Nem is azt írtam, hogy Vdh etelon volt.SoundMania írta: ↑2026.07.30., csüt. 20:51Csak azokhoz a kommersz készülékekhez az emberek nem a First meg a V áru kábeleket vették hanem az olcsóbbakat. Amik sokkal jobban megérték az árukat csak épp a kommersz készülékkel ez nem nagyon derült ki róluk. Az akkori VdH kábelek hangjához nem igazítottam volna semmiképpen a rendszer hangját.white-tiger írta: ↑2026.07.30., csüt. 20:36Amikor bejöttek ezek a kábelek (VDHul is pl.) akkor az akkori kommersz alap erősítők (Sony, Technics, stb) hang karaktere elég száraz, kissé vékony volt sok esetben. Ilyenkor a gatya madzagok helyett a VDHul és más ilyen kábel is előre lépés volt. Testesebb, kicsit tisztább, jobban hallgatható volt tőlük a rendszer. Helyén kell kezelni ezt a dolgot is. Abban az időszakban ez volt. Tény az is, hogy a szén kábel nem a gyorsaságáról és felbontásáról volt híres. Azóta pedig sokat változott és fejlődött is a kábel világ.SoundMania írta: ↑2026.07.30., csüt. 19:55
Szén nagyon is tud csinálni dolgokat. Ha lesz majd jobb kábeled is vagy csak kíváncsiságból meghallgatsz pár jót, majd egyből kiderül. Saját tapasztalato/ alapján nem kerülhetett be a rendszerembe egy VdH kábel semert nem hozta az elvártakategfelelően. Így a First is ment haza a meghallgatása után. Az ellenfele egy nála is régebbi AN v kábel volt. Kicsit mindenben jobb volt stabilan. Amit Wasiliy ír azokban meg pláne jobb volt.
Nem feltétlenül. Én is akkor jutottam hozzá az Aq Argenthez. És egy jó kábel egy kommerszből is többet hoz ki mint egy gagyi(bb).