- "Elnézve a képen azt a panelt abból a taknyolásból nem csoda, hogy kijön ez+az. Azok a birodalmi lépegető dióda meg más lábak, mint valami antenna, adnak vesznek minden digitális szőrt. Nézni is rettenet. Nyilván a tesztnél is ma már ki kéne írni, hogy vigyázat termékmegjelenítést tartalmaz.
Ha elolvastad volna az írást tudnád, hogy a képen lévő dac egy "tuningolt" darab, pont azok az ágaskodó alkatrészek azok amik a gyári smd alkatrészeket helyettesítik a jobb hang érdekében. Hogy ez bejött-e vagy sem az most lényegtelen. Egyébként elég csak kiguglizni típus alapján, pár tucat képet egyből talál a belsejéről bárki, még csak AI sem kell hozzá.
- A szinergia az amikor az egymással együttműködő dolgok (emberek, készülékek, stb.) jobb eredményt adnak, mint önmagukban. Tehát, ha egy magasba húzó és egy magashiányos készülék/kábel összekerül, az eredmény jobb/hallgathatóbb lesz hiszen valamilyen szinten kompenzálják egymás hibáit. Persze ez egy tüneti kezelés, ettől még külön-külön nyilvánvaló hibákkal küzdenek.
- "Alapvetően elég nagy szemétség így látatlanban (hallatlanban) távfikázni mások rendszerét, berendezését. De én ebben jó vagyok." - És ezzel sajnos nem vagy egyedül, de legalább van önismereted.
Nem is értem mi alapján ítél meg valaki akár csak egy olyan dolgot is, nemhogy egy egész rendszert, amit sosem hallott saját fülével szólni. A tesztek olvasása nagyon hasznos is tud lenni, de messzemenő következtetéseket sajnos nem érdemes levonni belőlük a legtöbb esetben. Ennek okaival szerintem itt a legtöbben tisztában is vannak. Akik pedig nem azok úgy is ezek alapján vásárolnak továbbra is.
A legnagyobb gond szerintem, hogy egy relatív drága erősítő előtt miért egy belépő szintű streamer van. Több ismerősöm is használ/használt Wiim készülékeket, én is kipróbáltam egyszer az egyiket. Röviden, ha a hangjuk összhangban lenne szolgáltatásaikkal akkor igazán jók is lehetnének.