Rock60 írta: ↑2026.06.03., szer. 18:53
Nem bánom, hogy nem privátban nyomták, mert számomra érdekes a téma és teljesen érthetően írta le a gondolatait.
Persze a megértésben sokat segített az ékezetek használata.
Szerintem is érthető. Az, hogy van, akinek túlér a komfortzónáján más kérdés.
Most pl régi rézsodratból (kb 30 éves hangfalkábel) készített tápdrótokat dugtam be a szubokba és valami, nem nagyon hallható, csak érezhető légnyomás vágott gyomron a Prodigy Expereince albumról, amire most megesküdnék, hogy még sose "hallottam". De szikár, letisztult es a szubokat baromi jól integrálja a tölcsérekhez.
Már pár napja bedugtam, akkor az orgona tűnt fel, mennyire izomból tolta,de szerintem azóta járódott. 18 méter vol.12e Ft
Most egy elcseszett masterelesű Patti Smith Horses forog. CD szerű pontosság analógról. Annyira zavaróan közel van az élő zenéhez, már az a zavaró, hogy azt a picit miért nem lehet még odatenni

Ez addig, míg kellően távol vagyunk, nem okoz problémát, itt most igen. Xal ez se jó :) nem azt hallod, milyen közel vagy,hanem az tudtasul,hogy sose fogod elérni es ezt folyamatosan a pofádbavágja
Persze, LP az IC.
De azt nem tudom, ezek a tápok, hogy viselkednének máshol, de gyanítom, hasonlóan. De lehet ez máshol vékonynak hatna. Semmi háj,csont-bőr-izom(!!!) a produkció. Nem az a nyugis hang, amire jót lehet szunyókálni a vasárnapi ebéd után :) bár Patti Horsese vélhetően bármivel alkalmatlan lenne sziexztára :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu