SoundMania írta: ↑2026.06.01., hétf. 14:58
Mivel az ismerősöm és a dolgait kb 37 éve ismerem így tudom mennyire hihetek neki. A te rendszered nem ismerem hogyan tudod megszólaltatni.
hogy tudnám, xarul
épp ezen tűnődtem, most itthonról melózok és a hálószobában döglök egy laptoppal. itt összegyűjtöttem mindent,ami xar lehet.
Bár a TMP Quantic erősítő még nem kapott (az a bázis), de egy pár audio note AZ1 doboz van. egy 7ezer forintos dvd játszó,ami ksl spc hangfalkábel belső ereiből kettő kivéve, koax digittel csatalkozik a tmp DAC-jára. A dvd tápkábele ksl spc-ből van és a hangfalkábel is az. Mindezt,míg volt,darumákon hintáztattam. az erősítőbe egy Tiglon tápdrót van,de csak azért az,mert van és ne a fiókban üljön,ha máshol nem használom. Míg volt itt kölön CD játszó,az is ksl spc-vel volt a 220-ra csatalkoztatva. Az elosztókat mezei villanyszerelő 3x2,5-ös tömör drótból csináltam és még olyan vajákosság is van, hogy taket batpure supertweeter, vékony, gatyamadzaggal bekötve. ja, a tévé egyik rca csatija le van földelve ksl spc egy belső szállal a 220 védőföldre. Minden xart összedugva valami búgott.
gondoltam,laza háttérzenének jó lesz Artur Rubinsten 11 lemezes Chopin gyűjteménye, de a tkm kivan vele, mert az alvásomat néha megzavarja az a k zongora,ha odver neki a májsztró, pedig halkan megy. Hogy szól? tudja a fene. Egy szó jut eszembe: szabadon
sors fintora, pont írni akartam, szoktunk Ákossal (Clarinet Audio) témázgatni, ezeken a 30 éveken, hogy sokan még mindig az azóta el nem ért Ongakut kergetik,holott az egy maga nemében zseniális,de 35 éves hang (való igaz,mai napig azért ott van). Erre csörög a telefon, amikor a nevét elkezdtem írni és hívott, na, nem e miatt

csak fura volt,mint akinek kamerája van...
Szóval ha Ákosnak azt mondom, szabadon szól, érti és tudja, milyen az,amikor az Avantgarde alatt nem izzad egy erősítő, szóljon az bármilyen szépen. Xal, amit én összerakok, nem szól szépen,de igyekszik szabad lenni, és drótokat is így választok, ritkán ajánlok. Kaparja ki mindenki a sajátját, azzal tanul

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu