A népszerűsége szerintem nagyban köszönhető az agresszív marketingnek, ill. a 80-as évek angol szaksajtójában kihirdetett és táplált egyeduralmának. Minden futóművet ahhoz hasonlítottak és a legtöbbjük elvérzett az összehasonlításban (sokszor méltánytalanul). Ebben én a Hi-Fi Review magazint találtam a leginkább lúdasnak, a Xerxes-ről (és mellesleg a Pink Triangle PT Too-ról is) olyan véleményt írtak a Sondek-kel való összevetés során, hogy az alapján inkább vettem volna egy Dual-t, mint Xerxes-t vagy PT Too-t.tollact írta: ↑2026.05.08., pén. 07:57Pont azért mert népszerű lett, Linn-t mindig lehet venni különböző kiépítésben és árban.Rock60 írta: ↑2026.05.07., csüt. 19:06Ezért ( is ) volt nagy kár, hogy anno lecsúsztam a Linn-ről.huszti-zsolt írta: ↑2026.05.06., szer. 13:16De sajnos a Xerxes minden nagyszerűsége ellenére egy olyan 'old timer', ami nem vált OLD TIMER-ré. :(Az bizony OLD TIMER lett...
Ja, és minden van hozzá és még annál is több.
Persze jók a mai Linn-ek és valóban mindent lehet kapni hozzájuk (jó minőségű sufni tuning cuccokat is), de legtöbbször horribilis áron, bár ez sajnos igaz a Roksan-ra is, teljesen kiakadtam, amikor láttam, hogy 200 fontot el mernek kérni 3 db új gumibakért.