Ez nekem meg van stravan. Finom kör
Holnap.megkeresem PC-n. Telón nem nagy élméby. Ez kis genyó kör, el lehet számolni es a bükkszentjeredzti kaptató elég becsapós az avg 5,3%-al, ami valahigy sose annyinak tűnik
Ez nekem meg van stravan. Finom kör

Sasok útja nagyon szép, de egy tériszonyos kb. annyira fogja élvezni, mint állatvédő a disznóölést.
Én ezen a hétvégén megint Mátrázok.
Ez az idei terv
Igen unatkoznál velem
Nekem is elég lesz. Főleg, hogy ma is ugrott a bicó. Melóból haza tolom az egyik kanyart, az autó meg bemodult... miacsöcs, ilyen béna lettem? Aztán egy keresztrepedés, jobb oldal koppan.. jobb eleje leng, mint egy hintóVinkler írta: ↑2026.06.29., hétf. 19:32Én az ingyenes verziót használom.revox írta: ↑2026.06.29., hétf. 17:05hello skacok,...
kicsit bicajozgatni kezdek,vagy kezdenék (ma azért povánvert a 39 az udvaron, aztán...)
a lényeg, ránéztem a stravára és megszűnt az előfizetésem. vélhetően a januárban kapott új bankkártyáról nem tudta levonni az éves díjat. most rányomrtam,de elég randa számokkal fenyeget a prémium. mennyi most nektek az éves díj? én valami 20 vagy 30 USD-re emlékszem...

Én az ingyenes verziót használom.revox írta: ↑2026.06.29., hétf. 17:05hello skacok,...
kicsit bicajozgatni kezdek,vagy kezdenék (ma azért povánvert a 39 az udvaron, aztán...)
a lényeg, ránéztem a stravára és megszűnt az előfizetésem. vélhetően a januárban kapott új bankkártyáról nem tudta levonni az éves díjat. most rányomrtam,de elég randa számokkal fenyeget a prémium. mennyi most nektek az éves díj? én valami 20 vagy 30 USD-re emlékszem...
Metrikus, az fix. Arábyokból ráadásul M6-nak néz ki,,de még 5-el se egyszerü mutatvány. Gyerek azt írta -facebokon- , hogy sz elsővel ráment, az felállította fejra (bár, ezt szerintem csak zippeli) a hátsó meg benyalta...pärt írta: ↑2026.06.28., vas. 23:16Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
A legextrémebb defektemet városban szedtem össze, egy építkezés mellett elgurulva. Egy úttestre kibaxott százas szög nyársalta föl a gumit, még a felni belső része is kapott szépen. Nem tudom, hogy sikerült -egy olyan szög csak feküdni tud az aszfalton - de utólag sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert igen látványos volt.
Ennél azért nem volt látványosabb:Screenshot_2025-02-18-17-44-29-52_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg

A szingót ragasztják,ezt meg szegelikpärt írta: ↑2026.06.28., vas. 23:16Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
A legextrémebb defektemet városban szedtem össze, egy építkezés mellett elgurulva. Egy úttestre kibaxott százas szög nyársalta föl a gumit, még a felni belső része is kapott szépen. Nem tudom, hogy sikerült -egy olyan szög csak feküdni tud az aszfalton - de utólag sajnálom, hogy nem fotóztam le, mert igen látványos volt.
Ennél azért nem volt látványosabb:Screenshot_2025-02-18-17-44-29-52_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg

Fura, mert metrikusnak tűnik, annak meg nincs hegye. Ha mégis, akkor elképzelhető, a lapján álló csavarra kellő tempóval ráhajtva összejön.
ááá, ilyet Vz se tud, nemhogy Kondo

Vagy esetleg Marci és Erik úgy volt vele, mindkettejüknek van elöl csapattársa (mondjuk Valternak is volt; Feldhoffer), ha Valter nem viszi fel őket, akkor meccseljék le a fiatalok, így a cím legalább a csapatnál lehet?

Nem értem, mit gondoltak a "nagyok", hogy ki fogja helyettük üldözni az elmenést. Ha pedig "jók a számok, jók a lábak Ati" ebbe az elmenésbe nem volt képes beletenni magát, akkor szvsz. nem sok keresnivalója van a World Tourban. Úgy gondolom, ha ott lett volna, kb. végigutazhatta volna a verseny tizedmagával, csak a végjátékban kellett volna küzdenie.

Donno
Affenébe.. lesz ismétlés? Elmentem hangfalat építeni, aztán jól elfelejtettem..

tamagaba írta: ↑2026.06.28., vas. 10:51Azt hittem kívülről tudjátok a kanyarkombinációt![]()
Szóval csak annyi, hogy figyeljünk egymásra. Az említett bringaútnak vannak részei, ahol veszélyes a száguldozás
Levágni az ívet, amikor pont akkor fog a takarásból kijönni szintén 20 körül egy bicós, elég csúnya csattanás lehet a vége.
Hajrá bringások! (én erollerrel megyek max 25km/h-t tud, nem száguldozok, normálba 20-al szoktam menni)

Nem ismerem a helyszínt, kösz a streetview-t.