Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz nr 1200 hálózati sztereó erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
joco7632
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Marantz nr 1200 hálózati sztereó erősítő

Hozzászólás Szerző: joco7632 »

Eladó egy tökéletesen működő, ezüst színű Marantz NR1200 slimline hálózati sztereó rádióerősítő. Körülbelül egy éve használom megelégedéssel, második tulajdonosa vagyok.Amit a készülékről tudni kell:Állapot: Műszakilag 100%-os, minden funkciója, bemenete, a Wi-Fi, a Bluetooth és a HEOS streaming is hibátlanul működik.Esztétika: A készülék tetején látható karcolások találhatók (fotóztam), az előlapja és az oldalai viszont szép állapotban vannak. A működést vagy a hangzást a karcok természetesen semmiben sem befolyásolják.Tartozékok: Tápkábel és távirányító jár hozzá. Gyári doboza nincs meg, de a biztonságos szállításhoz egy vastag hungarocellel kibélelt Denon dobozt biztosítok.Miért adom el?
Sikerült alkalmi áron továbblépnem egy Marantz SR7007-re, így az NR1200 feleslegessé vált. Nem kereskedő vagyok, saját rendszerből adom át.Miért kiváló választás?
Ez a típus tökéletes hidat képez a hifi zenehallgatás és a házimozi között. 5 darab HDMI bemenettel rendelkezik, kezeli a Spotify, Tidal és egyéb streaming szolgáltatásokat, miközben a Marantztól megszokott prémium, meleg zenei hangzást nyújtja. Rendkívül lapos kivitel, így szinte bármilyen TV-állványban elfér.Ár: 119 000 Ft (Fix ár, csere köszönöm, de nem érdekel)Személyesen átvehető és kipróbálható Nyregyházán , vagy a vevő terhére és felelősségére a Denon dobozban gondosan csomagolva postázom is (Foxpost/Gls).
Csatolmányok
IMG_20260221_064508.jpg
IMG_20260221_064529.jpg
IMG_20260221_064501.jpg
IMG_20260221_064441.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”