Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1489
Re: Kerékpározás
Ez az idióta már megint nem bírt magával... 
- Csatolmányok
-
- Jan-Willem van Schip.jpg (68.68 KiB) Megtekintve 424 alkalommal
-
- UCI rule.jpg (5.63 KiB) Megtekintve 424 alkalommal
Ákos után szabadon: (én valamit nem jól csinálok, nekem a sípcsontom izmosodik
)
Piros bicikli! Jöhet!
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
ha elbír, nekem jó is lenne a méret is
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5544
Férfilábfetisiszták, sorakozó! 
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8225
Asse rossz.
Nekem ilyen van.
. .

Nekem ilyen van.
. .
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5544
Asse rossz.
Nekem ilyen van.
Nekem ilyen van.
Na kinek lesz ilyen otthon
?:
Június 1. a megjelenés 1,015db 46,490,- előrendelhető
Ja és a kormány forgatható,mint ahogy a pedállal is lehet a hátsó kereket.
Ja és a kormány forgatható,mint ahogy a pedállal is lehet a hátsó kereket.
Köszönöm az érdeklődésed, szerintem jó hangulatú verseny volt, úgy érzem amit tudtam kihoztam magamból. Az útvonalat módosították tavalyhoz képest (Csopakról mentünk fel Veszprémfajsz felé). A veszélyesebb kanyarokban, útelágazásoknál polgárőrök, segítők jelezték a haladási irányt, a lassítás szükségességét. A forgalomirányítás is jó volt. Kb. 1400 induló volt összesen a hosszú és rövid távon. A móló közepéről rajtoltam, de igyekeztem előre, hogy még a tihanyi elágazásig a lassabbakat el tudjam hagyni.
Fázós vagyok, pechemre volt vagy 15 fok különbség a rajt kezdő időpontja és a célba érkezés között. Hosszú kerékpáros nadrágot vettem fel amibe jól beleizzadtam a táv felétől, de reggel még jólesett a védelme.
A mediofondo (59 km) távon, 2:01:21 idővel 29,2 km/h-s átlaggal a korosztályomban 66. lettem a 190-ből:-)
Fázós vagyok, pechemre volt vagy 15 fok különbség a rajt kezdő időpontja és a célba érkezés között. Hosszú kerékpáros nadrágot vettem fel amibe jól beleizzadtam a táv felétől, de reggel még jólesett a védelme.
A mediofondo (59 km) távon, 2:01:21 idővel 29,2 km/h-s átlaggal a korosztályomban 66. lettem a 190-ből:-)
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8225
Hogy sikerült, Kolléga? A sajtó szerint nagyon jó kis verseny lett.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Nálam nem igazán. Mindig volt annyi önkritikám, hogy ne az első 10 sorba álljak be. Az éles rajt tihanynál lesz, addig esetleg lehet kerülgetni a sporttársakat. A Csopak-Nemesvámos közötti emelkedős részen meg úgyis széthúzódik a mezőny.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10105
Erről van szó. Egy ilyen 1000 fős GF, amúgy sem a versenyzésről szól szvsz, inkább saját határok feszegetéséről.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor

Van ennek jelentősége?
Az eleje már 4 várossal arrébb lesz,amikor Te el tudsz rajtolni
A Mátrában ez elvileg nem lehet majd,mert az UCI írja elő a rajtoltatást is. Eddig legalábbis minden UCI Granfondón úgy volt,hogy külön boxhelyekről kellett korosztályonként indulni. Gondolom itt sem lesz másképp, ha már sikerült megkapni a versenybesorolást.
A Mátrában ez elvileg nem lehet majd,mert az UCI írja elő a rajtoltatást is. Eddig legalábbis minden UCI Granfondón úgy volt,hogy külön boxhelyekről kellett korosztályonként indulni. Gondolom itt sem lesz másképp, ha már sikerült megkapni a versenybesorolást.
Szép! Nálam valószínűleg fordított sorrend lenne... ezért be is neveztem a Balatonfondo középtávjára
A rendezvény újdonsága (a reggel 8 órai rajt mellett), hogy a rajtnál 3 részre osztott "rajtkockás" terület lesz (500 fő, 500 fő és a maradék nevezők osztásban). Ide az alapján lesznek beengedve a bringások (karszalaggal), hogy mikor regisztrált a közép vagy hosszútávú versenyre. A korán kelő madarak (early bird) előre, az időjárásfüggők (mint én) hátulról indulnak. A regisztráltak száma már vasárnap átlépte az 1000 főt, így valószínűleg izgalmas lesz az első pár kilométer...
A rendezvény újdonsága (a reggel 8 órai rajt mellett), hogy a rajtnál 3 részre osztott "rajtkockás" terület lesz (500 fő, 500 fő és a maradék nevezők osztásban). Ide az alapján lesznek beengedve a bringások (karszalaggal), hogy mikor regisztrált a közép vagy hosszútávú versenyre. A korán kelő madarak (early bird) előre, az időjárásfüggők (mint én) hátulról indulnak. A regisztráltak száma már vasárnap átlépte az 1000 főt, így valószínűleg izgalmas lesz az első pár kilométer...
Azért vannak számok (és fejlődés)
- Vinkler
- Adminisztrátor

Még csak 19 éves a srác. Elképesztő.
Mindig kérdezik, hogy hogyan lehetne Pogit megverni.
Pedig ez egyszerű : (igaz ezt már Sagan-al kapcsolatban is elsütötték) pumpával az alagútban.
Pedig ez egyszerű : (igaz ezt már Sagan-al kapcsolatban is elsütötték) pumpával az alagútban.
Mindezek mellett pedig olyan elképesztő kerékpárosok küzdelmeit nézhetjük, mint Pogi és Seixas.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Teljes borzalom, ami kerékpársportban megy akár külföldön, akár itthon.AAttila írta: ↑2026.04.27., hétf. 12:52Az UCI megint jó volt. Pogacar-t megbúntették a Liege után 5435€-ra, mert szabálytalan volt rajta a mez, a dobogón. (A karján dupla szivárvány csík volt, a hasán pedig közel volt az UAE logó a szivárvány csíkokhoz)![]()
Annyi még,hogy végül utólag visszavonták a büntit.
Mindezek mellett pedig olyan elképesztő kerékpárosok küzdelmeit nézhetjük, mint Pogi és Seixas.
Dupla világbajnok (2024,2025) dupla csík. Ez így korrekt.AAttila írta: ↑2026.04.27., hétf. 12:52Az UCI megint jó volt. Pogacar-t megbúntették a Liege után 5435€-ra, mert szabálytalan volt rajta a mez, a dobogón. (A karján dupla szivárvány csík volt, a hasán pedig közel volt az UAE logó a szivárvány csíkokhoz)![]()
Az UCI megint jó volt. Pogacar-t megbúntették a Liege után 5435€-ra, mert szabálytalan volt rajta a mez, a dobogón. (A karján dupla szivárvány csík volt, a hasán pedig közel volt az UAE logó a szivárvány csíkokhoz)
Én megúsztam eszméletvesztéssel és kulcs csonttal, pedig nem is tudok kerékpározni.asebestyen írta: ↑2026.04.25., szomb. 18:35Szegény Szilárd jól összetörte magát Mádon a múlt héten. Eszméletvesztés, kulcs csont és 3 borda nyekk... Pedig Ő kerékpározni is tud, nem úgy mint én.. Veszélyes üzem ez a versenyzés.
De hajrá, akit mozgat !![]()
Sajnálom Szilárdot, mielőbbi teljes felépülést kívánok Neki. És hát igen, van veszély ebben a sportban (is). Talán a TT szakág, ahol igazán nem vagy kitéve más hülyeségének, bénázásának, de ott is van esélye egy balesetnek.