hericstamas írta: ↑2026.07.31., pén. 11:02
Én meg saját tapasztalatom alapján javaslom (a konkrét termék esetén) komolyan venni ezt a tesztet, ezért is linkeltem be.

Futni meg nem kell sehova. Nem kell ehhez még csak hasonló rendszert sem építenie senkinek, mint az enyém. Ez nekem "kellett". Ettől függetlenül ez a kábel kombináció egy hasonlóan nyers dacot, jól kisimíthat ezek szerint.
Alapvetően elég nagy szemétség így látatlanban (hallatlanban) távfikázni mások rendszerét, berendezését. De én ebben jó vagyok.
Őszintén szólva eddig nem is hallottam az általad használt integrált erősítőről, illetve a hangsugárzódról sem. A dac-nak a brandje már ismerős, igaz nem az a konkrét típus, ami neked van. Tehát, utánaolvastam mindnek. A dac egy régi típus, viszont meglepően sokáig volt gyártásban, egy félprofi, stúdiókészüléknek látszó dolog. Szerintem nem lehet rossz, ha tud 96kHz-es anyagokat is kezelni, akkor nem is kell jobb. A Wiim Ultraról elfeldkeztem. Elég divatos ma, állítólag jó is, ha ki van szolgálva jó táppal és jó ac meg dc kábelekkel. Azért manapság az egy eszközös stream eléggé alapszintű, én itt látok olcsó fejlesztési lehetőséget a rendszeredben. Hidd el sokat hozhat, ezen a szinten. Persze, más amikor egy többmilliós gép az egyedüli forrás, de nálad lehetne egy olcsó szervert beállítani. Ha van egy asztali géped, vagy laptopod, akár másik szobában is, elég ha a lan kapcsolat megvan.
Az erősítődről találtam egy bő leírást, mérésekkel, fotóval a belsejéről, lengyel cikk, de fordítóval a lényeg érthető.
Accustic Arts POWER ES sztereó erősítő - Teszt | teszt, ár és üzletek
https://share.google/2TFMfNYR2iolXgrBA
A hangsugárzók szintén stúdió berendezések, és meglepő módon a 20cm-es mélyközepei ellenére, nem túl erőteljesek basszusban. Az erősítőnél is valami ilyesmit jegyeznek meg. Ennél ha megnézed a mérést, látszik hogy 50Hz-12kHz jó az átvitel, alatta, fölötte lehajlik. Ez már önmagában szűri a műsoranyagot, erre még rátesz a hs.
Talán ezért nem hallatszik nálad, hogy a VdH szénkábel is ezt csinálja. Ennek a kábelnek a hangzásában elég egyöntetűek itt a vélemenyek.