pärt írta: ↑2026.06.22., hétf. 14:51
Gyanítom, hogy ennek a varacskos kerregés utáni vágynak sokaknál az a magyarázata, hogy egy fejfelkapás erejéig a magunkfajta kutyaütő szintű kocabringásnak is profi aurát kölcsönöz.
szerintem ezt túllátod

bár a fene tud más fejével gondolkodni

meg, amúgy is,ki a fene figyel fel aegy birngásra,amikor legszívesebben kiírtanák az összest. a gyalogosok rettenek,hogy elütik a járdásn, az autósok meg szívből gyűlölik mindet
nekem sose tűnt fel,mennyire zakatol (csak az Nite... de azon gondolkodom, azon a küllők nem voltak jól meghúzva,lehet az zenegette meg nagyon. azt tudom,akkor vettem cuccokat,mert azt nem tudta senki értrelmesen beállítani, így megmaradt -az emléke- a küllők lazasága és az tud muzsikáálni elég jól).
vakarózok,az enyémek milyenek,... lehet nem is hangos, nem tudom

egyszer volt egy DT Swiss kerekem is, típus passz, talán 40-es felnivel. nekem nem tűnt erősebbnek a rotorhangja,mint a többi.
de való igaz,csengő helyet kiváló

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu