Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Research Ref6 SE Preamplifier

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
xtremetuning
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 23

Audio Research Ref6 SE Preamplifier

Hozzászólás Szerző: xtremetuning »

Szép napot mindenkinek !

Eladóvá vált szeretett és vigyázott előfokom. Gyári dupla dobozában az összes tartozékával.

Lévén rendszertávot használok, az eredeti még a csomagolásában pihen használatlanul.

2 évvel ezelőtti Audiophil Szalonos vásárlás, még 1 év garancia van rá.

Én anno a gyári 6550 Sovtek helyett 6550 Svetlanát kértem hozzá, ezt vagy egy Gold Lion KT88-at tudsz hozzá választani az árban.
A 6n30p csövet a tápban én cseréltem 6n30dr-re, ezt amennyiben preferálod a jobb hangot (és ki ne tenné) adom hozzá ajándékba.

Amennyiben gourmet vagy a hangot illetően, abban az esetben tudok adni :

- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "D" getter csövet 1957-ből (TungSol 1.1-ként is ismert)
- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "O" getter csövet 1960-ból (TungSol 1.3-ként is ismert)
- Svetlana 6550 Winged "C" eredeti csövet, ezek alku tárgyát képezhetik.

Helyileg Pest (vár)megye.

Ár : 12500 euro vagy annak megfelelő forint.

köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot !
ar_2.jpeg
ar_3.jpeg
ar_4.jpeg
ar_5.jpeg
ar_6.jpeg
ar_7.jpeg
ar_1.jpeg

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”