Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

High End 2026 Bécs

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 535

Re: High End 2026 Bécs

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

dixie-chicken írta:
2026.06.08., hétf. 09:48
csövi írta:
2026.06.08., hétf. 08:19
Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak. Pl. Itt papírból készült diffúzor harmonika...
egy idő után,jó kis porfogó lehet gondolkodik.gif :D
Mehet a medencébe papírszűrőnek... :smile29:
Usher - Valhalla - Emotiva

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2236

Hozzászólás Szerző: wittao »

tunerman írta:
2026.06.12., pén. 09:53
GTomi írta:
2026.06.10., szer. 16:00
Így belehallgatva és belenézve részekbe, a tesztzenék jellemzően "gitár/lány/fiú" - kevés hangszer volt (na jó volt azért PF is Miles D is pl.), de aki kint járt, tudja cáfolni vagy megerősíteni :)

Ami megnyugtató így youtube-on keresztül, hogy mindegyik rendszer nagyjából egyformán szólt :D :D

Én csütörtökön voltam kint, és az öt szintet nagyjából bejártam, ugyan nem minden kiállító volt akkor még megtekinthető/meghallgatható.
Véleményem szerint két fő tendencia volt észrevehető, a streameres és a lemezjátszós demó - jól megítélhető különbséggel, bármilyen rendszeren és bármilyen zenén. :D

A streameres nyomulás nálam az uniformizált, "eggyenhangot" jelentette, sajnos elgondolkodtató az észrevételem, hogy ez lenne az új világ?
A lemezjátszót is használó bemutatók már mást mutattak, több helyen is kérésre feltettek komolyzenei kiadványokat, nem titkolom - volt olyan is ami nagyon tetszett.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Feltűnt a japán kiállítók és az extra minőségű LP játszóik nagyobb száma, jellemzően itt voltak a neves lemezkiadók :smile53: még nevesebb előadóik jóhangú lemezei. Nem akarnék én senkit megbántani, de úgy néz ki, hogy azok a jóhangú lemezek, és a kiállítók berendezéseinek a hangzási preferenciái mintha egybecsengenének, ja...hát semmi sem véletlen, kihallják a zenét :tutiok:
TJ.
Streamer es LP jatekos mellett lattam CD es SACD-rol demozo szobakat, igaz kevesebbet.

Ami azt illeti voltam egy LP vs. streamer osszehasonlitason, picit zart koru rendezveny volt. A csatolt kepen levo rendszerben.
Elobb ment az LP, utana a DCS digit setup. Arukat tekintve lefedtek egymast. A jelenlevoknek a digit jobban tetszett osszessegeben. Meg az elottem ulo holgynek is, aki CD-jet es LP-jet is dedikalta ott, Anette Askviknak hivjak (aki amugy egy nagyon kozvetlen, jopofa holgy).

Peldaul az Innous NAZARE forrasai igen jol szerepeltek, a kisebbek nem tetszettek nekem sem tulzottan. Es volt jonehany rendszer, ahol az LP jobban tetszett a nagyobb Wadax-nal is (a nagy Kuzma), megis vegul a show szamomra legkomolyabb hangjat a TAIKO legnagyobb szervere teljes kiepitesben produkalta Ypsilon erositokkel es dac-kal.

Szoval a meregdraga LP sem garancia a jo hangra, siman voltak gyenge kozepesen szolo analog produkciok, es voltak ugyanigy hitvany streamrol szolo hangok is (ha nem lennek ilyen elmebeteg h. ennyit koltsek hifire, siman bevallalnam az Eversolo T10 rendszeret forraskent, pedig iden valami kotvany sz@rul szolt hiaba a harom-harom vegfok oldalankent… igaz hangra mindig is kb. ennyi volt bennuk, de a feluletuk es hasznalhatosag az nagyon tetszik).
IMG_1280.jpeg
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3415

Hozzászólás Szerző: tunerman »

GTomi írta:
2026.06.12., pén. 11:07
Vinkler írta:
2026.06.12., pén. 10:53
tamagaba írta:
2026.06.12., pén. 10:49
Nini egy Qualiton :napsut:
Más magyar produkció a Bayz-n kívül volt?
Lehetne egy csokrot összeállítani
Volt HEED is.
Taiwani komának a felsorolását néztem át 2x is, mikor @tamagaba linkelte, hogy magyar van-e, de nem szúrtam ki a HEED-et.

Nirvana Audio név alatt futott a teljes Heed rendszer, meghallgatni az X5 csarnokban az U10 standon lehetett.
TJ.
Csatolmányok
2026 High End Show Nirvana Audio Chronos Heed.jpg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Vinkler írta:
2026.06.12., pén. 10:53
tamagaba írta:
Volt HEED is.
Taiwani komának a felsorolását néztem át 2x is, mikor @tamagaba linkelte, hogy magyar van-e, de nem szúrtam ki a HEED-et.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10074

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

tamagaba írta:
Volt HEED is.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 748
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Csatolmányok
vienna2026_265.jpg
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

GTomi írta:
2026.06.10., szer. 16:00
Így belehallgatva és belenézve részekbe, a tesztzenék jellemzően "gitár/lány/fiú" - kevés hangszer volt (na jó volt azért PF is Miles D is pl.), de aki kint járt, tudja cáfolni vagy megerősíteni :)

Ami megnyugtató így youtube-on keresztül, hogy mindegyik rendszer nagyjából egyformán szólt :D :D

Én csütörtökön voltam kint, és az öt szintet nagyjából bejártam, ugyan nem minden kiállító volt akkor még megtekinthető/meghallgatható.
Véleményem szerint két fő tendencia volt észrevehető, a streameres és a lemezjátszós demó - jól megítélhető különbséggel, bármilyen rendszeren és bármilyen zenén. :D

A streameres nyomulás nálam az uniformizált, "eggyenhangot" jelentette, sajnos elgondolkodtató az észrevételem, hogy ez lenne az új világ?
A lemezjátszót is használó bemutatók már mást mutattak, több helyen is kérésre feltettek komolyzenei kiadványokat, nem titkolom - volt olyan is ami nagyon tetszett.
Feltűnt a japán kiállítók és az extra minőségű LP játszóik nagyobb száma, jellemzően itt voltak a neves lemezkiadók :smile53: még nevesebb előadóik jóhangú lemezei. Nem akarnék én senkit megbántani, de úgy néz ki, hogy azok a jóhangú lemezek, és a kiállítók berendezéseinek a hangzási preferenciái mintha egybecsengenének, ja...hát semmi sem véletlen, kihallják a zenét :tutiok:
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11447
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Alex_Aston írta:
2026.06.11., csüt. 11:16
Nekem egyébként ez már kicsit (nagyon) a valóságtól elrugaszkodott dolog.

Olyan áron van a legtöbb rendszer, amit szerintem a látogatók 99% nem engedhet meg magának. Én személy szerint nagy részüket be sem tenném a lakásba, mert olyan rondák. Ezekhez már sok esetben külön lakás is kellene, de legalább valami igen komoly dedikált helyiség a fizikai méretük miatt, hiszen normál, még nagyobb 30-30m2-es naplaliba sem valók.
Ezek a körülmények szintén szintén keveseknek áll rendelkezésünkre. De én személy szerint is nem tudnék elvonulni a családtól, hogy most hagyjanak békén, stb., mert apa zenét hallgat. Majd, ha már kirepültek a gyerekek, akkor talán.

Szóval nekem ezek nagyon életszerűtlen dolgok. Vagy remetének, vagy nagyon önzőnek kell lenni hozzá. Én meg egyik sem vagyok.
Pedig ez éppen olyan valóság, mint a sajátod. A kiállított kütyük áráról nem okoskodnék, számomra értelmezhetetlenek, de mivel én sem vagyok célzott közönség, nem bosszankodom rajtuk. Bőségesen találkozhattunk Bécsben átlagos hobbitársak számára is elérhető cuccokkal, csak a hatásvadász beszámolókban nem azokat mutogatják.

Amit a zenehallgatási körülményekről írtál, abban érzek némi információs zsugort. Idehaza is több száz hobbitársnál jártam, akiknél magas minőségű, megfelelő méretű és akusztikájú zenehallgató szobákat láttam (a még gyakoribb moziszobákat most nem veszem ide). Itt sem az árak a lényegesek. Talán meglepődnél, pl Pest megyében milyen komoly hangrendszerekkel és igényes körülményekkel lehet találkozni, akár egy nappaliban berendezve és nem feltétlenül milliárdos, vagy önző tulajdonos birtokában.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3700

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Alex_Aston írta:

Olyan áron van a legtöbb rendszer, amit szerintem a látogatók 99% nem engedhet meg magának. Én személy szerint nagy részüket be sem tenném a lakásba, mert olyan rondák. Ezekhez már sok esetben külön lakás is kellene, de legalább valami igen komoly dedikált helyiség a fizikai méretük miatt, hiszen normál, még nagyobb 30-30m2-es naplaliba sem valók.
Ezek a körülmények szintén szintén keveseknek áll rendelkezésünkre.
De én személy szerint is nem tudnék elvonulni a családtól, hogy most hagyjanak békén, stb., mert apa zenét hallgat. Majd, ha már kirepültek a gyerekek, akkor talán.

Szóval nekem ezek nagyon életszerűtlen dolgok. Vagy remetének, vagy nagyon önzőnek kell lenni hozzá. Én meg egyik sem vagyok.

A komoly érdeklődők pedig gondolom nem itt hallgatóznak, hanem max időpontot egyeztetnek, egy dedikált, nyugodt fél napos szeánszra.

Nyálat csorgatni meg nem érzem, hogy elmennék emiatt ilyen helyre, 1-2 napot rááldozni, meg nem kevés pénzt, mert ez tényleg annyira távol van az én értékrendemtől. Felteszem arra meg nincs lehetőség, hogy leüljek, és nyugiba hallgassak mindenhol 2-3 általam kert számot elejétől a végéig. Úgy talán látnám értelmét, de így ráadásul ismeretlen, torokmikrofonos felvételt hallgatni nem is vagynék.
Végig lapoztam ezt a háromórás kamerás sétát. Megnyugvás volt számomra ez alapján azt gondolni, személyesen érdemi hangzást minősíteni, preferencia sorrendet állítani itt sem lett volna értelme, mint ahogy a többi hifis-high-end kiállítástól sem lehet elvárni. Ugyanakkor az itt bemutatott rendszerek sem mind a gyártók/kereskedők euró sok milliós zászlós hajói lettek volna. Vagyis ebből az is látszik, nyugaton átlagkeresetű, otthoni zenére komoly érdeklődők voltak itt megcélozva és nem az arab olajhercegek. Mi magyarok? Más piac, itt fórumlakók közül kevesen lennénk erre.

Ronda? Nagyon sokuknál az eszközök esztétika látványa sokadik szempont. Én nem láttam a kiállított rendszerek között látványra kivetni valót.

Dedikált zenehallgató helység? Bizonyos szint felett ez mindenkinek ajánlott, ellenben kidobott pénz lehet az eszközökre költség.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2236

Hozzászólás Szerző: wittao »

Alex_Aston írta:

De én személy szerint is nem tudnék elvonulni a családtól, hogy most hagyjanak békén, stb., mert apa zenét hallgat. Majd, ha már kirepültek a gyerekek, akkor talán.

A komoly érdeklődők pedig gondolom nem itt hallgatóznak, hanem max időpontot egyeztetnek, egy dedikált, nyugodt fél napos szeánszra.

Nyálat csorgatni meg nem érzem, hogy elmennék emiatt ilyen helyre, 1-2 napot rááldozni, meg nem kevés pénzt, mert ez tényleg annyira távol van az én értékrendemtől. Felteszem arra meg nincs lehetőség, hogy leüljek, és nyugiba hallgassak mindenhol 2-3 általam kert számot elejétől a végéig. Úgy talán látnám értelmét, de így ráadásul ismeretlen, torokmikrofonos felvételt hallgatni nem is vagynék.
Az a helyzet, hogy minden hobbit lehet mashogy uzni. Ez az ember vermersekletetol es lehetosegeitol fugg tobbnyire.

Egyszeruen probalom megfogalmazni: egyaltalan nem vagy a highend celpontja es neked sem celpontod a highend. Ez ilyen egyszeru. Szamodra ertektelenek azok a kepessegek, amit a highend nyujthat, vagy elerhetetlenek. Az is lehet, hogy meg sohasem hallottal olyan dedikalt lehallgato helyisegben olyan rendszert, ami alapjan el tusnad donteni h. na ez igen, erted most mar mirol szol ez… ezzel nincs gond.

Egy nappaliba highend rendszert kevesen raknak, mivel maga a nappali szinte teljesen ellent mond, ellehetetleniti az elonyeit, igy felesleges penzkidobas. Autos hasonlat: Ferrari 458 Italiaval Aldizni jarni, kb. ennyi ertelme van.

100% akusztikai megvalositas, 100% aram kiepites eseten van ertelme ilyen gigantikus osszegeket elkolteni. Ez altalaban egy dedikalt 30-40-70-100m2 helyiseget jelent. Olyan valakinek, akinek ez a rendszer semmilyen megterhelest nem jelent. Sem a csalad reszerol, Sem anyagi, sem idobeli.
Nem is lenne kedvem zenet hallgatni, ha kozben csungene rajtam egy gyerek, a masik pedig kolomolna a hatterben egy fakanallal egy edenyen. Egyszeruen ez masrol szol. Aki a zenehallgatast ezen a szinten akarja es tudja uzni, altalaban van 1-2-3 oraja nyugodtan elmelyulve zenet hallgatni. Nem feltetlen egyedul! Ismerek olyan hobbitarsat, ahol ferj-feleseg, vagy apa-fia egyutt uzik ezt nagy lelkesedessel.

Szoval visszakanyarodtunk az elejere: nem Te vagy a celkozonseg. Es ezzel az egvilagon semmi gond nincsen. Hallgasd es elvezd a rendszeredet, mig masok hallgatjak es elvezik a sok millios, tiz-szazmillios rendszeruket. Masok vagyunk egytol egyig.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 217

Hozzászólás Szerző: severance »

Alex_Aston írta:
..."nagyon önzőnek kell lenni hozzá"...
10/10!

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 492

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Alex_Aston írta:
...
Szerintem nem elrugaszkodott, csak azt hozza, amit a név megkíván: High End. A szempontjaid inkább a Hi-Fi kategóriában lehetnek reális elvárások.
Újratervezés

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4162

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Csak a Marantz! :-D

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2871

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

jó 3 órás beszámoló..

youtu.be/VoPUejMgS2k
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 748
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4744
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

tunerman írta:
2026.06.08., hétf. 13:03
csövi írta:
Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak...

Az Auer Acoustic-nál körben farács volt, benne 3 nagyméretű akusztikai csillapító betét - meg is volt az eredménye, mert a térhatás jól érvényesült.
Itt a CS Port LP játszó sem volt kispályás, rajta a "static eliminator", ami a lejátszás közbeni tűsúrlódás által okozott lemezfeltőltődést semlegesíti:

https://www.csport.audio/products/ime1-en

A kérésre felrakott Anne Sophie Mutter hegedűjátéka közben semmi sercegés, pattogás nem volt :smile53:

https://www.analogphonic.com/product-pa ... hie-mutter

TJ.
gyors ránéztem... 1800 juró.. ennek hamar megjelenik a temus verziója 17ezerért. Nagy agysebészet nem lehet benne :rolleyes:
azt nem tudom, a kis tápegységet,ha bedugom,nem e okoz több zavart a hálózati áramban,mint amit ment... de voltak már ilyen kütyük régebben is. nálam ez elérte a határt,hogy már nem érdekel. De biztos jó...

https://www.anamightysound.com/products ... UCWfu-m4SC
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

csövi írta:
Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak...

Az Auer Acoustic-nál körben farács volt, benne 3 nagyméretű akusztikai csillapító betét - meg is volt az eredménye, mert a térhatás jól érvényesült.
Itt a CS Port LP játszó sem volt kispályás, rajta a "static eliminator", ami a lejátszás közbeni tűsúrlódás által okozott lemezfeltőltődést semlegesíti:

https://www.csport.audio/products/ime1-en

A kérésre felrakott Anne Sophie Mutter hegedűjátéka közben semmi sercegés, pattogás nem volt :smile53:

https://www.analogphonic.com/product-pa ... hie-mutter

TJ.
Csatolmányok
2026 High End Show Aier Acoustics .jpg
2026 High End Show CS port record player.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Luxor Audio írta:
2026.06.08., hétf. 11:35
(Valamiért az volt bennem, hogy kerékpárosként nem vagy autófüggő.)
ha szándékosan outdoor tevékenységről van szó (nevezzük nagyképűen sportnak), kimegyek a világból,gyalog vagy bicón, de utazni nem szeretek. vonaton is unatkozom,meg idegesít a vele járó xarakodás,... felkelek,beülök az autóba és megyek ki a világból. ehhez szoktam :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11447
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

csövi írta:
Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak. Pl. Itt papírból készült diffúzor harmonika... IMG_20260606_170857026_HDR.jpgIMG_20260606_170811328_HDR.jpg
Tipikus fából vaskarika. A papír nagyon kevés hangenergiát ver vissza, ezért diffúzort nem célszerű barkácsolni belőle (ahogy nikecellből, szivacsból sem). Vizuális és valamennyi hangelnyelő hatása biztosan volt a képen látható elemnek, számomra leginkább a mobilitása miatt volt érdekes.

Valóban erőteljes különbség érezhető a hazai kiállításokhoz képest akusztikai témában, standard lemaradásunk itt is tapintható, de gyártói/kereskedői/kiállítói fronton nálunk is van fejlődés. A felhasználók ugyanolyan tájékozatlanok mindenhol, az osztrák hifisták semmivel sem tudnak többet az akusztikáról, mint a magyarok.

revox írta:
2026.06.08., hétf. 10:36
egyébként tök jó, hogy ilyen esetben, hiába máskor pofozzuk egymásst ( :kapdelm: ) ...
Emlékeim szerint ez esetedben egyirányú folyamat szokott lenni. (Valamiért az volt bennem, hogy kerékpárosként nem vagy autófüggő.)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Luxor Audio írta:
2026.06.06., szomb. 11:12
revox írta:
2026.06.05., pén. 10:36
xal, ha nem titok, hogy oldottad meg? Lehet mást is érdekel.
Budapest Keletiből Railjet, aztán a bécsi főpályaudvarról metróval 8 megálló. Az egész út a lakásom ajtajától 4 óra sincs, autóval sem lett volna gyorsabb, viszont garantáltan fárasztóbb és drágább. A parkolás Bécsben nem egyszerű, szorítják ki az autókat a városból (nekik van hozzá bátorságuk).
köszi és amit említesz, az utolsó gondolat ölte meg bennem az egészet. én Debrecenből megyek,az eleve hosszasabb, de egyébként is, a budira is autóval megyek, nem ülök fel vonatra, kb semmire (repcsire főleg,még sose repültem :D ) . Így szoktam meg :) cserébe nem rinyálok,ha 20 órát kell vezetnem. De itt olyan dolgok kezdtek kirajzoldóni,ami miatt lefújtam.

egyébként tök jó, hogy ilyen esetben, hiába máskor pofozzuk egymásst ( :kapdelm: ) egyből jön a segítség. Csövi is adott egy szállódát,ahol lehet parkolni és 5 perc séta a helysíz. Az erre szánt 100-150ezer forintba is bőven belefér (2 naposra gondoltam), nekem sajna nem sikerült megugranom, de ebben vastagon benne van,hogy sose jártam Bécsben, nem ismerem és ha valami nem megy egy kattintásra, hamar feladom :D

DE örülök, hogy mindenki jól érezte magát és gazdagodott vastagon élményekkel :guitar:
halfnote.hu

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2871

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

csövi írta:
Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak. Pl. Itt papírból készült diffúzor harmonika...IMG_20260606_170857026_HDR.jpgIMG_20260606_170811328_HDR.jpg
egy idő után,jó kis porfogó lehet gondolkodik.gif :D
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

Hozzászólás Szerző: csövi »

Akusztikai kezelése egy két szobànak megdöbbentő jó volt (fülre nekem) és az anyagok is érdekesek voltak. Pl. Itt papírból készült diffúzor harmonika...
IMG_20260606_170857026_HDR.jpg
IMG_20260606_170811328_HDR.jpg
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

IMG_20260606_152230087_HDR.jpg
Rengeteg önjelölt vlogos...😁
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Nekem egy olyan konteo is eszembe jutott,hogy olyan politikai marketing...hogy más lemezjátszó már nem is highend...se Clearaudio, se Kuzma vagy SME...igaz ők is már révbe értek külön Standon vannak...

Válasz küldése

Vissza: “Készülék tesztek, találkozók”