AAttila írta: ↑2026.07.28., kedd 21:44
revox írta: ↑2026.07.28., kedd 21:38
AAttila írta: ↑2026.07.28., kedd 21:29
Ááá,Te is tudod,mezőnyben sokkal egyszerűbb. Ügyesen bújkálva az első 15-20-ban,az sokat segít. Ott vagy az elejében, ha szakadás van,akkor tudsz azonnal reagálni, mégis takarékosan mész. Esetleg néha, 1-2 percre beforogsz és húzod a mezőnyt,így nem mondhatják,hogy csak végig leutaztad a versenyt. De alapvetően dolgozzanak az erős emberek/csapatok. És én a Mátra óta kevesebbet is edzettem. Szerintem simán tudunk együtt menni.
Egyszerűbb leutazni :)
Nem szégyen a lovak között megbujni. Egy előreállás, ha nincs kellő rutin,mit is bír az ember extra terhelésen (mert elől 50+ km/h hirtelen az lesz), könnyen el lehet sózni a levest. Szerintem, ha st legurítja a tömegben, egy tisztességes helytállás. A beforgás egy következö lépcsőfok
De fotelbohóc ne okoskodjon
Hát nekem még mindig az egyik legkedvesebb emlékem, a Hajdú kupa. Beforogtam párszor, végig az elejében helyezkedtem,még jó fotók is készültek rólam verseny közben. Minden klassz volt. Sajnos még nem nagyon bírtam a végét, kezdett picit elgörcsölni a bal lábam, de hatalmas volt az a befutó.
Revi igazán jó tanácsokkal látott el. Akkor még nagyon-nagyon tanuló szakaszban voltam a versenyekkel kapcsolatban. De igyekeztem megfogadni mindent,amit mondott. Többnyire sikerült is.
Emléxem arra,messze túlteljesítetted, ami várható lett volna. A végére meg annyit tartalékolni, ami pont kell, évek versenyrutinjának kérdése, de így is egyben jöttél meg az elmezőnnyel.
Csak ne feledjük, akkor azért jól fel voltál.edzve. Most jobban, de akkor is jól karmoltál, de megkockáztatom, nem volt az sokkal gyengébb forma, erőnlét, tekintve az a mínusz öt évet..
De @st azt érzem, nincs most ennyire feledzve, így ha veletek menne, bőven elég feladat ottmaradni a tömegben es nem elbalerináskodni az erőt. Csak ezért mondtam. Neked forogni kell, a mez előjogokkal, de kötelezettséggel is jár
Egyébként én pl.sose szerettem utazni. Pulzus lemegy, ellustul és a hirtelen megindulások nem esnek jól. Ezek rövid távok viszonylag, jobban éreztem magam, ha pitbullkodtunk az elejében (arra szért ügyelve, hogy a lesipuskásokra maradjon erő a végére), valahogy így jobban jött a kraft, meg ha leuralta egy csapat a mezőnyt, mentálisan is adott az ellenfeleknek. Persze, ilyen klasszikus versenyzést nem látunk a jurósporton. A nagy távok miatt az egynaposok is másabbak dinamika szempontjából. Kell az állóképesség, de rövidebbb versenyekre legaláb heti egy sprintedzést is be kell iktatni a rengeteg lósz miat, de az se baj, ha a résztávos edzésrken a meglendítés sprintMax x 90%,utána beülni.
Genyók ezek a versenyek. Neked itt irányítók között kell lenni, st meg utazza le szerintem. Majd legközelebb bepótolja, de első olyan versenyen, ahol bekerül a sürűjébe, inkább figyeljen, tanuljon. Ami fontos, ne a sor végén, inkább középen. Ha véletlenül ott megúszik, még nem szakad le. Ha a "busz" mögött megy, egy hirtelen tempóváltás ha kiszakítja a tömegből, onnan nehéz visszaállni.
De jó más faxával verni a csalánt

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu