Vinkler írta: ↑2026.07.30., csüt. 13:03
revox írta: ↑2026.07.30., csüt. 12:43
Vinkler írta: ↑2026.07.30., csüt. 11:48
A miérteket, majd asebestyen leírja. Az bizos, hogy 2 különböző edzés keveréke, nem klasszik. A VO2 edzés a magas pulzusra megy, a tempo, az sztem a Z2 teteje, vagy a Z3 alja. Nekem 2 perc 311-325W volt kiírva, aztán 2 perc pihenő és 10 perc 226-239W, majd 4 perc pihenő. Mindezt 4x ismételve. Előtte bemelegítés, utána levezetés.
lehet nálad nem jó edzést néztem,de megtaláltam Atinál, ez tuti az, vagyis annak tűnik...
az elején kcsiit beárngatja a pulzust, az melegítés része gondolom. aztán viszonylag nagy terhelésen, normál vagy picit fölötte pedálütemmel megy viszonylag rövidet, madj ezt követően lezább terhelésen,alacsony pedálütemmel hosszabbat és ez van szériázva.
érdekes tréning, ha nem titkos recept,érdekel mi az apropója. (az értékeket kitakartam,nehogy az ellenfelek meglessék

)
Ha pedélütem is van hozzá rendelve, akkor az nem ez. Ehhez nincs fordulat, az az összes többihez van. :)
ja,pedig kedztem összerkani, mit történik
mgas terhelés,nagy fordulaton,rövid ideig... a pulzus felszalad, a gyors izmok beindulnak, majd egy rövid pihenő után egy nagyon alacsony fordulaton beterheli a fáradt izmokat, de most nem pulzusból,hanem nyomatékból kell dolgozni. A Watt sökken,de a nyomaték szinte semmit. Xal ez olyan kcisit genyózós,de van értelme edzés. a pulzus végig normális a kisebb terhelésen, alacsony pedálütemen, izomból dolgozik. több értlemét látom, egyrészt a pulzis és izommunka eloszlását segíti,másrészt pl egy hegyi kaptatónál nem jön zavarba a láb, ha így van edzve, hogy relatíve fáradtan, terhelés után, még tudjon izomból menni. harmadik, ha szépen forgat 60rpm-en a hajtástechnika is finomodik.
de lehet akkor nem is jó tréninget nézek

meg kit tudja,mire gondolt a költő, én csak kibicelek, próbálom összrakni a sztroit. régebebn volt valami edzésmódszer,ami ezzel trenirozta a hegyimenőket,de az nagyon régen volt és lehet ahhoz ennek most semmi köze

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu