Valojaban ez nekem is feltunt, de egy kicsit mas aspektusbol, megpedig h. Kuzmabol is tobbet lattam most, mint ugy altalaban hasznalni szoktak. A Sikora meg most nagyon felkapott marka, jol megy nekik, nepszeruek es jok is.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
High End 2026 Bécs
Re: High End 2026 Bécs
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Mi lehet az oka hogy majdnem mindenki J.Sikora lemezjátszókat használnak demozni és nem Kuzma lemezjátszót...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3415
Fotók 30
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- tunerman
- V.I.P.

Fotók 29
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
A Magico egy álom volt.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
3 perc séta a parkolóból.
Másnap ugyanez.
Nem volt egy kihívás.
A kiállítás szenzaciós volt.
Nálam a Magico szoba vittte a pálmát.
A JBL-nél ha nem a pusztításra fektetik a hangsúlyt akkor az is klassz lett volna.
A nagy Martin Logan bénán szólt.
Elex 100* jobb hangot is csiholt már Logan-ből.
Ja még tetszett a Soulnote szoba is.
Habár némi akusztikai kezelés nem ártott volna.
Ja és a TechDas lemezjátszótól lef...am a bokám.
Pedig nem DD
Csütörtökön délre érkeztünk.wittao írta: ↑2026.06.06., szomb. 19:15Viccelsz? Hegyre, halomra vannak hotelek melygarazzsal. Persze foglalni nem a kiallitas alatt v. 1-2 nappal elotte celszeru.revox írta: ↑2026.06.05., pén. 10:36én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
xal, ha nem titok, hogy oldottad meg? Lehet mást is érdekel. Nagyon nem sírok, mert bedurrant a torkom pár napja és szerintem el se indultam volna, de most egy darabig itt lesz müchen, ahova végképp lusta voltam elmenni![]()
Nem
Tudom a helyszini 400 parkolos info honnan van, de ma pl. nem nyitasra erkeztem, hanem kesobb es siman beparkoltam.
Elotte valo napokon pedig tomegkozlekedest hasznalva a kiallitas mellett megallo metroval mentem 2 megallorol hibatlanul kokemeny 5 perc alatt, majd 3perc seta.
3 perc séta a parkolóból.
Másnap ugyanez.
Nem volt egy kihívás.
A kiállítás szenzaciós volt.
Nálam a Magico szoba vittte a pálmát.
A JBL-nél ha nem a pusztításra fektetik a hangsúlyt akkor az is klassz lett volna.
A nagy Martin Logan bénán szólt.
Elex 100* jobb hangot is csiholt már Logan-ből.
Ja még tetszett a Soulnote szoba is.
Habár némi akusztikai kezelés nem ártott volna.
Ja és a TechDas lemezjátszótól lef...am a bokám.
Pedig nem DD
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 748
- Kapcsolat:
Hű micsoda felhozatal. És jó nagy terek. Ha itt nem szól jól, akkor hol
Jól néznek ki
Jól néznek ki
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Es szamoljuk melle a masik harom tarskiallitast, ami par perc setaval megkozelitheto volt: Nekem mar most messze jobban tetszett az egesz kiallitas, a hangulat, a helyszin adottsagai, mint a muncheni helyszine.tunerman írta: ↑2026.06.04., csüt. 21:38Egy nap nem elég hozzá, ha ezt a Bécs + München High End Show-t valaki végig akarja járni.![]()
Öt szint a Vienna Centerben, valamint a mellette lévő épületszárnyban még négy óriási terem - felfoghatatlan számú kiállítóval, sok érdekességgel és az ezekből levonható tanulságokkal![]()
Mindenkinek ajánlom - ez valóban kitekintés a világra.
TJ.
Termeszetesen tanulni kell, hogy celszeru bejarni, annak erdekeben semmi ne maradjon ki.
Nekem iden ezek a hangok tetszettek a legjobban:
1. Dream Audio szoba (Ypsilon erositok, TAIKO forras, YG 3.3 hangsugarzok)
2. Nagy ARIES CERAT komplett rendszer
3. Clarysis Audio + Aries Cerat (itt a panorama valamami megdobbento volt, ahogy a szobat korbe lehetett setalni a 21. emeleten.
Volt meg par nekem tetszo hang, osszesen valahogy 10 koruli az, ami kiemelten tetszett.
Ilyen volt az uj Martenekkel a Goldmund elektronikak.
(Persze itt mindenhol beteg mennyisegu penz van elguritva, de HighEndShow vagy mi ennek a neve, tehat meglepodni egy-egy orult draga cuccon itt nem kell…)
Most jut eszembe meg a mai napon szamomra az olasz IODesign dobozok, szinten Ypsilon elektronikakal szamomra nagyon kedves es meglepoen jo hangot nyujtottak.
Nagy élmény...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Viccelsz? Hegyre, halomra vannak hotelek melygarazzsal. Persze foglalni nem a kiallitas alatt v. 1-2 nappal elotte celszeru.revox írta: ↑2026.06.05., pén. 10:36én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
xal, ha nem titok, hogy oldottad meg? Lehet mást is érdekel. Nagyon nem sírok, mert bedurrant a torkom pár napja és szerintem el se indultam volna, de most egy darabig itt lesz müchen, ahova végképp lusta voltam elmenni![]()
Nem
Tudom a helyszini 400 parkolos info honnan van, de ma pl. nem nyitasra erkeztem, hanem kesobb es siman beparkoltam.
Elotte valo napokon pedig tomegkozlekedest hasznalva a kiallitas mellett megallo metroval mentem 2 megallorol hibatlanul kokemeny 5 perc alatt, majd 3perc seta.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1420
Nekem is volt 2 kis dobozkám, szerettem őket. Itt az tetszik, hogy nem akar többnek látszani, mint ami:severance írta: ↑2026.06.06., szomb. 12:23Neeeem, ezt most komolyan nem hiszem el! Majdnem a teljes Knight sorozatom megvolt: 3-4-5, utóbbit még szó szerint aktívan hallgatom (miniDSP-vel hangváltva), és nagy becsben tartom. Viszont évek óta abban a tudatban élek, hogy a Castle márka halott. A lengyel allegro-n (aminek már magyarul is van oldala) találtam ugyan a kínálatban, de elég esetlegesnek hat. (Ugyanígy vagyok a Music Hall A35.2 és A70.2 erősítőkkel, amit az ebay-en egyetlen romániai kereskedő kínál még.)
Egy jó hifi hang átlag szobákba tervezve, átlagos áron, mindennapi embereknek.
Semmi cicoma, hókuszpókusz. Letettük hozzá a mezei quad cuccokat a komódra, aztán huppanj le a nagyi füles fotelébe és hallgass zenét.
A teát hozzá tejjel kapod🫠
Neeeem, ezt most komolyan nem hiszem el! Majdnem a teljes Knight sorozatom megvolt: 3-4-5, utóbbit még szó szerint aktívan hallgatom (miniDSP-vel hangváltva), és nagy becsben tartom. Viszont évek óta abban a tudatban élek, hogy a Castle márka halott. A lengyel allegro-n (aminek már magyarul is van oldala) találtam ugyan a kínálatban, de elég esetlegesnek hat. (Ugyanígy vagyok a Music Hall A35.2 és A70.2 erősítőkkel, amit az ebay-en egyetlen romániai kereskedő kínál még.)
- tunerman
- V.I.P.

Kiállítói választható ABC névjegyzék, a szoba számát megmutatja:
https://www.highendsociety.de/exhibitor ... -2026.html
https://www.highendsociety.de/exhibitor ... -2026.html
- Deenoo
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 56
Egy kis "hazai"
BAYZ audio ROOM 555
BAYZ audio ROOM 555
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11447
- Kapcsolat:
Budapest Keletiből Railjet, aztán a bécsi főpályaudvarról metróval 8 megálló. Az egész út a lakásom ajtajától 4 óra sincs, autóval sem lett volna gyorsabb, viszont garantáltan fárasztóbb és drágább. A parkolás Bécsben nem egyszerű, szorítják ki az autókat a városból (nekik van hozzá bátorságuk).
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 748
- Kapcsolat:
A büfében a hotdog jó legalább? Látom tele van mindenféle Keravill-os vackokkal
Az a jobb oldali hangszóró nem akciós véletlenül?
Az a jobb oldali hangszóró nem akciós véletlenül?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
mindenképp az ottalvós az opció,mert ez minimum 2 nap,de akkor is csak futva,kinézve,mi érdekel. nekem a pesti 50 szobásra is kevés egy nap, igaz,ott sok időt a folyosói beszélgetés visz el :)
köszi, de most nem tudok menni.BLX írta: ↑2026.06.05., pén. 11:03Ha a határ felől jönnél, ez is egy opció lehet:revox írta: ↑2026.06.05., pén. 10:36én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
Állj meg az Erdberg P+R parkolóban ( https://maps.app.goo.gl/GryMha7bxa5ca574A ), ülj fel a metróra és pikk-pakk ott vagy.
Metrójegy és útvonaltervező app itt: https://apps.apple.com/at/app/wienmobil/id1107918142
mindenképp az ottalvós az opció,mert ez minimum 2 nap,de akkor is csak futva,kinézve,mi érdekel. nekem a pesti 50 szobásra is kevés egy nap, igaz,ott sok időt a folyosói beszélgetés visz el :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1099
Ha a határ felől jönnél, ez is egy opció lehet:revox írta: ↑2026.06.05., pén. 10:36én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
Állj meg az Erdberg P+R parkolóban ( https://maps.app.goo.gl/GryMha7bxa5ca574A ), ülj fel a metróra és pikk-pakk ott vagy.
Metrójegy és útvonaltervező app itt: https://apps.apple.com/at/app/wienmobil/id1107918142
Még a RegioJet vonat is jó opció, kényelmes, kedvező áron: https://regiojet.hu/
Hotelben szálltam meg 5 percre az ACV mellett és a hotel mélygarázsàban parkolók...igaz én a feleségemmel kis Wien kirándulást is bele szerveztünk.revox írta: ↑2026.06.05., pén. 10:36én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
xal, ha nem titok, hogy oldottad meg? Lehet mást is érdekel. Nagyon nem sírok, mert bedurrant a torkom pár napja és szerintem el se indultam volna, de most egy darabig itt lesz müchen, ahova végképp lusta voltam elmenni
én lefújtam az egészet, pont a szállás miatt. akármit néztem parkolást old meg magadnak az utcán, de ott meg valami szigorítást írtak. a helyszínen talán 400 helyes parkoló van,abba se bíztam, hogy beférek. már azt is néztem, valahol a határnál pecózok, magyar oldalon és átmegyek minden nap, de a 400-as parkoló ezt is kettéhúzta nálam.
xal, ha nem titok, hogy oldottad meg? Lehet mást is érdekel. Nagyon nem sírok, mert bedurrant a torkom pár napja és szerintem el se indultam volna, de most egy darabig itt lesz müchen, ahova végképp lusta voltam elmenni
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Szállás elfoglalva... indul a hifis kirándulás.
- tunerman
- V.I.P.

Egy nap nem elég hozzá, ha ezt a Bécs + München High End Show-t valaki végig akarja járni.
Öt szint a Vienna Centerben, valamint a mellette lévő épületszárnyban még négy óriási terem - felfoghatatlan számú kiállítóval, sok érdekességgel és az ezekből levonható tanulságokkal
TJ.
Öt szint a Vienna Centerben, valamint a mellette lévő épületszárnyban még négy óriási terem - felfoghatatlan számú kiállítóval, sok érdekességgel és az ezekből levonható tanulságokkal
TJ.
- tunerman
- V.I.P.

Fotók 28
- tunerman
- V.I.P.

Fotók 27
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tunerman 2026.06.04., csüt. 21:32-kor.
- tunerman
- V.I.P.

Fotók 26