Ezt neked kell eldönteni. Mi ad neked nagyobb elégedettséget akár EL84-es csöves környezetben. Wima MKP10 is elég lehet neked. De ha feljebb gondolkoznál, csak akkor tudod meg hogy érdemes-e, ha onnan választasz. Példaként Superior Z-CAP és Amber között egészen biztos hallanál eltérést. Ez a hangzás differencia erősebb ha az erősítő többi tagja is hozzájárul minőségével ebben. Az is legyen fontos szempont, hogy van-e elegendő fizikai hely a nagyobb házméretű kondikkal kísérletezni.egedzs írta: ↑2026.06.09., kedd 14:17
Értem, hogy mindig van jobb, de egy 100.000 Ft értékű erősítőbe meddig van értelme elmenni csatoló kondi árban?
A Jantzen Superior és az Amber között 4 darabnál van 28000 Ft különbség. Ha valakinek nincs kifinomult hallása, meghallhatja ezt a többlet ráfordítást?
(Szerintem a teszt alapján a WIMA MKP10-nek árához képest nincs szégyenkeznivalója.)
A 200V-os Amber Z-cap, ami csak 1uF felett van, csöves csatolónak nem biztonságos. A C&B széria 630V-os és 0,47uF alattiak. Azt persze nem értem, miért nincs 0,47uF és 1uF közötti érték is. De neked a rézfóliás csak példaként és nem ajánlott ként lett itt említve.