Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 6
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Semmi gond ,annak akit komolyan érdekel a cucc annak minden vonatkozó dokumentumot úgyis megmutatom ,továbbá a hitelrontás céljából belinkelt dobozokat is megtekintheti mivel a szomszédomban található ,az meg talán végképp nem az én hibám hogy a srac akitől van méltatlanul olcsón adta el .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6710
Re: Neat acoustic motive SX1
Ha ez így van, akkor én is elnézést kérek, mivel készpénznek vettem tibike linkjét az itt vásárolt hangsugárzóval kapcsolatban.Nutty76 írta: ↑2026.05.16., szomb. 23:09
Ez előtt egy másik linket is be rakott ,de ok menjünk bele a sztoriba ,eddig nem volt igazán kedvem magyarázkodni a helyzet a következő ez nem az a hangfal azt egy barátomnak vettük meg mivel régóta tetszett neki az enyém ,amit én árulok az a gedeonnál lett vásárolva az utolsó darabok közül 1.2 millióért szóval egy patika állapotu hangfalat minden tartozékával had áruljak annyiért amennyiért akarok ,adok lehetőséget meggyőződni róla hogy a nevemre ,illetve a cégem nevére szóló számla van de utána egy jó hosszú bocsánatkérést elvárnék bár egy ilyen had ne minősítsem alaktol valszeg hiába
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 158
Szerintem a legtöbb árkritikusnak eszébe sincs vásárolni.
- tibikecsoki
- Törzsvendég

- Értékelés: 155
Rendben,jöhet a fotó a számláról,meg a hangfalról,ami gondolom,hogy akkor nem fekete,mert ez talán az egyik legrosszabb szín,a kaphatóak közül.(Persze ez csak magán vélemény).És ez esetben máris elnézést kérek itt, de akár a hangfal topkban isNutty76 írta: ↑2026.05.16., szomb. 23:09
Ez előtt egy másik linket is be rakott ,de ok menjünk bele a sztoriba ,eddig nem volt igazán kedvem magyarázkodni a helyzet a következő ez nem az a hangfal azt egy barátomnak vettük meg mivel régóta tetszett neki az enyém ,amit én árulok az a gedeonnál lett vásárolva az utolsó darabok közül 1.2 millióért szóval egy patika állapotu hangfalat minden tartozékával had áruljak annyiért amennyiért akarok ,adok lehetőséget meggyőződni róla hogy a nevemre ,illetve a cégem nevére szóló számla van de utána egy jó hosszú bocsánatkérést elvárnék bár egy ilyen had ne minősítsem alaktol valszeg hiába
Dune pro 8k plus,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2, Rockna Wavedream Net, Rockna wavelight dac, ProAc Respone D38, 2db REL T/7x, JMlab tantal505.
-
két-elkedő
- Újonc fórumos

- Értékelés: 13
Az eladó utolsó hozzászólását olvasva jogosnak érződik az a bocsánatkérés.
És nem csak a felhasználók (hozzászólók ) részéről. Mert hát az előzmény linkelését nem az eladó tette meg,igy az arra való hivatkozás puszta feltételezés,jelen esetben inkább vádaskodás amit nem tudom hogy enged-e a fórumszabályzat,de minimum etikátlan.
Én igy érzem.
Sikeres eladást kivánok az eladónak!
És nem csak a felhasználók (hozzászólók ) részéről. Mert hát az előzmény linkelését nem az eladó tette meg,igy az arra való hivatkozás puszta feltételezés,jelen esetben inkább vádaskodás amit nem tudom hogy enged-e a fórumszabályzat,de minimum etikátlan.
Én igy érzem.
Sikeres eladást kivánok az eladónak!
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

Ez előtt egy másik linket is be rakott ,de ok menjünk bele a sztoriba ,eddig nem volt igazán kedvem magyarázkodni a helyzet a következő ez nem az a hangfal azt egy barátomnak vettük meg mivel régóta tetszett neki az enyém ,amit én árulok az a gedeonnál lett vásárolva az utolsó darabok közül 1.2 millióért szóval egy patika állapotu hangfalat minden tartozékával had áruljak annyiért amennyiért akarok ,adok lehetőséget meggyőződni róla hogy a nevemre ,illetve a cégem nevére szóló számla van de utána egy jó hosszú bocsánatkérést elvárnék bár egy ilyen had ne minősítsem alaktol valszeg hiábadumdum írta: ↑2026.05.16., szomb. 21:45A két hónap az mióta 6 év szerinted?
Screenshot 2026-05-16 at 21-41-56 Neat Acoustics Motive SX1 sx-c center - avxforum.hu.png
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

Mutass már bármit ami arra utal hogy Nepper vagyok .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Az ár bírálatának viszont itt a helye.tibikecsoki írta: ↑2026.05.16., szomb. 09:44Szerintem meg pont te vagy az idézett nepperek egyike. Javaslom a jófogást,meg a vaterát.A hülyék ott vannak
Innentől pedig intézzétek ezt privátban, ha nem megy, akkor pihenő lesz mindkettőttök jutalma.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

Ennek némileg ellentmond hogy te is idejársztibikecsoki írta: ↑2026.05.16., szomb. 09:44Szerintem meg pont te vagy az idézett nepperek egyike. Javaslom a jófogást,meg a vaterát.A hülyék ott vannak
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

Jólvan ,hisztizz nyugodtan 

viszont ezt a Nepper dolgot még megbeszéljük majd 
- tibikecsoki
- Törzsvendég

- Értékelés: 155
Szerintem meg pont te vagy az idézett nepperek egyike. Javaslom a jófogást,meg a vaterát.A hülyék ott vannak
Dune pro 8k plus,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2, Rockna Wavedream Net, Rockna wavelight dac, ProAc Respone D38, 2db REL T/7x, JMlab tantal505.
-
Nutty76
- Lefelé a lejtőn

Az b.szott fel hogy ide linkel egy 6 éves posztot és ezt ár referenciának tünteti fel, másrészt az hogy én mikor és mennyiért vettem az magánügy , érdekes módon a közismert nepperek posztjai alatt nem láttam még sosem.tonee73 írta: ↑2026.05.16., szomb. 07:28Az előzmény linkelése nem tiltott - pláne, ha már képeket nem töltöttél fel az alig 2 hónapja vásárolt és felértékelődött dobozokról.Nutty76 írta: ↑2026.05.15., pén. 20:10Amugy ha valami lelki törést okoztam itt a számom nyugodtan hivj fel és add ki magadból
06706752275
https://gedeonaudio.hu/product/neat-aco ... l-dio-par/
Az árkritika az más, annak meg van a helye, de külön topikban.
A személyeskedésnek viszont nincs!![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2026.05.16., szomb. 12:18-kor.
Ok: fórumhoz méltatlan
Ok: fórumhoz méltatlan
Re: Rega Planar 6 + Neo PSU + AT VM760SLC
Az "eladást segítő" hozzászólás nem pontos, mert ott hangszedő nélkül árulják !
Alkuval mindig lehet próbálkozniKnez írta: ↑2026.05.12., kedd 19:07
A lemezjátszót éppen akciózza a forgalmazó, ez most eladhatatlan.![]()
https://www.allegroaudio.hu/termek/rega ... edo-nelkul
Maximum megmarad..
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N (+ Pro-Ject Tube Box DS3 B) - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
IsoTek V5 Aquarius, ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable, Tellurium Q
IsoTek V5 Aquarius, ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable, Tellurium Q
A lemezjátszót éppen akciózza a forgalmazó, ez most eladhatatlan.
https://www.allegroaudio.hu/termek/rega ... edo-nelkul
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

A felesleg az off-ban. 
-
Orvathagor
- Nincs visszaút

- Értékelés: 10
Egyéb oldalon 115 000 forintért vásárolható meg egy Linn Sondek/Akito. Szerintem ez túl drága. (ahhoz, hogy előre elutaljam a vételárat)
1980.-HUF/pár áron kapható banándugót nem ildomos 4.500.- HUF/ pár áron árulni. 
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10188
Ha így megy tovább, ennek a topicnak semmi értelme nem lesz. Nem azért jött létre, hogy azon lamentáljunk, hogy mi miért annyi, hanem felhívjuk a figyelmet egy-egy esetleges dolog túlárazására, amit a szabályzat szerint ide vindikáltunk, hogy ne offolja, vagy tolja a hirdetéseket.
Az, hogy ki mennyiért árulja a saját portékáját, az az Ő dolga. Nem kötelező megvenni.
jó lenne, ha ezt mindenki megértené.
Az, hogy ki mennyiért árulja a saját portékáját, az az Ő dolga. Nem kötelező megvenni.
jó lenne, ha ezt mindenki megértené.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4222
Egy példa alapján általánosítasz...?Andy76 írta: ↑2025.12.29., hétf. 17:08Látom ne ment át a matek rész.
Ha az újkori ár dupla növekedés lett, akkor a használt ár az miért nem követi ezt?Amit leírtam példákat, ott érthető ha elolvasta volna a tisztelt publikum figyelmesen.Amúgy látom a kereskedői válaszokat...ki más érvelne a magas árak mellett.600ezer volt, 1.2millió lett.A használt ára 150ezer volt, akkor 300ezernek kellene lennie...kellene de nem ,az jóval magasabb lett,ez a nem helyén való...
Az, hogy valami egyszer elkelt valamennyiért, nem azt jelenti, hogy annyi az általános használt piaci ára. Simán lehet, hogy valaki bőven áron alul adta el, vagy akar áron felül.
De ha valami nagyon olcsón ment el egyszer, annak oka lehet, azon felül, hogy az eladó esetleg rosszul árzta, pl. karcos, belehányt a macska, sürgősen kell a pénz valamire, stb.
Vagy persze lehet, egy nem túl jól sikerült modell, es azért annyi.
De ha valamit elvisznek nagyon hamar egy adott áron, akkor az jo eséllyel megfelelően volt árazva, vagy akar még alul is.
Persze minél drágább valami, annál kisebb a vásárló közönség, ezért ott még az alacsony árazás is abszolút értékben olyan magas összeget képviselhet, ami miatt sokáig nem kel el, és nem azért, mert nem jól van árazva.
Csak a Marantz! :-D
- alto
- Törzsgárda

- Értékelés: 3602
- Kapcsolat:
Teljesen értelmetlen ez a szájtépés az árazáson. Elvitték a meghirdetett áron? Elvitték, ami visszaigazolja azt, hogy jól volt beárazva.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Az a pek van itt, hogy:
ha az ujonnan elerheto utodpeldany ara x2, akkor a hasznalt ara miert lenne /2 , azaz negyed ar?
Pont ez, ami ellent mond minden piaci mukodesnek. Ebredjetek fel, annak az eranak vege, hogx mi szegenyek vagyunk ezert olcsobban kapunk mindent, meg amugyis nekunk ennyiert JAR.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 170
Az utód az RX-A8A ami váltotta ezt 2021-22-ben, az 1,5 milla most új áron. 3x annyi. Így hirtelen csak a 8K-t említhetem amivel többet tud. Nyilván van még jó pár parasztvakítás az újabban. Na most ez így 1/3-ad árban szerintem teljesen rendben volt.
Nem érdemes elkezdeni hogy mi van - ez van. És ha tetszik nekünk ha nem, az új árak emelkedése magával húzza a használt árakat is egy darabig. Lakás - házárak, autóárak....stb. ott is ez van.
Még én is szemeztem vele ..
Nem érdemes elkezdeni hogy mi van - ez van. És ha tetszik nekünk ha nem, az új árak emelkedése magával húzza a használt árakat is egy darabig. Lakás - házárak, autóárak....stb. ott is ez van.
Még én is szemeztem vele ..
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4222
Ha jól látom, 4 éve volt kapható 950e Ft-ért (inflációs számolva az most kb. 1.200.000.- körül lenne). Mennyi most ennek az utódja?Andy76 írta: ↑2025.12.28., vas. 10:08viewtopic.php?f=177&t=224589
ez?5 éves erősítő...lassan 6...
Miért kell ennyire felnyomni az árakat?Ki az aki ennyiért megveszi?Lesz olyan ..... aki megteszi és ilyenkor elindul mindenki abba az irányba.Vicc hova jutottunk.
Teljesen korrekt egy hibátlan és messze nem elavult készülékért a valamivel kevesebb, mint fél ár.
Mennyi legyen az ára? 300-350e? Az meg már talán röhejes lenne.
De úgy is kiderül, mert ha elkel ennyiért, akkor reális az ár.
Csak a Marantz! :-D