- jeg.jpg (67.08 KiB) Megtekintve 195 alkalommal
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Metrum Acoustics Musette R2R DAC
Re: Metrum Acoustics Musette R2R DAC
Klassz is DAC. Nekem egy régebbi testvére van, a két dobozos Octave. Nem tudom ahhoz képest milyen lehet...guszti68 írta: ↑2026.03.18., szer. 12:34Kitűnő, karcmentes állapotú Metrum Acoustics Musette R2R NOS DAC fekete színben eladó. A készülék hibátlanul működik, gyári bontatlan állapotú.
Hangja analógos karakterű, naturális, testes, realisztikus és nagyon muzikális. A mélytartomány intenzív és dinamikus. A frekvencia átvitel széles és egyensúlyban lévő, ettől a zene kerek és egységes, egyik tartomány sem akar a másik fölébe kerekedni. Erőlködést még a hajtósabb részleteknél sem érezni, a zene magától értetődő természetességgel szól. Nincsenek kihegyezett paraméterek, fémesség vagy élesség, sarkosság, digitális íz egyáltalán nem tapasztalható a hangzásban.
A hangszerek nagyon jól elkülönülnek egymástól ezáltal a térérzet kiváló.
Márkán belüli továbblépés az eladás oka.
Ára: 195.000 Ft
A készülék Bp-en átvehető, igény esetén küldeni is tudom.
30/771-6870
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
- guszti68
- Nincs visszaút

- Értékelés: 14
Metrum Acoustics Musette R2R DAC
Kitűnő, karcmentes állapotú Metrum Acoustics Musette R2R NOS DAC fekete színben eladó. A készülék hibátlanul működik, gyári bontatlan állapotú.
Hangja analógos karakterű, naturális, testes, realisztikus és nagyon muzikális. A mélytartomány intenzív és dinamikus. A frekvencia átvitel széles és egyensúlyban lévő, ettől a zene kerek és egységes, egyik tartomány sem akar a másik fölébe kerekedni. Erőlködést még a hajtósabb részleteknél sem érezni, a zene magától értetődő természetességgel szól. Nincsenek kihegyezett paraméterek, fémesség vagy élesség, sarkosság, digitális íz egyáltalán nem tapasztalható a hangzásban.
30/771-6870
30/771-6870