Az egy varázslatos cucc, gondolj csak bele!
1: Ati gépén minden bowdenes.
2: Ati nagyon gyors.
A következtetést könnyű levonni.

Lánc le van kenve a zsíros trutyival? Akkor kend át egy kiß hígabb olajjal, jót tesz neki.

Gyönyörű az a tiszta sor meg lánc, szinte epekednek egy viaszfürdő után. De a rojtos bowdenvégért megy a fekete pont.

Én ma lemostam. A láncot bekentem. Ennyi.

Természetesen nekem is megfelel az oroszlányi Tesco parkoló. A kocsi arra megy, amerre kormányozom.

Járható.st81 írta: ↑2026.06.10., szer. 19:52Sporttársak, sajnos közbejött egy temetés, amiről tegnap értesültem (éreztem, hogy nem érdemes időben bejelentkezni a ride-ra), így a szombat nekem nem jó.
Amiben a segítségetek kérem, hogy a ring sorozat pilisi állomása az alábbi útvonalon megy (46 km): Visegrád Nagyvillám sípálya-panomára út-Szentendre Szarvashegy-Dömör-kapu - Pilisszentlászló-Lepence-Visegrád-sípálya.
Milyen az aszfalt minősége? Országútival járható?

Kis kitérővel Debrecen felé, ahol is kiszedi az óriástölcsérek torkába ékelődött Revit, lepókhálózzák a Gan-t, és együtt veretnek Majkig.
Ha az edzőm azt írja ki,akkor igen

De Te már bicajjal jössz idáig is, nem?

Most ránéztem, 1 mm esőt mutat. Attól csak nem ijedünk meg.pärt írta: ↑2026.06.10., szer. 13:16Lehetőleg az eső előtt/utánasebestyen írta: ↑2026.06.10., szer. 12:48Majk - Velencei-tó - Majk ~84km & 800m szint outi kerékpáros túra - 2026. 06.13. szombat
yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt
Valaki még?![]()
Hány órakor induljunk? Talán ideálisabb lenne az oroszlányi Tesco parkolójában találkozni, ami kb 500m-re van Majktól, akkor nem kell murvára tenni a drága gumikat.![]()
(most épp beígérte az alkalmazásom. Remélem, addig meggondolja magát.) Az oroszlányi indulást támogatom, amúgy is ott szállunk meg.

Görgőt mindenki hozzon magával, mert ha esik, akkor 3h virtual ride.pärt írta: ↑2026.06.10., szer. 13:16Lehetőleg az eső előtt/utánasebestyen írta: ↑2026.06.10., szer. 12:48Majk - Velencei-tó - Majk ~84km & 800m szint outi kerékpáros túra - 2026. 06.13. szombat
yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt
Valaki még?![]()
Hány órakor induljunk? Talán ideálisabb lenne az oroszlányi Tesco parkolójában találkozni, ami kb 500m-re van Majktól, akkor nem kell murvára tenni a drága gumikat.![]()
(most épp beígérte az alkalmazásom. Remélem, addig meggondolja magát.) Az oroszlányi indulást támogatom, amúgy is ott szállunk meg.

Lehetőleg az eső előtt/utánasebestyen írta: ↑2026.06.10., szer. 12:48Majk - Velencei-tó - Majk ~84km & 800m szint outi kerékpáros túra - 2026. 06.13. szombat
yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt
Valaki még?![]()

Erősen traumatizált az a szutyok, de már túl vagyok rajta.asebestyen írta: ↑2026.06.10., szer. 08:29
Múlik (persze nem csak).
Pärt láncát bekenjük a kedvenc Muc-Off olajával, aztán húz minket végig, mint a diesel mozdony.

Múlik (persze nem csak).