Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5543
Re: Kerékpározás
Ezeket valahol szaporítják.
tdf, izgi 

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Mint múlt hétenpärt írta: ↑2026.07.25., szomb. 21:02Ma megindultam egy rövidebb Bükközésre, de elbambultam, és hirtelen Lilafüreden találtam magam, úgyhogy meggurultam Miskolc felől Bükkszentkereszt felé a teljes túrát.Kár, hogy nem voltál, frissíthetted volna kicsit a pr-jeidet.
![]()
Mai napig nem hiszi el, hogy nem esett jól gyorsabban mennem. Pedig tényleg nem
halfnote.hu
halfnote.hu
Kár, hogy nem voltál, frissíthetted volna kicsit a pr-jeidet.
- pärt
- Őslakos

Ma megindultam egy rövidebb Bükközésre, de elbambultam, és hirtelen Lilafüreden találtam magam, úgyhogy meggurultam Miskolc felől Bükkszentkereszt felé a teljes túrát.
- pärt
- Őslakos

Lederhosenben tekerni elég szép teljesítmény. (Így visszatekintve furcsa, de én is bringáztam ilyenben gyerekként, egy rokonságban körbeöröklődő példány jóvoltából. Hát, nem a komfortjáról híres.)Rotox írta: ↑2026.07.25., szomb. 05:5950+ év nyeregben: https://www.facebook.com/share/p/1EAJS32BwD/
Azon töprengek, vajon milyen gondolatokkal búcsúzhatott? Teljes, szabad és boldog élet? Vagy inkább elcseszett élet?![]()
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10105
Ez durva.
.
.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- pärt
- Őslakos

Nem hinném, hogy bármit is megbánt. A rendes polgári lét neki egy élve befalazás lett volna.Rotox írta: ↑2026.07.25., szomb. 05:5950+ év nyeregben: https://www.facebook.com/share/p/1EAJS32BwD/
Azon töprengek, vajon milyen gondolatokkal búcsúzhatott? Teljes, szabad és boldog élet? Vagy inkább elcseszett élet?![]()
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1489
50+ év nyeregben: https://www.facebook.com/share/p/1EAJS32BwD/
Azon töprengek, vajon milyen gondolatokkal búcsúzhatott? Teljes, szabad és boldog élet? Vagy inkább elcseszett élet?
Azon töprengek, vajon milyen gondolatokkal búcsúzhatott? Teljes, szabad és boldog élet? Vagy inkább elcseszett élet?
halfnote.hu
halfnote.hu
Pogi nem úri, hanem űrember! 
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
spoiler, csak nemtom, hogy kell
halfnote.hu
halfnote.hu
Ma cumi lesz a TDF-en. : Alpe d'Huez.
Holnap cumi lesz a TDF-en : Col de Telegraphe, Galibier ...
Remélem még Pogi is meg fog izzadni egy kicsit.
Holnap cumi lesz a TDF-en : Col de Telegraphe, Galibier ...
Remélem még Pogi is meg fog izzadni egy kicsit.

Persze már a dilettáns "autóút" megnevezés is sejtteti, mennyire kell komolyan venni (ezt én is átvettem, úgy látszik, a hülyeség ragadós
).
Az Év(század) Kerékpárútja címre én a szendehelyit jelölném. Tavaly raktam be fotókat róla, talán emlékeztek még rá. Ez a bringautak lombkorona ösvénye (bár ezt címet már lehet, hogy kiosztottam a Verpelét-Sirok útnak is) : 146 méter aszfalt, a semmiből visz a semmibe - illetve átmenet nélkül egy ócska makadám szakaszra, aztán az is eltűnik - és még sikerült egy teljesen értelmetlen egysávosra szűkítést is belerakni.
- pärt
- Őslakos

Közben nagyot ment ez a bringautas bejegyzés. Jó sokan megosztották, de leginkább a derék rendőrők kaptak dícsérő kedveskedést, gyorsan le is tiltották a hozzászólásokat.Rotox írta: ↑2026.07.22., szer. 09:57Ez a Pécs-Orfű kerékpárút, Remete-rétnél, Orfű felől. Azér' én tudtam volna jópár sz@rabb szakaszt is mutatni.(A most csatolt fotó is járt már itt a topicban korábban, de "kedvencem" a folyamatos sár átfolyás a Száraz-kúti pihenőnél.)
Pár hete az újonnan megválasztott országgyűlési képviselőnk kampanyolt a FB-on, hogy szavazzunk erre az Év kerékpárútjaként: https://www.facebook.com/share/p/1D1dGUHzkv/
Érdemes a kommenteket elolvasni...![]()
Az Év(század) Kerékpárútja címre én a szendehelyit jelölném. Tavaly raktam be fotókat róla, talán emlékeztek még rá. Ez a bringautak lombkorona ösvénye (bár ezt címet már lehet, hogy kiosztottam a Verpelét-Sirok útnak is) : 146 méter aszfalt, a semmiből visz a semmibe - illetve átmenet nélkül egy ócska makadám szakaszra, aztán az is eltűnik - és még sikerült egy teljesen értelmetlen egysávosra szűkítést is belerakni.
Mér mit akarsz? Jó ez! Legalább tudsz edzeni a jövő évi Paris-Roubaix-ra (Arenberg rulez!)Rotox írta: ↑2026.07.22., szer. 09:57Ez a Pécs-Orfű kerékpárút, Remete-rétnél, Orfű felől. Azér' én tudtam volna jópár sz@rabb szakaszt is mutatni.(A most csatolt fotó is járt már itt a topicban korábban, de "kedvencem" a folyamatos sár átfolyás a Száraz-kúti pihenőnél.)
Pár hete az újonnan megválasztott országgyűlési képviselőnk kampanyolt a FB-on, hogy szavazzunk erre az Év kerékpárútjaként: https://www.facebook.com/share/p/1D1dGUHzkv/
Érdemes a kommenteket elolvasni...![]()
A bejegyzéshez nemigen készítettek külön fotót, valószínűleg egy gyakornok megkapta feladatnak, aztán az első szembejövő, nem jogdíjas képet rakta hozzá. Végül is nem az edukáció volt a cél, csak annak tudatosítása a kerékpárosokban, hogy nem mérlegelhetik a kockázatokat, hogy mit tartanak veszélyesebbnek: az idegesen elhúzó autósokat vagy a lerohadt bringautat.
- pärt
- Őslakos

A képpel semmi baj, az egy kockába sűrítve kitűnően megválaszolja a kérdést - amit csak remélni tudok, hogy egyszer a rendőrségen is feltesznek maguknak - miért is választják helyenként a kerékpárosok a bringaút helyet az autóutat. Kátyú, aszfaltra kúszó susnya, rothadozó avar... Felénk még az út felét elfoglaló, belógó bokorlomb is gyakori.
A bejegyzéshez nemigen készítettek külön fotót, valószínűleg egy gyakornok megkapta feladatnak, aztán az első szembejövő, nem jogdíjas képet rakta hozzá. Végül is nem az edukáció volt a cél, csak annak tudatosítása a kerékpárosokban, hogy nem mérlegelhetik a kockázatokat, hogy mit tartanak veszélyesebbnek: az idegesen elhúzó autósokat vagy a lerohadt bringautat.
- Rotox
- Beköltözött

Ez a Pécs-Orfű kerékpárút, Remete-rétnél, Orfű felől. Azér' én tudtam volna jópár sz@rabb szakaszt is mutatni.
(A most csatolt fotó is járt már itt a topicban korábban, de "kedvencem" a folyamatos sár átfolyás a Száraz-kúti pihenőnél.)Pár hete az újonnan megválasztott országgyűlési képviselőnk kampanyolt a FB-on, hogy szavazzunk erre az Év kerékpárútjaként: https://www.facebook.com/share/p/1D1dGUHzkv/
Érdemes a kommenteket elolvasni...
- Csatolmányok
-
- Pécs-Orfű.jpg (318.9 KiB) Megtekintve 321 alkalommal
- pärt
- Őslakos

Ó, anyám. Meddig válogathattak a sok gyönyörű bringaút fotó közt, mire sikerült ezt a csodás kedvcsinálót kiválasztani?
Bluesky-ról idézem magam (#esbringa) :Rotox írta: ↑2026.07.21., kedd 14:51Utoljára ebben a témában: épp most olvasom, ismét doppingteszt, a célpont ezúttal Evenepoel. "Véletlenül" pont az időfutam előtti éjszaka (ahogy Pogi és Vingegaard esetében pedig egy fontos, hegyi befutós szakasz előtt). Azér' ez így elég görénység.![]()
Na, inkább gurulok egyet, aztán majd este megnézem, mi lett az eredmény.![]()
"Volna felgondolásom, hogy milyen mintát és hogyan vegyen még a doppingellenőr - főleg éjjel és ünnepnapokon - de mivel finom ember vagyok (dehogy!) ezért nem írom le ...
Én most az ITT-n meglepetésre tettem a zizit : MVDPRotox írta: ↑2026.07.21., kedd 14:51Utoljára ebben a témában: épp most olvasom, ismét doppingteszt, a célpont ezúttal Evenepoel. "Véletlenül" pont az időfutam előtti éjszaka (ahogy Pogi és Vingegaard esetében pedig egy fontos, hegyi befutós szakasz előtt). Azér' ez így elég görénység.![]()
Na, inkább gurulok egyet, aztán majd este megnézem, mi lett az eredmény.![]()
- Rotox
- Beköltözött

Utoljára ebben a témában: épp most olvasom, ismét doppingteszt, a célpont ezúttal Evenepoel. "Véletlenül" pont az időfutam előtti éjszaka (ahogy Pogi és Vingegaard esetében pedig egy fontos, hegyi befutós szakasz előtt). Azér' ez így elég görénység.

Na, inkább gurulok egyet, aztán majd este megnézem, mi lett az eredmény.
Na, inkább gurulok egyet, aztán majd este megnézem, mi lett az eredmény.
Az ember - még ha csak néző is - néha már nem tudja, hogy mérgelődjön vagy csak röhögjön a hülye UCI f..ságain ...