Önmagában a tandemet sem tudom értelmezni, elektromosan pedig végképp nem. Értem,miért összecsukható. Elmegyek kirándulni. Sétálunk egy jót az erdőben/túrázunk/"mászunk". Sétálunk a városban, beülünk kávézni,fagyizni.pärt írta: ↑2026.07.18., szomb. 14:47Csomagtartóba bedobsz egy teljes értékű e-tandemet, amivel simán letolsz egy kisebb tókerülést, egész napos városnézést, erdei túrát. Ezt nem sok minden tudja, nehéz lenne mással kiváltani. Egy nem összehajtható tandem bühü nagy dög, nem autóval szállításra termett. A motor 25km/h-ig besegít - ennél gyorsabban nem is nagyon szoktak pedelec-et meghajtani - de ha bírod szuflával, a 14 sebességes Rohloff nem lesz akadálya.AAttila írta: ↑2026.07.18., szomb. 14:04Örülök, hogy sikerült találni a célotoknak megfelelő bicót.![]()
De őszintén nem értem (szerencsére, nem egyformák az emberek) mi a létjogosultsága ennek. Biztosan van,hiszen gyártják és veszik. De én egyszerűen (bár nézegetem pár perce ezeket a képeket) nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, ami indokolna egy ilyen beszerzést. Itthon v nyaralás közben...semmilyen előnyét nem látom. De mondom, ez csak az én véleményem és tényleg jó,hogy Ti tudtatok szerezni ilyet,mert Nektek segít.![]()
Számomra nem passzol bele egy elektromos tandem. De ezért írtam,nem vagyunk egyformák.
Vagy bicózni megyek v sétálni/kirándulni stb.