Donno
De itt egy kép:

Donno
Affenébe.. lesz ismétlés? Elmentem hangfalat építeni, aztán jól elfelejtettem..

tamagaba írta: ↑2026.06.28., vas. 10:51Azt hittem kívülről tudjátok a kanyarkombinációt![]()
Szóval csak annyi, hogy figyeljünk egymásra. Az említett bringaútnak vannak részei, ahol veszélyes a száguldozás
Levágni az ívet, amikor pont akkor fog a takarásból kijönni szintén 20 körül egy bicós, elég csúnya csattanás lehet a vége.
Hajrá bringások! (én erollerrel megyek max 25km/h-t tud, nem száguldozok, normálba 20-al szoktam menni)

Nem ismerem a helyszínt, kösz a streetview-t.

Azt hittem kívülről tudjátok a kanyarkombinációt

Ezt - a csütörtöki montis pajtik képviseletébenasebestyen írta: ↑2026.06.27., szomb. 13:48... a kocsmajáró tanyabringásoknak és a nyugdíjas ebikeos hordáknak ...

Szerintem @tama is a kerékpárúton közlekedett, nem autóval, de lehet én értettem félre.pärt írta: ↑2026.06.27., szomb. 14:35Tudom, hogy a jószándék vezérelt, de lehet, hogy rossz ajtón kopogtatsz. Közepes összegben fogadnék rá, hogy akik itt jelen vannak, nagyságrenddel többször szembesültek veszélyes helyzettel kerékpárosként gépjármű ellenében, mint autósként kerékpárral találkozva - magamat is ideértve.

Tudom, hogy a jószándék vezérelt, de lehet, hogy rossz ajtón kopogtatsz. Közepes összegben fogadnék rá, hogy akik itt jelen vannak, nagyságrenddel többször szembesültek veszélyes helyzettel kerékpárosként gépjármű ellenében, mint autósként kerékpárral találkozva - magamat is ideértve. Közúton kb. 44 éve bringázom, jogsim 34 éve van, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor okozott autóban ülve riadalmat egy bringás, ezzel szemben pont a héten volt olyan két órás tekerésem, ami alatt három helyzetem volt fogalmatlan autósokkal, és ez csak egy kör volt. Ne értsd félre, nem vitatom el a negatív tapasztalatodat, de teljesen hibás iránynak tartom a KRESZ-tagadó bringás, szabálykövető autós mítosz továbbpolírozását. Szerény, de évek során megalapozott meglátásom szerint a társadalom 1-2 százaléka sajnálatosan idióta (igyekeztem pozitív maradni), szívem szerint egy tompa botot nem adnék a kezükbe, nem hogy jogsit. Ezek a derék polgártársaink függetlenül attól, hogy kerékpár avagy autó kormányát markolják, idióták maradnak, csak két tonna vassal nagyobb galibát tudnak okozni.
Semmi nem versenypálya. A bringaút sem és a közút sem. Viszont egy országúti sportkerékpáros sehol nem tud edzeni. Ebből kifolyólag, csak közúton megyek.tamagaba írta: ↑2026.06.27., szomb. 13:05Kedves Bringasportolók! Felhívnám a figyelmet a közlekedési szabályok betartására mindenhol, de kimondottan az EuroVelo 6 Dunakeszi Vác szakaszán. Oké hogy szuperbringánk van, de a bicikli út nem versenypálya. A csatolt képen egy kanyargós útszakasz látható, tessék megadni az ívet a jobbratartás szerint a szemközti forgalomnak. Jó, hogy 5 méterrel később érkeztem.
Ezer szerencse. De engem már Tadej hívott, hogy: mi folyik itt az avx-en?

Ez a kemény, nem a kád széle... Belegondoltam, hogy én tegnap este 7-től tekertem 50 km-t és elég rendesen kiheveredtem a végére.Rotox írta: ↑2026.06.25., csüt. 14:07Val'szeg kívül esik többségetek érdeklődési körén, de az nagyon kemény, hogy az idei Hungarian Divide-on (kiírás szerint 1 340 km, 23,4 km szint, de úgy tűnik a valóságban ez valamivel több) az abszolút második helyezett egy hölgy lett (eddig ketten értek be, érdemes összevetni az AVG moving speed-jeiket a Leaderboard fülön, a csaj gyorsabban tekert, viszont többet aludt):
https://www.followmychallenge.com/live/ ... vide-2026/
https://en.wikipedia.org/wiki/Nathalie_Schneitter

Gazdára talált :)

Mi egy fémdrótot tekertünk a villára elől-hátul is, és a vége belógott a küllők közé ...

Antiszingó tanfolyamon vagy, Revi?