Túlbonyolítod, túlgondolodRock60 írta: ↑2026.07.06., hétf. 21:32Én megoldottam az elosztó előtti betápkábel kérdését, nincsen elosztó, így tápkábel sem előtte, csak a falon 10 dugalj a hifi mögött. Pipa...revox írta: ↑2026.07.06., hétf. 15:05
jól érted, de az üzenetnek van egy másik és fontos része: ne piszkáld az áramot! Erről szól a házipálinkás hasonlat. A falból azt veszem észre, olyan áram jön, ami vadparaszt módon megkergeti a rendszereket. Értem ez alatt, hogy a megszólaló zene nem veszt az erejéből, energiákból, vagyis kevesebbet. De energiája, ereje van egy lazább Leonard Cohen sóhajnak is, nem kell itt most a heavy metál környékén keresni a megfejtést. és ez az erő, energia, ami a bacgatástól el tud veszni örökre, de az elosztó elé beiktatott sodrott kábel is elnyel belőle valamennyit, legyen az bármilyen pedigrés madzag. de, nyilván nem próbáltam ki a létező összes gyártó, összes variációját, sőt, legkevsébé érdekel ez a dolog, mert van rá egy roppant egyszerű, megnyugtató és olcsó megoldás. Ezt vezettem elő Nektek. Aztán vélhetően max 2-3 ember majd kipróbálja (ebből kettő kidobja) és feledésbe merül és mehet újra a kergetése a szent grálnak
A vadparaszt - más megközelítésben őserő - gondolatot értem, még ha nem is értek vele teljesen egyet, de fogadjuk el...
Viszont, azt honnan tudod, hogy feltétlenül a legolcsóbb, leginkább megkérdőjelezhető tisztaságú budget drót a legvadparasztabb ?Ha ezt pozitív jelzőnek szánod...
Én azt a megközelítést vallom, hogy ami tápkábelnek jó, annak jónak kell lenni ösvénynek is.
Persze nem kell érte vagyonokat adni, nem 30 méter Avocadora gondolok.
Ami tápkábelnek már egyértelműen jobban szól, mint a 2.5 - es MCU , tehát kb. majdnem minden - hifi mércével mérve - fillérekért beszerezhető.
Mert amúgy Nálad mi van a falban, ahova megy a 10 dugó?