A vz pont ilyen. 450ért az egyszeri hifista hátast dob tőle nem csak AN rendszerrel.wasiliy888 írta: ↑2026.06.06., szomb. 21:07De ha abból indulok ki, amit mondasz, hogy a Vz úgy átlagosan mindenhol jó, amúgy meg az LP-hez sehol sincs, mindezt 450 ezresért tudja, akkor nekem az sz@r. Egy kábel 450ért igenis legyen baromira jó, annyira legalább, hogy az egyszeri hifista dobjon egy hátast tőle. Bízom benne, hogy vannak ilyenek. Talán olcsóbban is, igaz, azok nem AN vagy Kondo gyártmányok. Mert ezek leginkább egy AN rendszerben tudják megmutatni milyen nagyszerűek - mint az közismert.SoundMania írta: ↑2026.06.06., szomb. 20:52Én inkább a téma unalmasságára gondoltam. Sokaknak az olcsó kábelekkel vesződés minimum ugyanolyan unalmas. És majdnem mindegy hogy 20e vagy 60e. Ott még elég kicsi a külömbség.wasiliy888 írta: ↑2026.06.06., szomb. 11:58
Sajnos, ez így nem nagyon közelíti a valóságot. Akkor lehetne a Vz téma ebben a tekintetben, ha néhány tízezresért lehetne kapni, mondjuk úgy 50-100e között hossz és csatlakozók függvényében. Ami persze messze van a valós árától. Értem én, hogy valakinek a 300e annyira nem pénz, mint a 30e, de csak azt kellene végre felfogni, hogy ezzel nem mindenki van így. Ezért inkább megfonogatom magamnak a kábelemet 20-30e összegért, és örülök neki, mert jobb, mint egy gyári 50-60e áron, mégha ez nem is szint mínusz nulla alatt sokkal ANbe számolva.
Sokszor (bár ezek szerint nem elégszer) leírtam már hogy igaz a világ összes kábeleinek csak kis részéhez volt szerencsém én még drágábban sem hallottam jobbat mint a vz pedig lehet hallottam vagy 100 félét.