Sose volt ilyen jó :)
Wifi-röl mobil netre váltva sem kell újra bejelentkezni. Szóval pöpec.
Köszi!

Sose volt ilyen jó :)

Alex_Aston írta: ↑2026.07.06., hétf. 16:55Azért valami továbbra sem kerek, még igy sem.
Ma többször is kiléptetett a fórum.
Továbbá nekem is egy kérdésem lenne, hogy ha olvasni sem lehet regisztráció nélkül, ismeretlenül ki fog ide találni, mint új tag? Én így ennek kevés esélyét látom, hogy valaki ugy regisztráljon, hohy nem tudja, hová is teszi azt.
U.i.
Míg ezt írtam, az imént, elküldés után ki is léptetett a rendszer...
U.i. 2.
Pár perc alatt most, vagy 5x léptetett ki, amíg az oldalon böngésztem. Ezt is harmadszorra tudtam leírni, mer 2x kiléptetett küldés után...,

A kettős reg tiltott.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 18:00Azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Amúgy a nagyját átolvastam, de nem minden betűjét, csak ami jobban érdekelt.KisMarci írta: ↑2026.07.05., vas. 17:57Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45
Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.![]()
![]()
Meg már a korom miatt nem is emlékszem mindre pontosan.

Azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Amúgy a nagyját átolvastam, de nem minden betűjét, csak ami jobban érdekelt.KisMarci írta: ↑2026.07.05., vas. 17:57Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.![]()
Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.tonee73 írta: ↑2026.07.05., vas. 13:35Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22
De ez utóbbi nem biztos, mert ennek ellent mondani látszik egy-két apróság.

Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.tonee73 írta: ↑2026.07.05., vas. 13:35Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22

Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22

Tudtommal növekedik a regisztrált tagok száma itt, az AVXen már egy jó ideje, és a többes regisztráció, azt hiszem, nem megengedett. De ez utóbbi nem biztos, mert ennek ellent mondani látszik egy-két apróság.BoRRoNeo írta: ↑2026.07.05., vas. 11:20Minden weboldal a keresőkből él. Azok hozzák az új látogatókat, fórum esetében az új tagokat. Senki nem kel úgy fel, hogy heccből beütöm a böngészőbe, hogy avxforum.hu. De ha be is üti, annyit lát csak, hogy ez egy fórum, olvasni nem tudja. Csak azért, hogy megnézze mi van itt, nem fog regisztrálni.
A meglévő tagok száma pedig mindig csökken, az amortizáció természetes jelenség.
Minden weboldal a keresőkből él. Azok hozzák az új látogatókat, fórum esetében az új tagokat. Senki nem kel úgy fel, hogy heccből beütöm a böngészőbe, hogy avxforum.hu. De ha be is üti, annyit lát csak, hogy ez egy fórum, olvasni nem tudja. Csak azért, hogy megnézze mi van itt, nem fog regisztrálni.
Ugyan már!
Arra gondol, hogy ha csak regisztrált felhasználók léphetnek be (vagy csak magyar IP-vel), akkor a keresők nem tudják szkennelni az oldalt. Ha kikerül a keresőkből, akkor szép lassan vége a dalnak.Vinkler írta: ↑2026.07.04., szomb. 13:02Parancsolsz?

Parancsolsz?

Aszpirin írta: ↑2026.07.03., pén. 18:31Ezt tudod, hogy tényleg atombomba, ugye, amivel ártatlanokat is "kinyírsz"? Vannak fórumtársak Szlovákiából, Romániából, Ausztriából, velük mi a helyzet? Fenn vagyunk a HifiShark-on, ha valaki onnan akar ránk izgulni egy hirdetés miatt, akkor mi a helyzet?
Ha valaki nosrmál esetben magyar IP-címről ír, de épp külföldön van, akkor vegyen VPN-t és állítsa Magyarországra, csak az AVX fórum miatt? Ha valaki multinál dolgozik és a céges környezetből megy rá az AVX-re, akkor lehet, hogy külföldi IP-nek látszik - amerikai, német, stb.
Tonee73 bejut? Ő Angliából használja a fórumot, és eléggé értékes a munkája....
Vagy ő is "collateral damage" lesz?
Végig volt gondolva ez a "ledobtam az atomot, csak magyar IP-címmel lehet az oldalt használni" dolog?
Én korábban megnéztem, hogy ezek a botgyanús regek milyen régióból jöttek (IPdata.co), és ha Pakisztán, India északi része, stb. akkor azt az IP-range-et tiltottam ki csak, ami a szolgáltatójához tartozott, és ez is hatásos volt legtöbbször.
De a kérdés leginkább az, hogy hogyan jut be egy AI bot, átjátssza a reCaptcha-t? Egy AI bot-nak már a jelenlegi hozzászólás-védelem sem védelem, nevetségesen egyszerű ez az "Ird be ezt a számot", ha tényleg AI botról van szó. Valami komolyabb kellene oda.
Meg a biztonsági frissítéseket megcsinálni végre.
Just my two pence.

ld. https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2672170We are pleased to announce the release of phpBB 3.3.17 “Young Bertie”. This version is a maintenance and security release of the 3.3.x branch which fixes four security issues with one being a critical security issue. Please update to this new version as soon as possible. If you are not able to update immediately, please read this announcement in the support forums: [URGENT] Workaround to prevent authentication bypass
phpBB 3.3.17 also adds further hardening, introduces improvements to the OAuth flow, and resolves some issues noticed in previous releases