(Alpe d'Huez, Tourmallet, Aspin, Galibier meg az apró ... )
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Ahogy néztem, az idei TDF-en jól megsz***tják a jónépet! 
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Ha lehet találni ilyen 70-80 km-es túrát, szívesen csatlakozom. Ez a 100 fölötti táv meg 1000+ szint nem az én világom.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Mondjuk nem mindegy,hogy a 100 kilire 1400 v 2200 szint jut
De az is igaz, ha túra,akkor mindegy ha 20-as átlagot is megy az ember,mert fejben is arra szánja a napját. 
megkerestem straván (2023.07.01.). ott nekem 1400 szintet ír (1398,de 2-t már bekamuzunkpärt írta: ↑2026.06.29., hétf. 22:54Sasok útja nagyon szép, de egy tériszonyos kb. annyira fogja élvezni, mint állatvédő a disznóölést.
A múltkori HFBZK tekerésen említettem ezt a túrát a Bükkben. Sajnos az aszfalt elég vegyes minőségű, cserébe nagyon szép helyeken fut. Ez Locus-os tervezés, ami inkább egy túra alkalmazás, és szerintem pontatlan a szint számítása, hozzákölt vagy tíz-húsz százalékot a valósághoz, de így is mászós kicsit. (Megpróbálom majd felrakni a gpx-et is, valamiért nem volt partner hozzá a fórummmotor, de lehet, hogy csak én bénáztam.)
Revivel pár éve mentünk erre, jó móka volt. Screenshot_2026-06-13-20-44-09-33_48d6214a685bed0eadb2d5ad78ad5802.jpgScreenshot_2026-06-13-20-42-25-84_48d6214a685bed0eadb2d5ad78ad5802.jpg
ránézésre ez nem vészes,de itt valóban el kell dönteni,hogy túra, vagy menés. akkor viszonylag jobban voltam, mentünk is és 27,9-es átlagot tudtunk, de volt combbeállás,meg eléhezés (egyél! Még nem,... félúton puffneki, remegő kézzel müzlibontás
az útburkolat változó, de azért végig járható. Bükkszentkeresztre felfele nem túl jó,de ott nem sietsz
jelen állapotomban kétszer meggondolnám
de pánikkkelteni nem akarok, csak annyi, ne becsüljük le. hozható a dolog, az asszonnyal is megtoltuk már, csak nem kapkodtunk. igaz, akkor répáshutáról indultunk le felsőtárkányig,majd onnan vissza és körbe lillafüred és bükkKereszt,stb... répáshuta. ez az Eger-felsőtárkány szakaszt hagyja ki,de az kb sík, pár kili
de jó kör :) majd autóval kísérek
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez nekem meg van stravan. Finom kör
Holnap.megkeresem PC-n. Telón nem nagy élméby. Ez kis genyó kör, el lehet számolni es a bükkszentjeredzti kaptató elég becsapós az avg 5,3%-al, ami valahigy sose annyinak tűnik
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5572
Sasok útja nagyon szép, de egy tériszonyos kb. annyira fogja élvezni, mint állatvédő a disznóölést.
A múltkori HFBZK tekerésen említettem ezt a túrát a Bükkben. Sajnos az aszfalt elég vegyes minőségű, cserébe nagyon szép helyeken fut. Ez Locus-os tervezés, ami inkább egy túra alkalmazás, és szerintem pontatlan a szint számítása, hozzákölt vagy tíz-húsz százalékot a valósághoz, de így is mászós kicsit. (Megpróbálom majd felrakni a gpx-et is, valamiért nem volt partner hozzá a fórummmotor, de lehet, hogy csak én bénáztam.)
Revivel pár éve mentünk erre, jó móka volt.
Én ezen a hétvégén megint Mátrázok.
Ez az idei terv
Meglátom, mit tehetek, de ígérni semmit nem tudok :) főleg hétfőn :)
Sas útra akar menni... de tériszonyos...
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen unatkoznál velem
Amúgy mennék, az asszony nem tudom, mit akar. Volt kemény 3-4 hónapja, hifis dolgok mentek hétvégén, most ő a főnök. Bár, szombaton már emlegette a bükki bicót :)
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem is elég lesz. Főleg, hogy ma is ugrott a bicó. Melóból haza tolom az egyik kanyart, az autó meg bemodult... miacsöcs, ilyen béna lettem? Aztán egy keresztrepedés, jobb oldal koppan.. jobb eleje leng, mint egy hintóVinkler írta: ↑2026.06.29., hétf. 19:32Én az ingyenes verziót használom.revox írta: ↑2026.06.29., hétf. 17:05hello skacok,...
kicsit bicajozgatni kezdek,vagy kezdenék (ma azért povánvert a 39 az udvaron, aztán...)
a lényeg, ránéztem a stravára és megszűnt az előfizetésem. vélhetően a januárban kapott új bankkártyáról nem tudta levonni az éves díjat. most rányomrtam,de elég randa számokkal fenyeget a prémium. mennyi most nektek az éves díj? én valami 20 vagy 30 USD-re emlékszem...
De idei célom nem sok, csak némi gurulás, nevezzük alapozásnak és el kell dobnom 4-5 fölös kilót... ahhoz meg semmi nem kell,max egy bicó.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10134
Én az ingyenes verziót használom.revox írta: ↑2026.06.29., hétf. 17:05hello skacok,...
kicsit bicajozgatni kezdek,vagy kezdenék (ma azért povánvert a 39 az udvaron, aztán...)
a lényeg, ránéztem a stravára és megszűnt az előfizetésem. vélhetően a januárban kapott új bankkártyáról nem tudta levonni az éves díjat. most rányomrtam,de elég randa számokkal fenyeget a prémium. mennyi most nektek az éves díj? én valami 20 vagy 30 USD-re emlékszem...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
hello skacok,...
halfnote.hu
halfnote.hu
Metrikus, az fix. Arábyokból ráadásul M6-nak néz ki,,de még 5-el se egyszerü mutatvány. Gyerek azt írta -facebokon- , hogy sz elsővel ráment, az felállította fejra (bár, ezt szerintem csak zippeli) a hátsó meg benyalta...pärt írta: ↑2026.06.28., vas. 23:16Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
A legextrémebb defektemet városban szedtem össze, egy építkezés mellett elgurulva. Egy úttestre kibaxott százas szög nyársalta föl a gumit, még a felni belső része is kapott szépen. Nem tudom, hogy sikerült -egy olyan szög csak feküdni tud az aszfalton - de utólag sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert igen látványos volt.
Ennél azért nem volt látványosabb:Screenshot_2025-02-18-17-44-29-52_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
Az fix, ha egy évig próbálgatnám, napi i órában, lehet nem sikerülne

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Biztos hookless felni, arról meg hajlamos leugrani a gumi, hát megfogatták. 
A szingót ragasztják,ezt meg szegelikpärt írta: ↑2026.06.28., vas. 23:16Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
A legextrémebb defektemet városban szedtem össze, egy építkezés mellett elgurulva. Egy úttestre kibaxott százas szög nyársalta föl a gumit, még a felni belső része is kapott szépen. Nem tudom, hogy sikerült -egy olyan szög csak feküdni tud az aszfalton - de utólag sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert igen látványos volt.
Ennél azért nem volt látványosabb:Screenshot_2025-02-18-17-44-29-52_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
- pärt
- Őslakos

Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
Ennél azért nem volt látványosabb:
ááá, ilyet Vz se tud, nemhogy Kondo
halfnote.hu
halfnote.hu
Lehet Kondo csavar... úgy van értelme.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8266
Lehet Kondo csavar... úgy van értelme.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1494
Vagy esetleg Marci és Erik úgy volt vele, mindkettejüknek van elöl csapattársa (mondjuk Valternak is volt; Feldhoffer), ha Valter nem viszi fel őket, akkor meccseljék le a fiatalok, így a cím legalább a csapatnál lehet?
Egy szó, mint száz, vagy nem értem, mi történt, vagy tényleg nagy a baj az első számú(nak tartott...) hazai bringásnál. Három éve még végigszólózta szinte a teljes távot, a komplett mezőny nem tudta utolérni.
Amúgy szerintem eléggé bohócot is csinált magából a Visma távozásos nyilatkozataival vs. az idei - eddigi - eredményeivel ("meg akartak tartani", ezt Visma egyértelműen cáfolta, "a Visma edzésmódszerek nem jók, nincs lehetőség, de majd a Bahrain-nél", stb.).
ehhez mit kell tudni?
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1494
Nem értem, mit gondoltak a "nagyok", hogy ki fogja helyettük üldözni az elmenést. Ha pedig "jók a számok, jók a lábak Ati" ebbe az elmenésbe nem volt képes beletenni magát, akkor szvsz. nem sok keresnivalója van a World Tourban. Úgy gondolom, ha ott lett volna, kb. végigutazhatta volna a verseny tizedmagával, csak a végjátékban kellett volna küzdenie.
De én sem láttam a közvetítést, fél 5-kor elmentem egy laza ötvenesre (szint azért volt, de hát a Mecsekben ez az árnyék ára).
De itt egy kép:
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10134
Donno
De itt egy kép:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Affenébe.. lesz ismétlés? Elmentem hangfalat építeni, aztán jól elfelejtettem..
halfnote.hu
halfnote.hu