pjm írta: ↑2026.06.06., szomb. 20:04
Nem értem miért. Tudom, higy a vz - szerintetek- mindennek az alfája és omegája, de még így sem. Mindent tudni kell a helyén kezelni, meg van a helye a 1o ezer forintos kábelnek és a vz-nek is. Ennek megértése nem lenne rossz, máris kevesebb feszültség lenne itt. Már ha ez cél egyáltalán. Lehetséges, higy érdemes lenne egy zárt vz topicot nyitnotok, hogy a hifisták ne rondítsanak a tömjénbe.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy az árkülönbség óriási a belépőszíntű és a High-End termékek között, legyen az kábel, erősítő, vagy hangfal, vagy bármi.
Mivel abszurd elképzelés, hogy különböző kategóriáknak különböző topicot nyissunk - értem, hogy vicc volt - ezért el kell viselnünk a mi pénztárcánktól eltérő lehetőségekkel bíró fórumtársak véleményét is.
Nekem ez egyáltalán nem esik nehezemre, nem is értem, hogy egyeseket miért irritál...
( Egyébként a Vz és kategóriával felette lévő komponensek tulajdonosai jellemzően nincsenek is jelen a fórumon, SM, Revi és néha Supravox a kivételek közé tartozik. )
A Vz nem " szerintünk " mindennek az Alfája és Omegája,
SM már túllépett rajta, de a kategóriáján túlmutatón is a legjobbnak tartja, Revi szerint nem is annyira jó, nekem meg azért van, mert szerencsés csillagzat alatt hozzájutottam egyhez és boldog is vagyok vele, teljesen idegen és szerényebb környezetben is nagyot emel a végeredményen, miközben már egy ideje kapizsgálom, hogy miben gyengébb a drágábbaknál, mert hát minden relatív...
Úgyhogy téma szempontjából tőlem jöhet az Avocado és a DIY fonat is, akit meg idegesít, annak ott a Seduxen...