Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3737

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: AAttila »

asebestyen írta:
49 perccel ezelőtt
Nah, hol lesz a késő nyári / őszi HiFibzk és ki szervezi? Görgőzünk egyet Revinél ezüst tápkábellel megtáplált görgőn? ;peace;
Nekem július 24-augusztus 3 között nem jó. Előtte,utána mehetünk. Ha egy mód van rá, a Tisza-tóhoz ne szervezzen senki.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8171

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Nah, hol lesz a késő nyári / őszi HiFibzk és ki szervezi? Görgőzünk egyet Revinél ezüst tápkábellel megtáplált görgőn? ;peace;
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4737
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Snipi írta:
Ma, 09:33
Rotox írta:
Ma, 08:07
Vinkler írta:
2026.07.05., vas. 21:42

Meg F1 ;peace;
Meg Tour of Sibiu. Ott vannak ám az igazán kemény legények. :D (Mondjuk szvsz. az elég nagy szerencse, hogy az anyuka nem kísérte el a kismackót.)
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Bocs, tudom nem ide való, de nem tudom kihagyni. (A legkedvencebb viccem, ma is percekig tudok rajta röhögni.) :
Az öreg székely elviszi a kisunokáját kirándulni ...
Mutat egy nagy hegy felé :
- Látod kisunokám, ezt itt a Hargita. Ha szerencsénk lesz, fogod látni az anyamedvét, lejönni a hegyről a bocsokkal. Aztán ha még nagyobb szerencsénk lesz, nem fogod látni ...
ahogy az erdélyi standUpos gyerek mondta: a medve az nem maci
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 680

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Rotox írta:
Ma, 08:07
Vinkler írta:
asebestyen írta:
2026.07.05., vas. 21:36

Pedig Tour de France is volt ma. :kapdelm:
Meg F1 ;peace;
Meg Tour of Sibiu. Ott vannak ám az igazán kemény legények. :D (Mondjuk szvsz. az elég nagy szerencse, hogy az anyuka nem kísérte el a kismackót.)
Bocs, tudom nem ide való, de nem tudom kihagyni. (A legkedvencebb viccem, ma is percekig tudok rajta röhögni.) :
Az öreg székely elviszi a kisunokáját kirándulni ...
Mutat egy nagy hegy felé :
- Látod kisunokám, ezt itt a Hargita. Ha szerencsénk lesz, fogod látni az anyamedvét, lejönni a hegyről a bocsokkal. Aztán ha még nagyobb szerencsénk lesz, nem fogod látni ...

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1465

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Vinkler írta:
asebestyen írta:
st81 írta:
2026.07.05., vas. 20:50
...nem esett le hogy más verseny is lesz ma...
Meg F1 ;peace;
Csatolmányok
Szebeni kör maci.jpg

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 347

Hozzászólás Szerző: st81 »

Ahogy Revi írja. Nem is a hossz az extra hanem az 1700 méter szint. Lehet hogy kifogyott az elem a bringából és 100% izomerőt igényelt a pedáltaposás...
Illetve ez teljesítménytúra, nem verseny. A szintidőt is ehhez mérték.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
Tegnap, 14:14

A hosszútávosok közül a végén menőket elkaptam Pilismarót után a felfelében. Azt, amit műveltek, teljesen elcsigázva kóvályogtak az úton. NEm is értem, mert azért onnan még volt bőven hátra. gondolkodik.gif
elmérték a fütyköst :napsut:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10071

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

st81 írta:
Tegnap, 13:24
AAttila írta:
Tegnap, 12:30
Az én tekerésemről már volt szó. Halljunk valamit a Pilis Ring versenyről is! Kolléga,hogyan alakult a Te futamod? ( a helyezésen kívül)
Nos, én szokásos módon előrefurakodtam a rajtnál hogy a sok mazsolát ne kelljen utána kerülgetni :D
Komolyra fordítva, most éppen valóban az elejében voltam mert nyitott volt a kordon oldala (füves szakaszról indultunk és a befutó is itt volt) és a hosszú távosok után mindjárt beálltam. Start után 5 km volt az éles rajtig, bőven volt idő helyezkedni.
Nem okulva az előző két versenyből (Zselic és Vértes ring), ezúttal országútival mentem, 25 széles gumival. Nos, mivel jórészt a Piliserdő útjain mentünk, lejtmenetben ezt meg is szívtam, mert olyan úthibák voltak, amit 30 km/h felett már nem mertem bevállalni. Így a hegymenetben elhagyott sporttársak szépen utolértek és elgurultak mellettem (sokan gravellel mentek).
Egy párat be tudtam fogni Pilisszentlászló után a lejtmenetben, de ott sem mertem teljes gázzal tekerni.
Ezúttal bolyozni nem tudtam, mivel hegymenetben elkerültem akit tudtam, lejtmenetben pedig - akire érdemes lett volna rárepülni - az gyorsabb volt. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, jövőre meg érdemes vastagabb gumival próbálkozni :D Ami még fontos, hogy gyönyörű tájakon mentünk, nagyon élveztem (19-20 fok, árnyékkal) a tekerést.
A hosszútávosok közül a végén menőket elkaptam Pilismarót után a felfelében. Azt, amit műveltek, teljesen elcsigázva kóvályogtak az úton. NEm is értem, mert azért onnan még volt bőven hátra. gondolkodik.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

st81
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
Tegnap, 12:30
Az én tekerésemről már volt szó. Halljunk valamit a Pilis Ring versenyről is! Kolléga,hogyan alakult a Te futamod? ( a helyezésen kívül)
Nos, én szokásos módon előrefurakodtam a rajtnál hogy a sok mazsolát ne kelljen utána kerülgetni :D
Komolyra fordítva, most éppen valóban az elejében voltam mert nyitott volt a kordon oldala (füves szakaszról indultunk és a befutó is itt volt) és a hosszú távosok után mindjárt beálltam. Start után 5 km volt az éles rajtig, bőven volt idő helyezkedni.
Nem okulva az előző két versenyből (Zselic és Vértes ring), ezúttal országútival mentem, 25 széles gumival. Nos, mivel jórészt a Piliserdő útjain mentünk, lejtmenetben ezt meg is szívtam, mert olyan úthibák voltak, amit 30 km/h felett már nem mertem bevállalni. Így a hegymenetben elhagyott sporttársak szépen utolértek és elgurultak mellettem (sokan gravellel mentek).
Egy párat be tudtam fogni Pilisszentlászló után a lejtmenetben, de ott sem mertem teljes gázzal tekerni.
Ezúttal bolyozni nem tudtam, mivel hegymenetben elkerültem akit tudtam, lejtmenetben pedig - akire érdemes lett volna rárepülni - az gyorsabb volt. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, jövőre meg érdemes vastagabb gumival próbálkozni :D Ami még fontos, hogy gyönyörű tájakon mentünk, nagyon élveztem (19-20 fok, árnyékkal) a tekerést.

st81
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2026.07.05., vas. 21:18
st81 írta:
2026.07.05., vas. 20:09
Nem láttam Atit a versenyen sad.gif
A nem ebikeosok között 13. hely (1 óra 59 perc) jött össze a 114-ből. :napsut:
Gratula!

Velem bezzeg sose tekersz, pedig itt laksz a szomszédban. NEM vagyok ebike-os! :ohnoohnoohno: :D
Ilyen kocabringásnak mint én, nem veszed hasznát, szerintem nincs időd "gurulgatni" :smile53: . A hbzk ride az más, ott amúgy sem a nagy menés a lényeg :D

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Van pár verseny a lábaimban, de ezt a helyezkedést folyamatosan figyelni/tanulni kell.
Igaz, már kimaradt úgy 2 év és már nem is fogok annyi versenyen menni, de hiányzik az az adrenalin. Amíg tudok,megyek.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
Tegnap, 11:04
Nem néztem meg,hogy sikerült-e a VB kvali. Szerintem nem,de nem is volt célom. Egyébként sem mennék Japánba 31_1_21.gif
Amúgy igen,mondtam Ákosnak,indulok még versenyeken,de csak a korosztályomban lévő távokon. Azok se könnyű versenyek,másképpen nehezek. De teljesen más jellegű egy 80 kili, mint ez.
ez jó volt egy próbának,de igazi versenyzés ott lesz,ahol rendes távok vannak. De nyilván,ott is figyelni kell, mert ott meg a táv viszonylagos rövidsége miatt sok robbantás van és menni kell mindegyikkel. Az első pár versenyen nem is fontos kakaskodni, hagyni kell,hadd menjen a koreográfia és tanuld meg. Persze, a végén oda kell állni, de figyelni kell az erőbeosztásra, de inkább arra, hogy taktikáznak a zsiványok :D

de ezt csak a saját bőrön lehet megtanulni és nyugi, lesz még pár eset,amikor fejeled a falat, hogy "mekkora hülye voltam", de ez totál természetes dolog :tutiok:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Nem néztem meg,hogy sikerült-e a VB kvali. Szerintem nem,de nem is volt célom. Egyébként sem mennék Japánba 31_1_21.gif
Amúgy igen,mondtam Ákosnak,indulok még versenyeken,de csak a korosztályomban lévő távokon. Azok se könnyű versenyek,másképpen nehezek. De teljesen más jellegű egy 80 kili, mint ez.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
Tegnap, 10:38
Volt még 1 célom. A rajtnál mondták be,hogy a zászlós rendőrautó 30 perccel megy az eleje mögött. Ami azt jelenti,hogy az eleje után 30 perccel megszűnik a teljes útzár. Szerettem volna még a második lejtőzést így megcsinálni, de sajnos Füreden megelőzött a rendőr. Mondjuk az elejében ott volt a TUS, hol vagyok én hozzájuk képest :D 12 kilin múlt a másik célom. Ami egy jobb rajttal meg lehetett volna.
De pozitívan fogom fel. 161km 2600m szint. Nem lett volna rossz a 30-as átlag, de így is jó. Kellett egy ilyen az életembe ;)
amúgy lehet ezt feszegetni, de ekkora táv, ilyen korban már inkább a teljesítésről szól. M3 kategóriában kb 80km távig beszélhetünk érdemi versenyről, ahol még akár a legvégén is lehet egy teljesértékű nyelet tolni, még, ha végig az elejében is forog valaki. a versenyeken a távok megválasztása, pl master OB nem a véletlen műve :smile53: kicsit több nem gáz, de a korosztálynak megfelelő dupla távon szerintem senki nem fogja tudni élete átlagát megetekerni. Szerintem rém büszke lehetsz magadra és Sebi is, hogy így felkészített erre a távra. és, ha jól értem, kvalifikáltad is magad a VB-re ;peace;
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8171

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

AAttila írta:
Tegnap, 09:23
Igen,minden pillanata megérte. Volt,ami a szépsége,volt, ami nehézsége miatt. Sokat tanultam ma is. Főleg a helyezkedésről. Kb a 750. hely körül rajtoltam. Hiába a lassú rajt, annyira sokat nem tudtam előre menni. Illetve az első lejtőzés után próbáltunk Parádtól utolérni egy csoportot. A siroki elágig ment az üldözés és olyan 50-60m kellett volna még, de nem ment. Elfogytam és már váltani sem tudtam,mert a csoportunk is lemaradt mögöttem. Ez fájt az egész versenyen a legjobban. Ha azt ott elkapom,akkor olyan 30 perccel jobb lett volna az időm a végére, amit tulajdonképpen magamban kitűztem. Ez nem lett meg. Utána nem akartam egyedül menni, így kicsit túristás tempóban mentem pár emberrel. Ebben a csoportban volt egy riválisom (azonos korosztály). Nem akartam elvinni a célig,mert nem tudtam a képességeit,így emeltem egy kicsit a tempón úgy 25-30-cal a vége előtt és onnantól egyedül mentem,mert senki nem tudott jönni. Végül 20 percet adtam annak az embernek. ;) ez jól esett.
Szóval lehetett volna jobb is,ha picit több a szerencsém, de nem volt eredménybeli elvárásom (6 hónap felkészüléssel nem is lehet) így csalódás nem ért. Szerettem volna egy ilyen "komolyabb" versenyen részt venni. Most ez pipa.
Ami pedig még kiemelten fontos: ÁKOS készített fel és nagyon hálás vagyok Neki! :smile53: Mindenre odafigyelt ezalatt a 6 hónap alatt és a versenyen való frissítés is megbeszéltük. Azzal sem volt semmi gond. Semmivel nem volt semmi gond. Nagyon köszönöm Ákos :smile53: Minden a terv szerint ment. Ami nem az pedig az én hibám, amiből tanultam.
Itt is gratulálok! :smile53:
Ati 4350 KJ munkát végzett el ezen a versenyen. Aki tudja, tudja, aki nem, nem, hogy ez mit jelent.
Én nem is tudom, nem is akarom a versenyeredményt megítélni, nem értek hozzá és nem is vagyok rajongója a versenyzésnek.
Az elvégzett munkát viszont nagyra becsülöm és azzal 100% elégedett vagyok. :smile32:
Itt egyből szeretném azt megjegyezni, hogy ebben az egészben az én szerepem marginális. Ezt teljesen komolyan mondom és gondolom. A munkát nem én végeztem el. Ráadásul én azt is tudom, hogy Ati milyen sokrétű, sok irányból ható nehezítő körülmény kupac mellett készült fel és teljesített a versenyen, illetve majdnem biztos vagyok benne, hogy mindent ezek közül én sem tudok.
Most tessék pihenni, enni, inni, regenerálódni! :napsut:
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 894

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

AAttila írta:
Tegnap, 10:38
Volt még 1 célom. A rajtnál mondták be,hogy a zászlós rendőrautó 30 perccel megy az eleje mögött. Ami azt jelenti,hogy az eleje után 30 perccel megszűnik a teljes útzár. Szerettem volna még a második lejtőzést így megcsinálni, de sajnos Füreden megelőzött a rendőr. Mondjuk az elejében ott volt a TUS, hol vagyok én hozzájuk képest :D 12 kilin múlt a másik célom. Ami egy jobb rajttal meg lehetett volna.
De pozitívan fogom fel. 161km 2600m szint. Nem lett volna rossz a 30-as átlag, de így is jó. Kellett egy ilyen az életembe ;)
161 km és 2600 szint. Ezt teljesíteni már önmagában hatalmas dolog! Nagyon nagy gratuláció neked! ;peace; :tutiok: leborulok.gif
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
Tegnap, 10:05
Erőszakosabbnak kellett volna lennem a beállásnál. A bírók mentek végig és nézték,ki hova áll. A rajtszámon ugye minden rajta van és küldözgették el az embereket. De később előrébb kellett volna menni. A lassú rajtban mentem, de nyílván nem akartam ott végig nyélen menni. Előrébb jutottam amennyit sikerült. Mondom, helyezés szempontjából nem volt célkitűzés,idő szempontjából pedig az a fél óra hiányzott, amit vagy a rajtnál vagy annak a sornak az utolérésével sikerült volna. Akkor 100% elégedett lennék. Viszont tanultam belőle. ;) és ez is valami. Ennyivel is "több" lettem.
ez 160 kilis etap volt? tyűbazzmeg :D bele is halnék :D na,így triplán gratula. ekkora távon 30perc lófax, ha lényegében egyedül méyg. Tegnap néztem egy darabig a stravát,de nem voltál feltöltve,aztán már elflejtettem megnézni. le a kalappal :tutiok: :tutiok: :tutiok:

bírókat le kell xarni, csak csendben mondom. igazgatnak,aztán ha elmentek,húzni kell előre,még az elrajtolás előtt,mert után lutri,hogy elférsz e a népekk özött. mire 750-ediknek átmégy a rajton, ha nem lassú rajt van,hanem éles, a főmezőny már meg is szakítja a sort ennyi idő alatt.

de le a kalappal... leborulok.gif
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Erőszakosabbnak kellett volna lennem a beállásnál. A bírók mentek végig és nézték,ki hova áll. A rajtszámon ugye minden rajta van és küldözgették el az embereket. De később előrébb kellett volna menni. A lassú rajtban mentem, de nyílván nem akartam ott végig nyélen menni. Előrébb jutottam amennyit sikerült. Mondom, helyezés szempontjából nem volt célkitűzés,idő szempontjából pedig az a fél óra hiányzott, amit vagy a rajtnál vagy annak a sornak az utolérésével sikerült volna. Akkor 100% elégedett lennék. Viszont tanultam belőle. ;) és ez is valami. Ennyivel is "több" lettem.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
revox írta:
Tegnap, 09:07

gratua! jó volt? biztos jó volt egy kis "benzingőzt szagolni" :tutiok:
Igen,minden pillanata megérte. Volt,ami a szépsége,volt, ami nehézsége miatt. Sokat tanultam ma is. Főleg a helyezkedésről. Kb a 750. hely körül rajtoltam. Hiába a lassú rajt, annyira sokat nem tudtam előre menni. Illetve az első lejtőzés után próbáltunk Parádtól utolérni egy csoportot. A siroki elágig ment az üldözés és olyan 50-60m kellett volna még, de nem ment. Elfogytam és már váltani sem tudtam,mert a csoportunk is lemaradt mögöttem. Ez fájt az egész versenyen a legjobban. Ha azt ott elkapom,akkor olyan 30 perccel jobb lett volna az időm a végére, amit tulajdonképpen magamban kitűztem. Ez nem lett meg. Utána nem akartam egyedül menni, így kicsit túristás tempóban mentem pár emberrel. Ebben a csoportban volt egy riválisom (azonos korosztály). Nem akartam elvinni a célig,mert nem tudtam a képességeit,így emeltem egy kicsit a tempón úgy 25-30-cal a vége előtt és onnantól egyedül mentem,mert senki nem tudott jönni. Végül 20 percet adtam annak az embernek. ;) ez jól esett.
Szóval lehetett volna jobb is,ha picit több a szerencsém, de nem volt eredménybeli elvárásom (6 hónap felkészüléssel nem is lehet) így csalódás nem ért. Szerettem volna egy ilyen "komolyabb" versenyen részt venni. Most ez pipa.
Ami pedig még kiemelten fontos: ÁKOS készített fel és nagyon hálás vagyok Neki! :smile53: Mindenre odafigyelt ezalatt a 6 hónap alatt és a versenyen való frissítés is megbeszéltük. Azzal sem volt semmi gond. Semmivel nem volt semmi gond. Nagyon köszönöm Ákos :smile53: Minden a terv szerint ment. Ami nem az pedig az én hibám, amiből tanultam.
igen, erre figyelni kell,mert ahol ennyi induló van,hiába van power,nem jutsz előre,mert pont,aik hátul vannak,azok kamikázéba nyomják. És ha ez jó hír, a dögsor soha nem ér fel, ha kidolgozod a beled a,kkor se,met Te ott ragadtál és nem lemaradtál, de a többiek nagy része lemaradt (értsd: gyenge,nem fog tudni menni). Aki az éles rajtnál nem marad spiccen(főmezőny), utána nem fog felérni. De így versenyeztél egy jót az "ellenfélel" és láthatóan igen derekasan helytáltál.

ez nem erő kérdése volt, versenyrutin. Ha nincs is hely az első sorokban rajtnál, be kell furakodni valahogy. ha csapatmezben vagy,beengednek a többiek,mert ott a helyed.
halfnote.hu

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3005

Hozzászólás Szerző: trane »

AAttila írta:
...Sokat tanultam ma is. Főleg a helyezkedésről. Kb a 750. hely körül rajtoltam. Hiába a lassú rajt, annyira sokat nem tudtam előre menni...
először is mégegyszer gratula, Druszám ;peace; - és Ákosnak is! 36_1_11.gif -, nagyszerű eredményt értél/értetek el így is. viszont - hacsak nem q...ra erős az emberfia - rajtnál/azt követően mielőbb föl kell csúszni az elejére, főleg, ha hegyek is jönnek, mert - mint megélted - amúgy nem lehet igazán jó eredményt elérni leborulok.gif

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
Tegnap, 09:07
AAttila írta:
2026.07.05., vas. 21:07
st81 írta:
Kösz az infót, nem esett le hogy más verseny is lesz ma...
Én is Gratulálok Neked. :tutiok:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2026.07.05., vas. 21:07
st81 írta:
Én is Gratulálok Neked. :tutiok:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
st81 írta:
Gratula neki!
na,ezt is átalszom,mint a girot :D mire észrevettem,hogy van, már vége is volt :D
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”