Fondó versenyzők ne p.csogjanak már 84km miatt, kérem, Uraim!
Revinek se kell izgulni, nem lesz wada kontroll.

Fondó versenyzők ne p.csogjanak már 84km miatt, kérem, Uraim!
Én jönnék, de nálam elég korlátozott a szabad hétvégi napok száma. Bökjetek ki egy dátumot, és ha tudok, szívesen csatlakozok én is.

Nem is tudomasebestyen írta: ↑2026.05.20., szer. 11:44No, kollégák, sorstársak... Érdekel-e valakit egy laza ......
AMST tagoknak kötelező, többieknek lehetőség.

Virsligumi ok.pärt írta: ↑2026.05.20., szer. 12:54Virsligumi OK, vagy már gravel kell?asebestyen írta: ↑2026.05.20., szer. 11:44No, kollégák, sorstársak... Érdekel-e valakit egy laza (tehát végig nyélen vagy újabb nyelvezettel üveghangon) Majk - Velencei-tó oda-vissza, körnek nem nevezhető ride. Igény esetén persze meg is kerülhetjük a tavat. Semmi extra, egyszerű hepehupa, változó aszfalt minőség. Majkon van parkoló, étterem, minden ilyesmi, a másik végponton szintén minden IS van, Csákváron meg fagyizó - sütiző cukrászda, akinek az mehet.
AMST tagoknak kötelező, többieknek lehetőség.![]()
.
Velencei - tó.jpg

Virsligumi OK, vagy már gravel kell?asebestyen írta: ↑2026.05.20., szer. 11:44No, kollégák, sorstársak... Érdekel-e valakit egy laza (tehát végig nyélen vagy újabb nyelvezettel üveghangon) Majk - Velencei-tó oda-vissza, körnek nem nevezhető ride. Igény esetén persze meg is kerülhetjük a tavat. Semmi extra, egyszerű hepehupa, változó aszfalt minőség. Majkon van parkoló, étterem, minden ilyesmi, a másik végponton szintén minden IS van, Csákváron meg fagyizó - sütiző cukrászda, akinek az mehet.
.
Velencei - tó.jpg

Mi az, hogy érdekel? Ott van, hogy kötelező!asebestyen írta: ↑2026.05.20., szer. 11:44No, kollégák, sorstársak... Érdekel-e valakit egy laza (tehát végig nyélen vagy újabb nyelvezettel üveghangon) Majk - Velencei-tó oda-vissza, körnek nem nevezhető ride. Igény esetén persze meg is kerülhetjük a tavat. Semmi extra, egyszerű hepehupa, változó aszfalt minőség. Majkon van parkoló, étterem, minden ilyesmi, a másik végponton szintén minden IS van, Csákváron meg fagyizó - sütiző cukrászda, akinek az mehet.

már mindenreasebestyen írta: ↑2026.05.19., kedd 16:10Ráment a füledre is állítólag.revox írta: ↑2026.05.19., kedd 08:47én aztán panasz nem lehet, jól ellenállokasebestyen írta: ↑2026.05.19., kedd 08:27
Nekünk vén csontoknak ( itt főleg Revire gondolok) ellenállásos edzést is kéne végezni.
(de hülye mondatra sikerült
)
![]()
![]()
![]()

Ráment a füledre is állítólag.revox írta: ↑2026.05.19., kedd 08:47én aztán panasz nem lehet, jól ellenállokasebestyen írta: ↑2026.05.19., kedd 08:27
Nekünk vén csontoknak ( itt főleg Revire gondolok) ellenállásos edzést is kéne végezni.
(de hülye mondatra sikerült
)
én aztán panasz nem lehet, jól ellenállokasebestyen írta: ↑2026.05.19., kedd 08:27

Egy Pilisi tekerésben kb. bármelyik hétvégén benne vagyok. Találjátok ki...

) ellenállásos edzést is kéne végezni. Kéne némi spiritusz Szalontól, aki (persze még nagyon fiatal hozzánk képest) pl az előző héten 7h-t görgőzött, aminek a java részében intenzív résztávos és intervallumos edzést végzett és e mellett lenyomott egy 4 napos súlyzós edzéses sessiont is, ami önmagában is elég lenne 1 embernek. Ok, ilyen terhelést nagyon kevesen bírnak ki, de az iránynak ilyesminek kéne lennie. (ez önkritika)
Én pl ma is megyek...

Szerintem rajtam biztosan van, vagy 15-20 kiló többlet hozzád képest. Ma reggeli mérlegelés szerint 109,7 kg.

Rendben, ezt elkerülendő, mikor megyünk megint egyet a Pilisben v a Mátrában?