pärt írta: ↑2026.07.30., csüt. 10:28
Nem akarom én megreformálni a sporttudományos nevezéktant, csak rácsodálkoztam, milyen hangzatos elnevezés.

De látod, még Revi is rákérdezett, pedig ő azért velem ellentétben végzett már edzési munkát - még ha halvány árnyalatnyi értelmezési vitáitok fel is merülnek néhanap.

Bár igaz, ők még az edző bá' áltál rájuk eresztett kardfogú tigrisek elől menekültek.
nálunk is voltak jelölések, nem is ekvés és volt benne logika és pont azért,maiért sebi is elenevzi az edzéseket.
gyors kivettem egyet a régi naptárból
3x(10km) x 4(1km)1km
ez azt jelenti, hogy 3 szériát kell nyomni, szériák között 10 km pihenő (ami nem 25 km/h-t takar,de ezt már tisztáztuk,de az felfogható Z2-nek kb)
tehát, 3 széria,10 kili eltolásokkal, ahol 1km nyélmenés van, 1 kili pihenőkkel 4 alkalommal. tehát ez összesen 12db 1 kilis nyelezést jelent, a megfelleő regenerációs időkkel.
ránézésre nem utal a terhelésre, de az 1(1)-ből tudjuk,hogy ez azt jelenti,hogy ami a csövön kifér. ilyen rövid távon maxot kell tolni. Ha ettől eltért a terhelés,akkor az jelezve volt az edzéstervben külön. De egy kilin nincs mit alkudozni

ahogy tegnap írtam, aki nem forgott be, annak nem volt ott keresnivalója. annak se aki alkudozott egy kilin
lehet így egyszerűbb,csak az importáló alkamzás ilyen xarul hozta át az endomondoról régebben,de kb látszik a lényege

- t_3x4x1x1.jpg (21.38 KiB) Megtekintve 256 alkalommal
amiért én megkérdeztem, az totálisan az érdeklődés tárgya és valóban érdekel,ez milyen jelelgű terhelést és pihenést jelent. sok év eltelt és érdekel,most milyen edzések vannak. Az is lehet, be tudom valahova sorolni,amit mi is csináltunk,csak más a neve.
tehát, bár értékelem a jó humort

és kimondottan sportszakmai érdeklődés volt és van. Xal érdekel a megfejtés. Egyrészt,mi a terhelés menete,másrészt ezzel mit edzünk. stravára rápillantottam, folyamatos watterhelést látok, lejtőkön gurulást, amit kb a pulzus is követ és beállt statikusra a statik wattok esetén. csak nem látom,hol van benne a csel,amitől külön nevet kapott és ilyen furmányosat
eskü,tényleg érdekel. bár, én már csak kocabringázok és elvagyok amagam kis világában ezen a téren, de az érdeklődésem megvan, mit csinálnak most másként az emberek

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu