Csak a belsőt vállaltam be.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8207
GP5000 is Temu-s? Lánc, sor az alap, hogy kínai legyen.AAttila írta: ↑2026.05.11., hétf. 23:01Temuról valami Motsuv nevű. Nem a legkönnyebbet választottam, hanem közepeset. De sok ismerősöm használ ilyen Temus belsőt és többnyire mindenki elégedett.gianni321 írta: ↑2026.05.11., hétf. 22:55Milyen TPU belsőt vettél?AAttila írta: ↑2026.05.11., hétf. 22:37Ma megjöttek az új GP5000 gumik és azok már nekem is TPU belsővel mennek fel. Igazából a belsők már itt vannak 1,5-2 hónapja, de nem akartam a régi gumikkal feltenni. Itt az új lánc is, de azt sem teszem fel amíg nem jön meg az új sor is. Hamarosan újult "erővel" nyomhatom tovább.![]()

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Temuról valami Motsuv nevű. Nem a legkönnyebbet választottam, hanem közepeset. De sok ismerősöm használ ilyen Temus belsőt és többnyire mindenki elégedett.gianni321 írta: ↑2026.05.11., hétf. 22:55Milyen TPU belsőt vettél?AAttila írta: ↑2026.05.11., hétf. 22:37Ma megjöttek az új GP5000 gumik és azok már nekem is TPU belsővel mennek fel. Igazából a belsők már itt vannak 1,5-2 hónapja, de nem akartam a régi gumikkal feltenni. Itt az új lánc is, de azt sem teszem fel amíg nem jön meg az új sor is. Hamarosan újult "erővel" nyomhatom tovább.![]()
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Milyen TPU belsőt vettél?AAttila írta: ↑2026.05.11., hétf. 22:37Ma megjöttek az új GP5000 gumik és azok már nekem is TPU belsővel mennek fel. Igazából a belsők már itt vannak 1,5-2 hónapja, de nem akartam a régi gumikkal feltenni. Itt az új lánc is, de azt sem teszem fel amíg nem jön meg az új sor is. Hamarosan újult "erővel" nyomhatom tovább.![]()
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Ma megjöttek az új GP5000 gumik és azok már nekem is TPU belsővel mennek fel. Igazából a belsők már itt vannak 1,5-2 hónapja, de nem akartam a régi gumikkal feltenni. Itt az új lánc is, de azt sem teszem fel amíg nem jön meg az új sor is. Hamarosan újult "erővel" nyomhatom tovább. 
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5529
Nincs újdonság. A városi gépemhez vett pár azóta is teszi a dolgát - az itt korábban leírt selejt voltuk ellenére - később az új gépbe is vettem, azok is rendben vannak. Szépen tartják a nyomást, defektem nem volt velük; nálam idáig beváltak.
Nézegettem az Ali-s választékot, de végül nem onnan vettem. Valószínűleg közel egykutya mind, akárhonnan szerzed be, de nekem hamar kiiktatja az agykérgemet az a vizuális terrorizmus, ami ezeken az oldalakon megy.

-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
@pärt kolléga: van valamilyen friss TPU-s tapasztalatod? Rendeltél végül a Temuról valamit?
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- pärt
- Őslakos

Három mihály körüli áron még akár jó is lehet. 
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 265
Ami egy golf csomagtartójában is elférő tandem pedelecet illeti, asszem megtaláltam a lehetséges megoldást...
- pärt
- Őslakos

Azt hiszem, soha többet nem nyünnyögök a hideg idő miatt. Kijiv környéki group ride:
- asebestyen
- V.I.P.

Gyors gyógyulást!Tctronic írta: ↑2026.05.09., szomb. 15:22Van időm zenét hallgatniMúlt hét szombaton öcsémmel megkerültük a Tisza-tavat. Kis kört terveztük, mert még nem tekertünk idén sokat. A Kiskörei zsilipen történő áthaladáskor a bambulás és az előttem történő bénázás megtette hatását, gyök kettővel elborultam egy kézre. Tenyérre érkeztem, de a könyököm tört el. "... radiusfej elmozdulás mentes törése..." lett a vége. 3 hét gipsz +3 hét kendővel felkötve lesz ha minden jól megy. Egy karcolás nélkül álltam fel, de éreztem hogy baj van, mert az alkarom nem bírtam felemelni meg forgatni. Utána még a kb 40 km-t letekertem egy kézzel, meg hazavezettem mielőtt bementünk az Uzsokiba. Nem vót jó.
![]()
t9LmuZDV.jpg
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2914
Van időm zenét hallgatni
Múlt hét szombaton öcsémmel megkerültük a Tisza-tavat. Kis kört terveztük, mert még nem tekertünk idén sokat. A Kiskörei zsilipen történő áthaladáskor a bambulás és az előttem történő bénázás megtette hatását, gyök kettővel elborultam egy kézre. Tenyérre érkeztem, de a könyököm tört el. "... radiusfej elmozdulás mentes törése..." lett a vége. 3 hét gipsz +3 hét kendővel felkötve lesz ha minden jól megy. Egy karcolás nélkül álltam fel, de éreztem hogy baj van, mert az alkarom nem bírtam felemelni meg forgatni. Utána még a kb 40 km-t letekertem egy kézzel, meg hazavezettem mielőtt bementünk az Uzsokiba. Nem vót jó.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1471
Ez az idióta már megint nem bírt magával... 
- Csatolmányok
-
- Jan-Willem van Schip.jpg (68.68 KiB) Megtekintve 420 alkalommal
-
- UCI rule.jpg (5.63 KiB) Megtekintve 420 alkalommal
Ákos után szabadon: (én valamit nem jól csinálok, nekem a sípcsontom izmosodik
)
Piros bicikli! Jöhet!
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
ha elbír, nekem jó is lenne a méret is
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Férfilábfetisiszták, sorakozó! 
- asebestyen
- V.I.P.

Asse rossz.
Nekem ilyen van.
. .

Nekem ilyen van.
. .
- pärt
- Őslakos

Asse rossz.
Nekem ilyen van.
Nekem ilyen van.
Na kinek lesz ilyen otthon
?:
Június 1. a megjelenés 1,015db 46,490,- előrendelhető
Ja és a kormány forgatható,mint ahogy a pedállal is lehet a hátsó kereket.
Ja és a kormány forgatható,mint ahogy a pedállal is lehet a hátsó kereket.
Köszönöm az érdeklődésed, szerintem jó hangulatú verseny volt, úgy érzem amit tudtam kihoztam magamból. Az útvonalat módosították tavalyhoz képest (Csopakról mentünk fel Veszprémfajsz felé). A veszélyesebb kanyarokban, útelágazásoknál polgárőrök, segítők jelezték a haladási irányt, a lassítás szükségességét. A forgalomirányítás is jó volt. Kb. 1400 induló volt összesen a hosszú és rövid távon. A móló közepéről rajtoltam, de igyekeztem előre, hogy még a tihanyi elágazásig a lassabbakat el tudjam hagyni.
Fázós vagyok, pechemre volt vagy 15 fok különbség a rajt kezdő időpontja és a célba érkezés között. Hosszú kerékpáros nadrágot vettem fel amibe jól beleizzadtam a táv felétől, de reggel még jólesett a védelme.
A mediofondo (59 km) távon, 2:01:21 idővel 29,2 km/h-s átlaggal a korosztályomban 66. lettem a 190-ből:-)
Fázós vagyok, pechemre volt vagy 15 fok különbség a rajt kezdő időpontja és a célba érkezés között. Hosszú kerékpáros nadrágot vettem fel amibe jól beleizzadtam a táv felétől, de reggel még jólesett a védelme.
A mediofondo (59 km) távon, 2:01:21 idővel 29,2 km/h-s átlaggal a korosztályomban 66. lettem a 190-ből:-)
- asebestyen
- V.I.P.

Hogy sikerült, Kolléga? A sajtó szerint nagyon jó kis verseny lett.
Nálam nem igazán. Mindig volt annyi önkritikám, hogy ne az első 10 sorba álljak be. Az éles rajt tihanynál lesz, addig esetleg lehet kerülgetni a sporttársakat. A Csopak-Nemesvámos közötti emelkedős részen meg úgyis széthúzódik a mezőny.