Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Note AN-V rca kábel eladó

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 574

Re: Audio Note AN-V rca kábel eladó

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

revox írta:
2026.07.20., hétf. 15:52
Vagy át van dugózva, zsugorcsövezve. Így nehéz megmondani. Eredetileg van zsugorcső, csak azon az oldalon, ahol az árnyék le van forrasztva a testre, ezt jelölendő, hosszabb a zsugorcső. De van olyan valóban, ahol a rövidebb zsugorcső csak a dugóig ér ki+1mm. De ahány sorozat készült,bármi előfordulhat + a maszek dugózás is a pakliban van (ez a zsugorozás nekem is gyanús, hogy nem gyári).

A felvetés jogos, de nekem inkább átdugózasnak (vagy teljes maszek szerelesnek) tűnik, vagy egyszerűen ilyen. Tévedés jogát fenntartva...

Dugó megbontása vagy AN tulaj füle megmondja. Felelősségvállalás nélkül: nekem validnak tűnik
Igen a gyári igénytelenebb volt. 😀
Ha kérdésed van: 20/3383456

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

trane írta:
2026.07.20., hétf. 14:25
attól tartok, ez egy hamisítvány> a régi és az új V-ken is csak a maZZag egyik végén van zsugorcső (ld. :rolleyes: https://www.audionote.co.uk/an-v), az ezüstbevonatú AN-P csatikon kellene látszódnia valamilyen oxidációnak, meg a vezetéken lévő felirat is gyanús... gondolkodik.gif
Igen, ha csak valaki, történetesen én, szét nem szedi, mert az egyik oldal nem szólt. Nyilván mindegyik csatlakozónál újra lett forrasztva, és zsugorcsövezve. A csatlakozó is meg volt feketedve, szakszerűen meg lett tisztítva az is. Persze, ha valaki egy lepukkant kábelnek jobban örülne, az nem ezt fogja választani.
Ez a magyar forgalmazó oldala.
http://www.audionote.eu/index.php?page= ... t=intercon

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4784
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

trane írta:
2026.07.20., hétf. 14:25
MrCollector írta:
2026.07.20., hétf. 11:01
Eladó egy kiváló állapotú Audio Note AN-V rca kábel 1 méteres hosszban, sztereó kivitelben.
attól tartok, ez egy hamisítvány> a régi és az új V-ken is csak a maZZag egyik végén van zsugorcső (ld. :rolleyes: https://www.audionote.co.uk/an-v), az ezüstbevonatú AN-P csatikon kellene látszódnia valamilyen oxidációnak, meg a vezetéken lévő felirat is gyanús... gondolkodik.gif
Vagy át van dugózva, zsugorcsövezve. Így nehéz megmondani. Eredetileg van zsugorcső, csak azon az oldalon, ahol az árnyék le van forrasztva a testre, ezt jelölendő, hosszabb a zsugorcső. De van olyan valóban, ahol a rövidebb zsugorcső csak a dugóig ér ki+1mm. De ahány sorozat készült,bármi előfordulhat + a maszek dugózás is a pakliban van (ez a zsugorozás nekem is gyanús, hogy nem gyári).

A felvetés jogos, de nekem inkább átdugózasnak (vagy teljes maszek szerelesnek) tűnik, vagy egyszerűen ilyen. Tévedés jogát fenntartva...

Dugó megbontása vagy AN tulaj füle megmondja. Felelősségvállalás nélkül: nekem validnak tűnik
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3038

Hozzászólás Szerző: trane »

MrCollector írta:
2026.07.20., hétf. 11:01
Eladó egy kiváló állapotú Audio Note AN-V rca kábel 1 méteres hosszban, sztereó kivitelben.

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Audio Note AN-V rca kábel eladó

Személyesen átvehető Salgótarjánban, esetenként Budapesten.
Kérem kizárólag telefonon érdeklődjetek (lásd alul)!
Ára 180000 Ft
_DSC6994.jpg
_DSC6996.jpg
_DSC6993.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”