valamit jól csináltak, lemezjátszót is,csak nem ennyire,ahova árazták. ma kb 5 milla egy LP12 és ennyibe kerül egy TW Acustic Raven GT (szeritnem GT2 is belefér, 2 kardeszka) is. értek én mindent,de ha választanom kell 30-35 kg masszív tank és egy LP12 között a kérdést fel se teszem magamnakHifimad írta: ↑2026.05.08., pén. 09:18
A népszerűsége szerintem nagyban köszönhető az agresszív marketingnek, ill. a 80-as évek angol szaksajtójában kihirdetett és táplált egyeduralmának. Minden futóművet ahhoz hasonlítottak és a legtöbbjük elvérzett az összehasonlításban (sokszor méltánytalanul). Ebben én a Hi-Fi Review magazint találtam a leginkább lúdasnak, a Xerxes-ről (és mellesleg a Pink Triangle PT Too-ról is) olyan véleményt írtak a Sondek-kel való összevetés során, hogy az alapján inkább vettem volna egy Dual-t, mint Xerxes-t vagy PT Too-t.
Persze jók a mai Linn-ek és valóban mindent lehet kapni hozzájuk (jó minőségű sufni tuning cuccokat is), de legtöbbször horribilis áron, bár ez sajnos igaz a Roksan-ra is, teljesen kiakadtam, amikor láttam, hogy 200 fontot el mernek kérni 3 db új gumibakért.![]()
edit: lehet csak 25 kg... a régebbui GT nehezebb volt,lehet visszavettek a sassziból. de még így is kompakt tank kategória.