudták, hogy Pogi hogyan/milyen stílussal nyer?
![]()
Görgő rulezasebestyen írta: ↑2026.07.31., pén. 20:14Kis örömhír a "rajongóimnak", a keddi tekerésen valahogy egy darázs bekerült a mezem alá és mikor odanyúltam nem tudván mi az, 4 helyen szúrt meg a hónom alatt. Azóta minden percét élvezem az életnek.![]()

Nem szívattalak, a franc se tudja, meddig emelkedik egy domb, meg amúgy is; mi a fenét kezdesz egy számmal? Ha soknak tűnik, visszafordulunk?revox írta: ↑2026.07.31., pén. 17:00Engem egxszer pärt szívatot meg. Elmentünk bicózni. Már hazafele mentünk eger fele, mondja, még jön majd három, kb 300 méteres kaptató. Hámondom, az nagytányér. Már pukkan a szemem, mentünk egy kilit felfele, akkor megkérdeztem, hol 300 méter ez? Ja,akkor lehet több![]()
Nekem is volt "utasom" a szerdai edzésen. Még a bemelegítés vége felé utolértem egy bringást. Fejvédő nélkül, hátizsákkal,gondolom ment haza a melóból. Ahigy elmentem mellette, láttam az árnyékot,hogy beállt mögém. Jött a 20/40, azt még elég jól vette, mert a 20mp hamar letelik. Utána jött a 2p VO2. Na ott már lemaradt a végére, amit piciben ért be, de ott el is köszöntünk, mert másfelé ment. Megköszönte.st81 írta: ↑2026.07.31., pén. 17:16Revi, köszönöm a megosztást. Nem biztos, hogy mindegyik körben nagytányér lesz![]()
Kedden Tatáról visszafelé a kerékpárúton utolértem egy gravel-est. Gondoltam, így 45 km után pihenek mögötte egy pár kilit. Észrevette, hogy szélárnyékban utazok és felrántott 35-ről 42-43-ra (fejben kicsit számítottam is rá hogy felgyorsít). Szerencsére síkon tekertünk így tartottam a tempót, maradtam 1 méteren belül mögötte. Aztán 2 km után elértük a sima járdás szakaszt és vége volt a "csapatásnak".