mekkora táv lesz, mennyire szintes? nicns egy gpx hozzá?AAttila írta: ↑2026.07.30., csüt. 20:54Az ásványi anyag,elektrolit stb bevitelhez "szinte mindegy" a víz hőfoka. Persze kellemesebb a friss,hideg kútvíz, de a meleg lötty pont annyira fog regenerálni. Szerintem a 3 kevés is lesz. Bár ez függ attól is,hogy mennyire vagy izzadós. Mindenesetre ezen ne spórolj, ha 2-t fel tud adni, akkor 4-t is. Mondjuk 2.,4.,6. körben. Ha lesz zseléd, azt hagyjál a végére is,hogy maradjon kakaó a végén. De biztosan ismered a tested/ szervezeted, hogy hogyan üzemel. Aszerint frissítsst81 írta: ↑2026.07.30., csüt. 20:29Ma mentem még egy 55 km-es kört 31-es átlaggal ebben a szép, 36-38 fokban, öttől-hétig. Úgy éreztem, mintha egy nyitott sütő előtt helyben futnék. Ez már a piszok meleg kategória. 1 kulacsot használtam el, de a vége már elég meleg lötty volt.
Ezért a versenyre hárommal készülök, feleségem fogja menet közben "hozzámvágni". Energiaszeletet is részben így kérek, mert ilyen melegben 20 km után már inkább híg massza állagú. Energiazselét, magnéziumot kis műanyag fiolában, így annak sem számít a meleg és nem kell foggal bontogatni, csak lepattintom a fedelét.![]()
nem akarok menni, csak azé,kell e ennyire megbonyolítani az életet