Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5603

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: pärt »

Vinkler írta:
2026.07.29., szer. 20:33
Nah, amíg ti itt résztávozgattatok elméletben, én lenyomtam egy 2 órás VO2-Tempo hybrid edzést. De a mellkaspántom szerintem meghalt.
A dűlőszelektált francia boroknak van ilyen bonyolult neve. :D
Én is mentem egy rövidet, de az csak egy karcos tanyabornak felel meg. Még dolgozom az elnevezésen, egyelőre a "kis esti bükki" munkacímet kapta.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10153

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

AAttila írta:
2026.07.29., szer. 21:28
Vinkler írta:
Nah, amíg ti itt résztávozgattatok elméletben, én lenyomtam egy 2 órás VO2-Tempo hybrid edzést. De a mellkaspántom szerintem meghalt.
Hogy tetszett ez a hybrid edzés? Nekem bejött. Érdekes volt, nem a megszokott. :smile32:
Fura. Nem a kedvencem, de ez nem is arról szól.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3804

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Vinkler írta:
Hogy tetszett ez a hybrid edzés? Nekem bejött. Érdekes volt, nem a megszokott. :smile32:

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10153

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4829
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 18:37
revox írta:
2026.07.29., szer. 18:20

Magadnál vagy? :D

Ezek csapatedzések. Ha egyedül.mentem, max olyankor volt, ha betegség után még gyors lett volna a csapattal, de az nem ennyi lenne :D 38 körül max 30 kilin tudtam volna,lehet ott se. Majd megnézem. Már váltottam telóra.. most bűnözök, benyomtam a hifit :kapdelm:
De xarul.szól... :rolleyes:
Akkor ezekből az ábrákból honnan tudjuk, hogy ebből a menésből mennyi a Te részed/érdemed? :D
Ez még régi iskola, nálunk szégyen volt nem beforogni minden résztávban. Aki nem tette, azt nem kezelték embernek és ezt én is így gondoltam. Ök voltak a kaskalák, jelentsen is bármit :D
Pihenő meg általában lánctalp volt, ha befújt, ha nem, pusztán a jó lánctalptechnika beidegződése miatt :)
Sajna ezek még endomondorol lettek átmentve tapiiriccal es a pulzusadatok nem jöttek át (de az mutatna dolgokat), de néha maga a sebesség is hülye görbét rajzol, csak cikkcakkoz.

De passz, ezek milyen adatok. Akkor gyorsnak éreztúk magunkat :D

Melegszik a szub, sak nem aprítom fel :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8286

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2026.07.29., szer. 18:20

Ezek csapatedzések. Ha egyedül.mentem, max olyankor volt, ha betegség után még gyors lett volna a csapattal, de az nem ennyi lenne :D 38 körül max 30 kilin tudtam volna,lehet ott se. Majd megnézem. Már váltottam telóra.. most bűnözök, benyomtam a hifit :kapdelm:
Akkor ezekből az ábrákból honnan tudjuk, hogy ebből a menésből mennyi a Te részed/érdemed? :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

De ezek az edzések avg-ben csalókák. Ha beállunk ststik 43ra csapatban, világból kimegyünk, de ilyen edzésünk sose volt. Mindig feladat volt. Edzőbá mindig azt mondta, 40el bárki tud mennyi, 50el nem. Így a menés az neki azt jelentette, hogy 50 (környéke. Azért ez szélfüggő volt. De pl 2 kilis résztávok esetén a szél se lehetett kifogás, azt le kellett hozni 50el).

De olyankor valami hajt és megoldod. Meg, ha w kilit kell.leforogni mondjuk 4-5en, már csak 4-500 méter a tied. A visszaállás nehezebb vezetés után, mint vezetni. Sokszor,ha hullámban volt az utolsó kili, inkább levezetted, mert rosszabb lett volna kiállni.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 17:52
revox írta:
2026.07.29., szer. 17:37
gyorsan rászűrtem erreaz 54 kilis szegmenrtre,itt sokat mentünk egy időben, azért látszik,hogy a 43 elég kiugró a többi mellett. persze,kérdés,mikor,mi volt a feladat. egy sprintnapot nehéz résztávoshoz hasonlítani. régi szép idők,... szeritnem belehalnék most felébe...

csarda_hort_csarda_all.jpg
Egyedül mentél?

halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.07.29., szer. 17:37
gyorsan rászűrtem erreaz 54 kilis szegmenrtre,itt sokat mentünk egy időben, azért látszik,hogy a 43 elég kiugró a többi mellett. persze,kérdés,mikor,mi volt a feladat. egy sprintnapot nehéz résztávoshoz hasonlítani. régi szép idők,... szeritnem belehalnék most felébe...

Egyedül mentél?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Én '19-ben kezdtem bringázni. Vettem egy montit és kezdtem a városban 6,5km körrel. Nagyon gyorsan rájöttem,hogy ez nekem tetszik,csak nem haladok. Így hamarosan megvettem Trane kolléga Bianchi bicóját. :smile53: Nagyon patent volt a gép és imádtam tekerni vele. Gyakorlatilag az a bicó nyitotta fel a szemem. Tudtam önerőből síkon 50 felett tekerni,magabiztosan tudtam kezelni a kanyarokban is,aztán jöttek a hosszabb utak. Jött egy lehetőség a Deda váz szettre és ezért cseréltem. Megvettem hozzá a Red alkatrészeket és boldogság volt. Így jött a covid után ez a Hajdú kupa. Ott csak licences versenyzők indulhattak. OK, azok is amatőrök,de egy picit jobbak. Na ott tudtam én húzni a sort és voltak az élményeim. 1,5-2 év bringázás után. Ezért nagy szám NEKEM.
Egy kis csitri vagyok ebben a sportban, de imádom még mindig. Vasárnap felkelek és mire ébred a család,lenyomtam egy százast,úgy,hogy nem vagyok fáradt. Frissen, üdén megyek haza.
Élvezem a tekerést,a tájat, a munkásokat a földeken,a szőlőkben, stb.
Ákos nagyon sokat hozott ki belőlem. Egyrészt a számok nem hazudnak (ennyi idő után már csak látszik egy trend), másrészt nagyon jó érzésekkel tekerek. És igen,most ott tartok, hogy a 36-37km/h tempó közben simán beszélgetek. Tudom,vannak,akiknek ez nem nagy dolog,de nekem jó,hogy haladunk, de közben tudunk dumcsizni. Szeretném folytatni Vele,mert még csak az elején járunk valaminek,ami érzésem szerint sok jót tartogat még számomra. Ha nem is,mint versenyző, de egy egészséges, életerős ember,aki néha néha versenyez egyet ;)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 17:08
revox írta:
2026.07.29., szer. 16:30

versenyen 40-el pihennek :napsut: csak a tisztánlátás végett Mi régebben edzésen mentünk 38-42 (szélfüggő) pihenőben résztávok között. És nekem gyanús,hogy az eltelt évek alatt gyorsult annyit a mezőny, hogy ami nekünk 50 volt,ma már inkább kb 53-54. Ettől az átlag nem lesz túl magas, mert egy-egy lassítórész sokat leszed belőle. nekünk pl az edzésátlagok 36-38 között jöttek ki,de vol benne 5 kili melegítés 35-el, voltak településen áthaladások, stoptáblák, esetleg leforgatás. De amikor 40 fölé ment az edzésátlag,akkor az már elég ing-gatya volt, ahol 10 km-es réstávokat nyomtunk 50 körül és mondjuk 4-et, rövidke 65 km-es edzésen :D

de,ha tudsz menni önerőőbl 31 körül, akkor a mezőnyben elvagy 40-el vígan. 50-el már nem biztos. és ugye, ma már az 50 se biztos,hogy 50. az csak nálam akadt be. az azóta kicsit lehet több...
Nah, mesélj Revi, hogy volt az a 4 x 10km résztáv 50km/h-val? :rolleyes: :D De komolyan, részletesen írd már le, légyszi, mert érdekel. :D
igazad van, a második etap (második 2x10) már nem volt 50-es :D nem jól emkékeztem... ott max csak bele-belenyaltunk a 45-be, de jellemzően 42 körülire tehető a menések átlaga.
azt nézem, melegítést és leforgatást lekapva 54 kilin 43-as átlagot mentünk (oda vissza. kifele jobb szelünk volt,visszafele jobban befújt), 14 kili pihenővel. Volt még akkor melegítés 5 kili, leforgatás 30-al 5 kili és így is 40 fölött maradt a teljes átlag. de az egy beteg nap volt. jellemzően 36-38, néha mentünk 40 fölé avg.
10 kilis menések jellemzően hétvégén voltak, össz táv kb 120-130, ebben volt kb 5 tizes résztáv, ott menni kellett 50 körül, de ott a pihenők hosszabbak voltak.

de nem vagyok ilyen penge memóriban,megkerestem starván (https://www.strava.com/activities/2617991222/overview)

elnézve, nemtom mit adnék most egy ilyen gpx-ért :D
csarda_hortobagy_csarda_kom.jpg
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.07.29., szer. 16:30

versenyen 40-el pihennek :napsut: csak a tisztánlátás végett Mi régebben edzésen mentünk 38-42 (szélfüggő) pihenőben résztávok között. És nekem gyanús,hogy az eltelt évek alatt gyorsult annyit a mezőny, hogy ami nekünk 50 volt,ma már inkább kb 53-54. Ettől az átlag nem lesz túl magas, mert egy-egy lassítórész sokat leszed belőle. nekünk pl az edzésátlagok 36-38 között jöttek ki,de vol benne 5 kili melegítés 35-el, voltak településen áthaladások, stoptáblák, esetleg leforgatás. De amikor 40 fölé ment az edzésátlag,akkor az már elég ing-gatya volt, ahol 10 km-es réstávokat nyomtunk 50 körül és mondjuk 4-et, rövidke 65 km-es edzésen :D

de,ha tudsz menni önerőőbl 31 körül, akkor a mezőnyben elvagy 40-el vígan. 50-el már nem biztos. és ugye, ma már az 50 se biztos,hogy 50. az csak nálam akadt be. az azóta kicsit lehet több...
Nah, mesélj Revi, hogy volt az a 4 x 10km résztáv 50km/h-val? :rolleyes: :D De komolyan, részletesen írd már le, légyszi, mert érdekel. :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

st81 írta:
2026.07.29., szer. 15:43
Ákos, jól látod, én abszolút asebestyen1 vagyok. Már korábban, a közös gurulásunk idején beszéltük, hogy lelkes amatőr vagyok, élvezetből "edzek" a magam szintjén és eljárok versenyekre a hangulat, a komfortzónából való kilépés és az "edzések" megkoronázásaként. Meg hogy ne üljek otthon :D
A jellemzően 31-32-es átlagsebességemmel nem a 40-nel menők csoportjában kell próbálkoznom, mert pár száz méter után "el lesz sózva a leves" :D

halfnote.hu

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: st81 »

Ákos, jól látod, én abszolút asebestyen1 vagyok. Már korábban, a közös gurulásunk idején beszéltük, hogy lelkes amatőr vagyok, élvezetből "edzek" a magam szintjén és eljárok versenyekre a hangulat, a komfortzónából való kilépés és az "edzések" megkoronázásaként. Meg hogy ne üljek otthon :D
A jellemzően 31-32-es átlagsebességemmel nem a 40-nel menők csoportjában kell próbálkoznom, mert pár száz méter után "el lesz sózva a leves" :D
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.07.29., szer. 12:53

ezt Ati írta: "És én a Mátra óta kevesebbet is edzettem. Szerintem simán tudunk együtt menni."

gondoltam,csábítja ST-t közös mezőnybe... én meg adtam alá egy kis lovat,támogatást. ill annyit, hogy tud esetleg valaki ott maradni egy ilyen csoportban, aki edzeget, de nincs kimaxolva :rolleyes:
Nah, mielőtt belemagyaráznánk valami marhaságot....
Amiket írtam, mind személyektől független (mint mindig ha jelenségekről írok), de akkor egyértelműsítem.
Van ez a nyomorult asebestyen, télen nem edz, max gurul egyet-egyet, ha szép az idő, aztán tavasszal elkezd menegetni érzésre, benevez versenyekre és valójában egy teljesítménytúra jelleggel letekeri ezeket. Aztán van ugyanaz a nyomorult asebestyen, de ez tervszerűen, konzisztensen edz, táplálkozik, pihen, stb egész évben, esetleg éveken át kifejezett teljesítmény vagy verseny ambíciókkal, nos az asebestyen1 kb 1 lájtosabb megindulást se tud átvenni asebestyen2-től, akkor se ha erre biztatják, meg mondják hogy de lesznek ott mások is. Ha mégis, akkor asebestyen2 iszonyat marhaságokat csinált.
Mindannyian tudunk együtt menni, ha akarunk, ez a HiFibzk ride. Együtt edzeni már nem tudunk. Versenyen meg...
Én a maximális őszinteségben hiszek, de a sport akkor is megtanít rá, ha nem akarsz hinni benne.
Ez már nem fiktív lesz, ez megtörtént.
Mama halála után, ami egy nagyon hosszú és fájdalmas senyvesztő betegség után úgy állt be, hogy én voltam ott Vele egyedül a családból, teljesen megrogytam, pszichológusi segítséget vettem igénybe a feldolgozásához. Ő javasolta egy ponton, hogy kezdjek el újra sportolni. Lementem egy plakát alapján egy bemutatóra és tetszett amit láttam. Minden edzésen ott voltam, rengeteget gyakoroltam pluszban és egy idő után kezdtem elhinni, amit mondtak a többiek meg a mesterem, hogy hát ez elég jól megy nekem. Aztán a keménymagból páran csináltunk 1 kis termet egy garázsból, oda jártunk gyakorolni, mindenkinek volt kulcsa. Egyik alkalommal a mesterünk egy barátja ott volt már, mikor leértünk és mondta, hogy egy rakás sz.r amit csinálunk, de ugye nekünk azt mondták, hogy márpedig hú de jó, jaj de megy. Kint a garázs előtt finoman lerakott minket a földre az edzőtársammal kb 1 szempillantás alatt, konkrétan fogalmunk nem volt, mi történt, csak azt éreztük, hogy már fekszünk. A Krisztián egoját ez annyira bántotta, hogy köszönés nélkül elment én meg megkértem a Zsoltit, hogy tanítson, ezután 9 évig voltam a magántanítványa (ingyen), amíg elköltözött sajnos. Soha az életben nem símogatta az egomat, de erre nem is volt szükségem. Tudjátok mindig azt mondta, hogy megtisztel az őszinteségével, mert érdemes vagyok rá. Nekem ikon a "srác" azóta is. A nyomait örökre magamon hordozom, az orromon, a füleimen, repesztette több bordámat, ütött le KO-ra, rúgott le sokszor és én ezért hálás vagyok Neki és ezt értem tette, Ő nem érezte ettől többnek magát. Kérésemre felkészített.
Hát így...
Sajnos én nem érek a nyomába semmilyen szempontból, de ha ma már más területen is, de tényleg igyekszem. :smile53:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2026.07.29., szer. 13:51
Inkább kussolok,mert nem szeretnék másik edzőt keresni,legfőképpen azért,mert TELJESEN ELÉGEDETT vagyok a jelenlegivel. :smile53:
De egyébként arra reagáltam, hogy St írta, nem tudná tenni rám a kereket. Csak biztatni szerettem volna,hogy fog az menni. Azt nem gondolnám, hogy ha menés lenne,tudna menni a GR-rel. Még én sem,mivel mindenki egy mezőnyben lesz U19-től, az Eliten át a vénekig.
De tanulhatunk magunkról,verseny szituációkról,stb.
na,egy újabb,sikeres versenyszervezé :D akkkor vissza lehet sírni,amikor csak az U17 és a csajokkal volt megkavarva a mezőny.... bár valamikor szerettem a vegyes mezőnyt,mert mehettem azokkal,akikkel edzésen megyek(elit), de az sose rólunk szólt,hanem a csapat legjobbjáról, meg akkor még nem volt ekkora eltérés a vének,az elit és pl az U19 között. Az elmúlt 10 évben ezek a difik nagyon felerősödtek. Ezen már gondolkodtam,hogy tudott enynire felerősödni pl az utánpótlás, de vélhetően a tudatosabb utánpótlsnevelés, az MKSZ támogatások, a sok versenyeztetés és a fiatalok manapság jelentősen jobb bringákkal repülnek,mint a vének. Ez régen fordítva volt :rolleyes: Az elit meg úgy elment, mint a fene, De talán ez így van rendjén. Az talán mégse normális,hogy egy master2-es, 48 évesen simán legurított egy elit OB-t és le se szakadt, megjött vbalahol középen. Az,hogy Kokszi, master3-as létére( itt csak elit közöt tmehetett 50+ évesen) hetedik (7.) let a Gemenc Kupán (asszem Gemencen. az ám nemzetközi volt és bejegyzett), az meg szinte abszurd,még ha koxolt is.

rendeződnek a dolgok, fejlődik a sport
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2026.07.29., szer. 14:17-kor.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

node, párizsi befutó...

már nem spoiler...

nem szeretem mvdPoelt, nem tudom miért, valami miatt nekem nem... De amit csinált, az brutális szép nyerés volt.
Nyilván látszott,hol edzettebb,mint Pogi. Pogi baromi jól megy saját tempót és igaz,hogy brutál megindulásai vannak,de ezek nem a megindulások,hanem alapvetően a magas teljesítménye és ehhez a tempója. Ő csak simán átáll saját termpóra,amit nem tudnak mások lekövetni. Ellenben mvdP egy teljesen más világ,aki a legvégén még minidg elő tud kaparni valami tartalékot és bikából tud újra és újra megindulni. Ezek azok a klasszikus kereékpárversenyzői szokások. És amikor felért a mezőny a vége előtt vagy 500-al, vdP még ráküldött egy utolsót, ami már Poginak sok volt, ki is borított és ment, küzdött és nyert. Brutális volt. bár,mivel nekem Pogi a kedvenc, még rátette a kereket és vártam,hogy fel tudja venni vdP tempóját, elég hamar kiderült, hogy nem.
Azt a befutót,ahogy megoldotta vdP, az valami istentelen durva volt. bár,azt gondolom, Phlilipsen meg tudta volna fogni, ezt érezhette,hogy kijár vdP-nak és jól is döntött, hogy nem verte le a havert.

szép verseny volt. a párizsi körözés elég gyenge volt mostanában, ezzel az új pályával sikerül még betenni némi izgalmat és parádét.
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Inkább kussolok,mert nem szeretnék másik edzőt keresni,legfőképpen azért,mert TELJESEN ELÉGEDETT vagyok a jelenlegivel. :smile53:
De egyébként arra reagáltam, hogy St írta, nem tudná tenni rám a kereket. Csak biztatni szerettem volna,hogy fog az menni. Azt nem gondolnám, hogy ha menés lenne,tudna menni a GR-rel. Még én sem,mivel mindenki egy mezőnyben lesz U19-től, az Eliten át a vénekig.
De tanulhatunk magunkról,verseny szituációkról,stb.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 12:11
Rotox írta:
2026.07.29., szer. 10:32
Vinkler írta:
2026.07.29., szer. 09:28
...
Szerintem Valter Attilával is ez történt a Vismanál. gondolkodik.gif
És - mert az ott eltelt idószak alatt igencsak úgy tűnik - vajon a Bahrain-nél is? gondolkodik.gif ;)

Bevallom (és félreértés ne essék, egyáltalán nem "örömködve"!) én ennél jóval kritikusabb vagyok a nemzet "Atijával".
Én meg a rendszerekkel vagyok kritikus. Nem tudom a rendszer 1 elemét kárhoztatni és dicsőíteni sem, együtt működik vagy sem. A képességek nem fognak alkalmazkodni a készségfejlesztéshez, a készségfejlesztést kell a képességekhez szabni.
Atinál sem ismerem a pontos körülményeket, de amennyiben a Vismánál 3 évig olyasmit forszíroztak, ami Neki nem nagyon használt, elég nagy eséllyel soha többet nem fogja elérni azt a szintet, amit a Visma nélkül elérhetett volna. Sajnos ez ilyen. Ezért őt kritizálni én nem tudom. Az meg teljesen szubjektív dolog, hogy én sosem voltam, nem is vagyok és valósíznű már nem is leszek rajongója.
csak kibicelünk ,de vélhetően a visma mit hegyimenő akarta vinni és egyértelműen segítőnek. Lehet próbálták ezt ráerőltetni, de akkor ez már lehet sok volt. Nekem szimpi srác, kedves, csendes és azért erős is, de valljuk be, én egyszer láttam vingegornak vezetni és sajnos sokat nem tudott hozzátenni. Azt a 100-200 métert vingegor magában is megoldotta volna ilyen tempóban.

minap emlegettem az U17-es soósOlit, aki elég bika gyerek volt. Itthon is volt,hogy megkapkodták, de pl már szlovákiában, igaz, jónak számított,már nem volt kiemelkedő. és még szlovákiától is messze van a world tour
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 12:23
revox írta:
2026.07.29., szer. 10:47
st81 írta:
2026.07.29., szer. 08:57
Revi jól mondja, István bácsi terve pont ez a középen való helyezkedés, erőmnek megfelelő boly megtalàlàsa:-)
azt én úgy gondoltam, menj jAtiék csoportjával (ha jól értem,Ati fűzött,menj velük), de annak a közepén. néha fogod harapni a kormányt (fogadra ügyelj), de el lehet evickélni, ha minden oldalról védenek. Viszont, ha azt érzed,de könnyen megy és elkezdesz jancsizni,hogy előremégy egy kis időre, a fagyi visszyanlhat :D

de a lényeg,hogy élvezd, ha néha fáj is :rolleyes:
Ha ez megtörténik, akkor felszólítom Atit, azonnal keressen új edzőt, mert a jelenlegi teljesen alkalmatlan. :smile53: :D
Persze ha nem sikerül, attól még lehet az edzője ugyanúgy alkalmatlan. :D
ezt Ati írta: "És én a Mátra óta kevesebbet is edzettem. Szerintem simán tudunk együtt menni."

gondoltam,csábítja ST-t közös mezőnybe... én meg adtam alá egy kis lovat,támogatást. ill annyit, hogy tud esetleg valaki ott maradni egy ilyen csoportban, aki edzeget, de nincs kimaxolva :rolleyes:
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2026.07.29., szer. 10:47
st81 írta:
Revi jól mondja, István bácsi terve pont ez a középen való helyezkedés, erőmnek megfelelő boly megtalàlàsa:-)
azt én úgy gondoltam, menj jAtiék csoportjával (ha jól értem,Ati fűzött,menj velük), de annak a közepén. néha fogod harapni a kormányt (fogadra ügyelj), de el lehet evickélni, ha minden oldalról védenek. Viszont, ha azt érzed,de könnyen megy és elkezdesz jancsizni,hogy előremégy egy kis időre, a fagyi visszyanlhat :D

Ha ez megtörténik, akkor felszólítom Atit, azonnal keressen új edzőt, mert a jelenlegi teljesen alkalmatlan. :smile53: :D
Persze ha nem sikerül, attól még lehet az edzője ugyanúgy alkalmatlan. :D

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Rotox írta:
2026.07.29., szer. 10:32
Vinkler írta:
2026.07.29., szer. 09:28
...
Szerintem Valter Attilával is ez történt a Vismanál. gondolkodik.gif
És - mert az ott eltelt idószak alatt igencsak úgy tűnik - vajon a Bahrain-nél is? gondolkodik.gif ;)

Bevallom (és félreértés ne essék, egyáltalán nem "örömködve"!) én ennél jóval kritikusabb vagyok a nemzet "Atijával".
Én meg a rendszerekkel vagyok kritikus. Nem tudom a rendszer 1 elemét kárhoztatni és dicsőíteni sem, együtt működik vagy sem. A képességek nem fognak alkalmazkodni a készségfejlesztéshez, a készségfejlesztést kell a képességekhez szabni.
Atinál sem ismerem a pontos körülményeket, de amennyiben a Vismánál 3 évig olyasmit forszíroztak, ami Neki nem nagyon használt, elég nagy eséllyel soha többet nem fogja elérni azt a szintet, amit a Visma nélkül elérhetett volna. Sajnos ez ilyen. Ezért őt kritizálni én nem tudom. Az meg teljesen szubjektív dolog, hogy én sosem voltam, nem is vagyok és valósíznű már nem is leszek rajongója.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2026.07.29., szer. 08:58
Ezek a saját tapasztalatokon alapuló ajánlások itt se érnek semmit másoknak, ahogy hifiben sem.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
ezt csak azért itt,mert megfigyeltem egy dolgot, de semmi kedvem másokkal erről fecsegni:
A hifiben,ami valóban jó, az tetszik mindenkinek. A szubjektum mögé bújni csak egyfajta ÉN-védő reakció, meg egy jó kifogás. Az lehet szubjekív,ki-hol köt kompromisszumot,de ez nem ízlés dolga, csupán a kompromisszumkötésé. Ha létezik egy csúcs rendszer,ami minden hibától mentes, az tök mindegy, ki-hol köt komrpromisszumot (a maga kisebb szintjén), mindenkinek tetszik.
Az más kérdés, hogy baromi drágán is vannak elég tré rendszerek és az se kétséges, hogy ész nélkül nem lehet mindent mixelni büntetlenül.Ebben egyetértek, így ajánlgatni is csak óvatosan lehet/kell és nehéz lenne általánosítani kimondottan egy-egy dolog kapcsán, pl kábel (lásd SM VZ-je).

de amíg a sportban ez igaz, az eltérő adottságaink alapján, a hifiben csak egy kifogás a xarul összerakott rendszerekre :smile53: :napsut:

de ennyit a hifiről,... jó lene már bicózni,csak még nem merek... :rolleyes:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

st81 írta:

halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”