“Revi elméletét osztom ezzel kapcsolatban, hogy fontosabb az elosztóból a lánc elemeihez futó tápkábelek minősége, merthogy azok az egyes eszközök első alkatrészei lényegében. Én legalábbis így értettem, amit ő írt.”wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:27Van még előtte is, pl ha dedikált tápösvénye van valakinek a hifihez. De azt gondolom, kevesen kezdik ezzel a hifi láncuk felépítését, főleg egy kezdő (nem Tottyira értem). Jó ha az átlag eljut oda, hogy kell egy jó elosztó és spec tápkábelek a pc drót helyett.white-tiger írta: ↑2026.07.05., vas. 11:18Nem igazán értem miért nem lehetséges, de te tudod. Egyébként alapból itt kellett volna kezdeni, hiszen ez minden készülékre hat, mivel a falból ez megy az elosztóba, vagyis ez az első kábel. Milyen elosztód van egyébként?
Ez igaz, mint ahogy az is, hogy az első fali betáp kábel pedig a rendszer (és minden eszköz) első alkatrésze… (A második így nyilvan az elosztó.) Ezért tartom én egyformán fontosnak mindegyiket. Egyébként először általában a készülékekhez keres az ember táp kábelt.