AAttila írta: ↑2026.07.28., kedd 13:38
revox írta: ↑2026.07.28., kedd 13:25
AAttila írta: ↑2026.07.27., hétf. 21:52
Én nem mertem a hobbi kategóriába (na nem a teljesítményem miatt)

de lehet átkérem magam
elől kell menni,akkor nincs baj
2 mezt viszek. Az egyik a GR. Így valószínűleg akár az első sorból is indulhatok, mivel sokan lesznek a csapatból. Ráadásul a frissítésnél is a GR mezt/frjvédőt "keresik",így biztosan tudnak frissíteni. Ám amiért viszek másikat,az az,hogy mi van ha a csapat taktika szökést igényelne. Nyílván nem fognak olyan társaságot elengedni,amiben 2 GR is van. De lehet,hogy így,másik mezben, el lehetne lépni. De ezt majd még ott megdumáljuk.
nem javallott... egyzer próbáltam, nem taktika miatt,hanem szabály volt,hogy nem MKSZ akkreditált versenyen, nem indulhatsz csapatmezben. Akkor Zolink volt a szakágveető,mondom ne mi szegjünk szabályt.
Ha mezben vagy,tisztelnek és utat adnak,ha nem férsz el. Engem így konkrétan leszratk és mindeféle takonykölyök bepofázott,meg köcsögölt. OK. elvertük őket, de sok kellemetlenséget okozott. le akartak szorítani és ilyenek.
Persze, van abban logika,amit írsz,de itthon nem ez dönti el,hogy elengednek, vagy nem, hanem van e erő menni utánatok,vagy nincs. én nem mennék civilben,több a hátránya,mint az előnye az esetleges "cselnek" Melelsleg egy csapatmezt mindenki tisztelt. ha ledfektelsz,lehet nincs kéznél csapatkocsi,de akkor idegenek is megállnak segíteni. adnak vizet,kaját,bármit,míg egy mezei futkósót leszranak más csapatok.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu