Nincs mit és gratulálok. Szerintem talán nem a jantzen hozta meg a legnagyobb javulást, hanem a kimenő rendes bekötése. Lehet, hogy az eredeti csatoló és jantzen között nem vetted volna észre a különbséget. Az ellenállások cseréje viszont gyanítom többet számított, mint a csatoló. De esztétikailag mindenképpen jobban néz ki és igazából jó csatoló. Innen már érdemes a hazai EL84-eket használnod, mert erősen gyanítom, hogy jobb lesz, mint a ruszki és esetleg egy tartalék készlet ecf80-at beszerezni. Párba is válogatják neked. Pl. https://btb-elektronik.de/ecf80-siemens ... 80-Siemensegedzs írta: ↑Tegnap, 21:53Múlt hétvégén befejeztem az erősítő rendbetételét. Eddig kevés időm volt hallgatni, de mindenképp megérte, mert szerintem sokkal jobb lett. Elképzelhető, hogy a Jantzen Superior csatolók hozták a legnagyobb javulást, de a többi változtatást is szükségesnek éreztem. P1-P4 és P3-P2 primer tekercsek összellenállása teljesen megegyeznek. A védő ellenállásokat még nem szereztem be, de az összes átkötő és csatlakozó vezetéket rátekertem és ráforrasztottam a tekercsek kivezetéseire és a hangfal kimenetek csatlakozóiba is beforrasztottam a csavaros rögzítés mellett. Köszönöm a sok segítséget!
Jó zenehallgatást.