Speciket lecserélni Meridára? Ez még Merida tulajként is elég "meredek".
(Persze nyilván a biznic az biznic...)

Ugyan cipőt még nem próbáltam, de mindegyik dechac kerékpáros cuccommal elégedett vagyok és tartósak is.

Azér' a két dörzsölt Vismás csaj - bármennyire fájó, el kell ismerni - mesterien ki is rakta szegényt a meccsből (bár lehet, tényleg nem bírt volna velük amúgy sem végigmenni).
Azt tudtam, hogy 17. lett, csak az volt gyanús, hogy a Wiebes-el egy csoportban jött meg, tehát arra gyanakodtam, hogy hátrarendelték, hogy neki segítsen. (És ezért szentségeltem ...

Nem bírta a tempót. 17. lett.

Akkor nincs.

Rendesen visszajött Ő is az erdőből

Az nyerte, aki a legjobb volt ma!

Persze.

Abban van egy kuplung a váltókanálhoz, amit ki-be lehet egy karral kapcsolgatni. Ha bekapcsolod, minimálisan csapkod a lánc.

Áááá, itthon a kép tele lenne pórázon össze-vissza sétáló kutyával, lábhajtós kismotoros gyerekekkel, babakocsit toló kiscsaláddal, stb.Alex_Aston írta: ↑2026.04.12., vas. 09:26Lehet ezt rendesen is csinálni, nem csak az autópálya leálló sávba bicikli mintát festeni.
Ilyen helyeken szerintem idehaza is többen tekernének, csak hát kéne hozza valamiféle átgondoltság is, nemcsak látszat megoldás...
Barcelona, lakosság számát tekintve ugye kb. Budapest méretű város. Persze területileg a negyede, de össze van épülve sok külvárossal.
És ez nem barcelonai sajátosság, Spanyolországban ilyen módon készül a legtöbb bringaút. Számos városban középen van,de tegyük hozzá, ezt is tanulni kell.Alex_Aston írta: ↑2026.04.12., vas. 09:26Lehet ezt rendesen is csinálni, nem csak az autópálya leálló sávba bicikli mintát festeni.
Ilyen helyeken szerintem idehaza is többen tekernének, csak hát kéne hozza valamiféle átgondoltság is, nemcsak látszat megoldás...
Barcelona, lakosság számát tekintve ugye kb. Budapest méretű város. Persze területileg a negyede, de össze van épülve sok külvárossal.
20260409_165611.jpg
20260409_165504.jpg