Félre ne menjen... ahol nekem gondom volt, ott magától meggurul 40 főlé, lefele. Es inkább a hosszan elnyúló hupliktól voltam ki. Felvett a bicaj valami olyan hullámmozgást, lassú lüktetést ezen a tempón, ami nem tetszett.Rotox írta: ↑2026.07.19., vas. 09:28Akkor meg is van a magyarázat az utóbbi kb. 2-3 év "eredményeire".asebestyen írta: ↑2026.07.19., vas. 07:50... Valter alatt tubeless 7-8bar max tüköraszfalton, amúgy inkább 3.7 - 3.8 ...
Komolyra fordítva a szót; én - az évtizedekkel ezelőtti cca. 9-10 bar-os nyomasok helyett régóta kb. 7 bar-on jártam (28, belsős), de egy ideje inkább 6 bar ezeken a frankó magyar utakon. Sokkal komfortosabb (és nem, én nem szédülök, max. a kötelezőkocsmázás után hazafelé
- bár az általában monti és 2 bar).
Amúgy a 9-10 bar azért is "jó" volt, mert mire kijöttem az úszásból (triatlon), a tűző napon, az aszfaltos depoban olykor mindjárt lehetett defekt szereléssel kezdeni.Bár az azóta eltelt 35-40 évben biztosan jobb minőségű belsők vannak.
De, hagyjuk, majd még játszok vele, próbálgatom. Főleg a xar út felfele érdekel majd. Olyan rossz mostmár a bükkszentládzló-bükkszentkereszti kaptató (pärt ismeri, vagyis 3 éve voltunk, azóta még resszabb), kemény gumival szinte minden döccenőnél ritmust váltasz akaratlanul, ami eszi a combot(nekem főleg a térdrm, ami nem százas). Puhával is, de kb felét, a kisebbeket szerintem meg lehet spórolni.