Ezért, vagy bármi másért jegyeztem meg, hogy a módszertan kicsit felületes.rookakoma írta: ↑2026.07.18., szomb. 10:05revox írta: ↑2026.07.18., szomb. 07:57Hangsúlyosabban kitexzem a linket és legyen szíves mindenki elolvasni. Kicsit lassan indul be, de a végére kirajzolódik a mérés eredménye. Nekem a módszertan kicsit felületes, és hangminőség mérésére valsz ez is alkalmatlan, de legalább megpróbálták szájkarate helyett.
https://longkft.hu/audioblog/tapkabel-t ... -tapkabel/
Nem vagyok kábel szkeptikus, és nem is olvastam itt olyantól.
Revi, a zaj egy sztohasztikus jel.
Az igaz lehet, amivel kezdi, hogy ugyanazt a mintát átküldi és kivona, akkor zaj marad.
Viszont egy másik mérés alkalmával a zaj más lesz. Ha ugyanazzal a kábellel méri, akkor is emelkedne a maradék zaj. Szóval itt egy elvi bukfencet érzek. Ha a készülék tápszűrése nem megfelelő, akkor a hálózat időben változó zajszintje is különbséget okoz.
Amúgy meg 100 Hz körül micsoda púp van! Lehet egy revízió jót tenne a készüléknek, én ránéznék arra az analóg tápra.
Harmadrészt a baseline miért magasabb a Musiccord-nál? Mintha az lenne zajosabb. Így persze nagyobb a különbség a kivonás után.
De elrontod a bulit

"