A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Nem hiszem el.
30 Hz, hullámhossza kb 10 m. Ezt hogy befolyásolná egy vagy néhány gyűszűnyi eszköz?
Sehogy, tehát valami más változott a mérések között, és az biztos, fizika, hogy nem csak 3-4 vagy 10 ilyen kis pohárka volt.
Én sem hiszek el sokmindent.
Nap mint nap mutatom be a hatását, szkeptikusok is pozitívan nyilatkoznak a hallottakról.
Gyere el és győzödj meg róla személyesen.
Nem hiszem el.
30 Hz, hullámhossza kb 10 m. Ezt hogy befolyásolná egy vagy néhány gyűszűnyi eszköz?
Sehogy, tehát valami más változott a mérések között, és az biztos, fizika, hogy nem csak 3-4 vagy 10 ilyen kis pohárka volt.
Az kategória, mint a fogyasztás csökkentő konnektor dugó.
Ami “műszaki” magyarázat van mögötte kamu. Ha szól valaki, h vigyázat kamu, az nem elegáns? Árulni elegáns?
Meg egyszer jelzem, hogy elküldtek az állítólagos méréseket. Nem a levegőbe beszelek.
Tudom.
Én készíttettem REW-vel a mérést és azt is tudom, hogy láttad.
Nem akarlak meggyőzni, köszönöm az észrevételedet
Akkor áruld el, az akusztikailag kezelt, es kezeletlen mérések közötti különbség csak a kis pohár volt? Nem került be más is a szobába, mondjuk egy bass trap?
Nem került be semmi más.
Nem azért fektettem a fejlesztésbe és tökéletesítésbe sok milliót, hogy kamu méréssel igazoljam a hatást.
Több darab eszközt használtunk, így a hatás egyértelműbb volt, majd készítek mérést 1 darabra is.
Bár nem kérték az érdeklődők eddig, mert a saját fülüknek hisznek.
Hidd el működik
Ami “műszaki” magyarázat van mögötte kamu. Ha szól valaki, h vigyázat kamu, az nem elegáns? Árulni elegáns?
Meg egyszer jelzem, hogy elküldtek az állítólagos méréseket. Nem a levegőbe beszelek.
Tudom.
Akkor áruld el, az akusztikailag kezelt, es kezeletlen mérések közötti különbség csak a kis pohár volt? Nem került be más is a szobába, mondjuk egy bass trap?
Tudom.
Persze.
Itt ne játszák el, hogy vannak mérések, meg szabadalom (tudom, oltalom).
Láttam a méréseket, nagyon úgy néz ki, hogy nem a kis pohár lett lemérve, erre a hozzá csatolt szöveg is utal.
EUIPO, ezt említették a fb-on. Ez nem szabadalom, mint ott hazudják, vagy felreértik, mondjuk így. Ez design oltalom, vagy védjegy, nem minősítenek, nem mérnek, nem vizsgálnak.
Ha kíváncsi vagy a hatására akkor próbáld ki és utána alkoss véleményt légyszíves.
Nem túl elegáns minősítened egy általad nem ismert eszközt.
Persze.
Itt ne játszák el, hogy vannak mérések, meg szabadalom (tudom, oltalom).
Láttam a méréseket, nagyon úgy néz ki, hogy nem a kis pohár lett lemérve, erre a hozzá csatolt szöveg is utal.
EUIPO, ezt említették a fb-on. Ez nem szabadalom, mint ott hazudják, vagy felreértik, mondjuk így. Ez design oltalom, vagy védjegy, nem minősítenek, nem mérnek, nem vizsgálnak.
Sziasztok,
Eladó akusztikai diffúzor, folyamatosan kapható nálam.
Egerben meghallgatható, személyesen átvehető.
Igény esetén házhozszállítom és bemutatom a hatását.
Házhozszállítás futárral is kérhető díszdobozban.
További info: https://www.bellavoce.hu/
Ára 460 Euro, ami jelenleg 177000 Ft Áfa-s ár.
Csere és beszámítás lehetséges.
Tel 06302234996
Email [email protected]
A termék és a márkanév Uniós védjegyoltalommal rendelkezik.