Kerékpársportban valóban nincs, páratlan számok vannak csak, de egyéb sportágakban van.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8256
Re: Kerékpározás
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
hol?
felénk nincs. u13 és u15
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10131
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
U15 vanVinkler írta: ↑2026.07.28., kedd 15:19Vagy azt hitték, hogy U14-es.asebestyen írta: ↑2026.07.28., kedd 15:00Akkor Te félmeztelenül mentél vagy kisgatyában?Nem azért szóltak be meg köcsögöltek?
![]()
![]()
![]()
![]()
gyerekc ott bénázott. rászóltam,hogy menjen már az útból,még visszadumált
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Vagy azt hitték, hogy U14-es.asebestyen írta: ↑2026.07.28., kedd 15:00Akkor Te félmeztelenül mentél vagy kisgatyában?Nem azért szóltak be meg köcsögöltek?
![]()
![]()
![]()
Nem azért szóltak be meg köcsögöltek?
- asebestyen
- V.I.P.

Akkor Te félmeztelenül mentél vagy kisgatyában?
Nem értem mit vesződtök itt a mezekkel amikor ott a pumpa is.revox írta: ↑2026.07.28., kedd 14:25nem javallott... egyzer próbáltam, nem taktika miatt,hanem szabály volt,hogy nem MKSZ akkreditált versenyen, nem indulhatsz csapatmezben. Akkor Zolink volt a szakágveető,mondom ne mi szegjünk szabályt.AAttila írta: ↑2026.07.28., kedd 13:382 mezt viszek. Az egyik a GR. Így valószínűleg akár az első sorból is indulhatok, mivel sokan lesznek a csapatból. Ráadásul a frissítésnél is a GR mezt/frjvédőt "keresik",így biztosan tudnak frissíteni. Ám amiért viszek másikat,az az,hogy mi van ha a csapat taktika szökést igényelne. Nyílván nem fognak olyan társaságot elengedni,amiben 2 GR is van. De lehet,hogy így,másik mezben, el lehetne lépni. De ezt majd még ott megdumáljuk.
Ha mezben vagy,tisztelnek és utat adnak,ha nem férsz el. Engem így konkrétan leszratk és mindeféle takonykölyök bepofázott,meg köcsögölt. OK. elvertük őket, de sok kellemetlenséget okozott. le akartak szorítani és ilyenek.
Persze, van abban logika,amit írsz,de itthon nem ez dönti el,hogy elengednek, vagy nem, hanem van e erő menni utánatok,vagy nincs. én nem mennék civilben,több a hátránya,mint az előnye az esetleges "cselnek" Melelsleg egy csapatmezt mindenki tisztelt. ha ledfektelsz,lehet nincs kéznél csapatkocsi,de akkor idegenek is megállnak segíteni. adnak vizet,kaját,bármit,míg egy mezei futkósót leszranak más csapatok.
Aztán az alagútban meg puff!
nem javallott... egyzer próbáltam, nem taktika miatt,hanem szabály volt,hogy nem MKSZ akkreditált versenyen, nem indulhatsz csapatmezben. Akkor Zolink volt a szakágveető,mondom ne mi szegjünk szabályt.AAttila írta: ↑2026.07.28., kedd 13:382 mezt viszek. Az egyik a GR. Így valószínűleg akár az első sorból is indulhatok, mivel sokan lesznek a csapatból. Ráadásul a frissítésnél is a GR mezt/frjvédőt "keresik",így biztosan tudnak frissíteni. Ám amiért viszek másikat,az az,hogy mi van ha a csapat taktika szökést igényelne. Nyílván nem fognak olyan társaságot elengedni,amiben 2 GR is van. De lehet,hogy így,másik mezben, el lehetne lépni. De ezt majd még ott megdumáljuk.
Ha mezben vagy,tisztelnek és utat adnak,ha nem férsz el. Engem így konkrétan leszratk és mindeféle takonykölyök bepofázott,meg köcsögölt. OK. elvertük őket, de sok kellemetlenséget okozott. le akartak szorítani és ilyenek.
Persze, van abban logika,amit írsz,de itthon nem ez dönti el,hogy elengednek, vagy nem, hanem van e erő menni utánatok,vagy nincs. én nem mennék civilben,több a hátránya,mint az előnye az esetleges "cselnek" Melelsleg egy csapatmezt mindenki tisztelt. ha ledfektelsz,lehet nincs kéznél csapatkocsi,de akkor idegenek is megállnak segíteni. adnak vizet,kaját,bármit,míg egy mezei futkósót leszranak más csapatok.
halfnote.hu
halfnote.hu
2 mezt viszek. Az egyik a GR. Így valószínűleg akár az első sorból is indulhatok, mivel sokan lesznek a csapatból. Ráadásul a frissítésnél is a GR mezt/frjvédőt "keresik",így biztosan tudnak frissíteni. Ám amiért viszek másikat,az az,hogy mi van ha a csapat taktika szökést igényelne. Nyílván nem fognak olyan társaságot elengedni,amiben 2 GR is van. De lehet,hogy így,másik mezben, el lehetne lépni. De ezt majd még ott megdumáljuk.
elől kell menni,akkor nincs baj
halfnote.hu
halfnote.hu
).
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5553
Revi éjjel nem alszik, hifit baxtat (aztán másnap persze hogy nem gurul a bringa
Jön valaki a bábolnai Brigetio körversenyre (08.02)? Beneveztem a délutáni műszak (akkor melegebb lesz
) hosszú távjára, a hobbi kategóriába.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nekem meg nagy a belem a pózhoz, amúgy meg görnyedjen 47 évesen a fecskendőm. Lex@rom a 1,5 km/h-t. 
- asebestyen
- V.I.P.

Revi éjjel így alszik...pärt írta: ↑2026.07.27., hétf. 18:18Ezt a versenyegér pózt csak lejtőzéshez használom - ott is csak az alsófogást - de akkor sem feltétlenül a kisebb légellenállás, hanem a kanyarokban az alacsonyabb súlypont miatt. De mivel nem endurance a gépem, már a felső fogásban, a markolaton is alacsonyabb a póz. Ha így belegondolok, nem nagyon emlékszem, hogy valaha láttam-e sporttársat hosszabban, ilyesmi zsugorpózban gurulni.
- pärt
- Őslakos

Ezt a versenyegér pózt csak lejtőzéshez használom - ott is csak az alsófogást - de akkor sem feltétlenül a kisebb légellenállás, hanem a kanyarokban az alacsonyabb súlypont miatt. De mivel nem endurance a gépem, már a felső fogásban, a markolaton is alacsonyabb a póz. Ha így belegondolok, nem nagyon emlékszem, hogy valaha láttam-e sporttársat hosszabban, ilyesmi zsugorpózban gurulni.
nemrég volt téma... még kb el is találtam az aero póz hozadékát az 1-1,5 km/h-val 30 esetén. én kb ennyit tapasztalok,de kényelmesben is jobban ba vagyok hajolva,nálam ez kevesebb hozadék valsz e miatt.
youtu.be/4uUbItrU9f8
youtu.be/4uUbItrU9f8
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Ezeket valahol szaporítják.
tdf, izgi 

halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
Mint múlt hétenpärt írta: ↑2026.07.25., szomb. 21:02Ma megindultam egy rövidebb Bükközésre, de elbambultam, és hirtelen Lilafüreden találtam magam, úgyhogy meggurultam Miskolc felől Bükkszentkereszt felé a teljes túrát.Kár, hogy nem voltál, frissíthetted volna kicsit a pr-jeidet.
![]()
Mai napig nem hiszi el, hogy nem esett jól gyorsabban mennem. Pedig tényleg nem
halfnote.hu
halfnote.hu
Kár, hogy nem voltál, frissíthetted volna kicsit a pr-jeidet.
- pärt
- Őslakos

Ma megindultam egy rövidebb Bükközésre, de elbambultam, és hirtelen Lilafüreden találtam magam, úgyhogy meggurultam Miskolc felől Bükkszentkereszt felé a teljes túrát.
- pärt
- Őslakos

Lederhosenben tekerni elég szép teljesítmény. (Így visszatekintve furcsa, de én is bringáztam ilyenben gyerekként, egy rokonságban körbeöröklődő példány jóvoltából. Hát, nem a komfortjáról híres.)Rotox írta: ↑2026.07.25., szomb. 05:5950+ év nyeregben: https://www.facebook.com/share/p/1EAJS32BwD/
Azon töprengek, vajon milyen gondolatokkal búcsúzhatott? Teljes, szabad és boldog élet? Vagy inkább elcseszett élet?![]()