Egyet kell értsek. Az autós hasonlat tényleg bugyuta. De:orion írta: ↑2026.07.12., vas. 22:05Minőségi kimenők pl. acoustic dimension holland cég mindegyik minőségi gyártót forgalmazza, nos csövek, börzék, rádiógyűjtők, ismerősök, vatera, ebay, stb. teflon kábel ebay (német repülőipari beszállítóktól időnként kikerül megmaradt készlet fix méretben csomagolva vagy méterre vehető) nos alkatrészek ebay, vatera, facebookon hirdetett megmaradt készletek. ipari minőségi fóliakondik tápegységbe pl. epcos időnként komplett gyári csomagolásokat lehetett venni fillérekért (leesett a kamionról vagy dolgozói vásárlás ez most mindegy)wasiliy888 írta: ↑2026.07.12., vas. 21:35Most, hogy ilyen gyorsan átfutottuk a dolgokat a gőzölős vasalótól az űrrepülésig, adhatnál nekünk valami konkrét tippet is, mert eddig csupán általánosságokat említettél.
Én például nem tudom, hol és mennyiért lehet venni katonai specifikációval bíró ezüstözött teflon kábelt. Igaz, nem is vagyok villamosmérnök.
Előre is köszönöm a tanácsodat!
Letudom a kertészt is. Jó kereskedő egy analfabétának is el tud adni egy prémium autót.Viszont itt olyanok vitatkoznak a hangról, akik kábeleken keresztül akarják a minőségi zenehallgatást elérni, nem a legmeghatározóbb jelforrás, erősítő, hangsugárzó és azok együttes minőségével és szinergiájával. A bugyuta autós hasonlatnál maradva a jármű pótkerekének minőségén vitatkoznak, ahelyett, hogy a motorral, futóművel és az élmény szempontjából sokkal lényegesebb és meghatározóbb dolgokkal foglalkoznának.
![]()
"Viszont itt olyanok vitatkoznak a hangról, akik kábeleken keresztül akarják a minőségi zenehallgatást elérni"
Ezt honnan vetted tőlünk az "olyanoktól" hogy a hangról vitatkozunk? A kábelezésről volt szó egy kábel topicban. Ami ugyanúgy része a rendszernek. Vagy miből gondolod hogy nálunk nincs hasonló vagy valamilyen prioritás?