Az nyerte, aki a legjobb volt ma!

Az nyerte, aki a legjobb volt ma!

Persze.

Abban van egy kuplung a váltókanálhoz, amit ki-be lehet egy karral kapcsolgatni. Ha bekapcsolod, minimálisan csapkod a lánc.

Áááá, itthon a kép tele lenne pórázon össze-vissza sétáló kutyával, lábhajtós kismotoros gyerekekkel, babakocsit toló kiscsaláddal, stb.Alex_Aston írta: ↑2026.04.12., vas. 09:26Lehet ezt rendesen is csinálni, nem csak az autópálya leálló sávba bicikli mintát festeni.
Ilyen helyeken szerintem idehaza is többen tekernének, csak hát kéne hozza valamiféle átgondoltság is, nemcsak látszat megoldás...
Barcelona, lakosság számát tekintve ugye kb. Budapest méretű város. Persze területileg a negyede, de össze van épülve sok külvárossal.
És ez nem barcelonai sajátosság, Spanyolországban ilyen módon készül a legtöbb bringaút. Számos városban középen van,de tegyük hozzá, ezt is tanulni kell.Alex_Aston írta: ↑2026.04.12., vas. 09:26Lehet ezt rendesen is csinálni, nem csak az autópálya leálló sávba bicikli mintát festeni.
Ilyen helyeken szerintem idehaza is többen tekernének, csak hát kéne hozza valamiféle átgondoltság is, nemcsak látszat megoldás...
Barcelona, lakosság számát tekintve ugye kb. Budapest méretű város. Persze területileg a negyede, de össze van épülve sok külvárossal.
20260409_165611.jpg
20260409_165504.jpg

Ááááááa, itt csak asebi használ kuriózumokat.

Sőt, ha nem engedheted meg a Cannondale-t, fillérekből fejlesztheted hasonlóvá.

A fekete változat is gyönyörű, gondoltak rád is, mert van Sram Red verzió is. Jaaaa nem, neked nem való endurance!

Az mindegy szvsz.
Na bocsánat, most látom milyen hülyeséget írtam. Természetesen a Van Rysel a gyártó, nem a Decathlon.

Cseresznyefa virágzás megmentés?

Igen, ez másról szól. Itt egy tömlő van a tl rendszerben, kb, min a szivacskarika, ami meg legális, csak szerintem ez jobb és valóban használható. Meglátjuk.

Kár lenne, ha elkaszálnák, ez elég jó ötletnek tűnik. Talán nem kötnek bele, mégiscsak egy biztonságot növelő újítás.