Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1580

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

trane írta:
2026.05.22., pén. 22:47
PgSpa írta:
2026.05.22., pén. 21:39
...Vásároltam itt a fórumon két AN-L kábelből készült hálózati tápkábelt...Egyáltalán ennek a hangszórókábelnek a 230V-os használata nem veszélyes?
ezek hangsugárzó kábelnek készültek, így a tápkábelekre vonatkozó átütési előírásoknak egészen biztosan nem felelnek meg...
Megkockáztatom, hogy de. :napsut:
Leszek kicsit az ördög ügyvédje. :rolleyes:
Adva van az egyenkénti szigetelés, aztán az összecsavart ereket körbevevő kék ( az újabbaknál fekete ) szigetelés. Tehát kettős szigeteléssel állunk szemben. Nem tudom, hány ezer Watt az átütés elleni szabvány, de én nem látom benne a potenciális veszélyt.
Egyébként a rendszerszemléletet szem előtt tartva, valóban sok AN készülékeket és AN kábelt használó fórumtársunk készít ebből a drótból tápkábelt.
SM. Az Ő elmondásuk szerint az AN rendszerbe jól passzoló AN-L tápkábelnél jóval drágábban lehet csak idegen márkájú tápkábellel előrébb lépni.
Egyébként szívesen látnám ezen fórumtársak első kézből való élménybeszámolóját. :smile53:

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 465

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Az előbbiekre válaszul:

1. Gyors keresés után a topikból, a lényeget nem szó szerint idézve: vannak akik szárogatókötelet is AN hangszórókábelből csinálják
2. Nem áramütésben elhalálozott hifista özvegyétől vettem, ezért bátorkodtam belevágni
3. Amennyiért vettem egy próbát megér, sőt van kettő, és a hosszuk elég nekem hangszórókábelnek is.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1329

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

PgSpa írta:
Tisztelt Fórumlakók!

Vásároltam itt a fórumon két AN-L kábelből készült hálózati tápkábelt.
Mielőtt bekötöttem volna, azért benéztem a dugók alá, főleg azon oknál fogva,
mert kíváncsi voltam, hogy két ér esetében mit csinál a földeléssel.

Az egyikben az a megoldás fogadott, amire számítottam: nem kötötték be a földelést.
A másikban viszon az alábbi képeken látható látvány fogadott, ami szerint az egyik
érről lekötve van a föld. Van egy kis LIDL-ben vásárolt multiméterem, annak a szakadásmérőjével
megnéztem, nem jelez "keresztben" átmenő összeköttetést, így arra következtetek, hogy itt a sodrott
ér szálai egyenként szigeteltek?
Egyáltalán ennek a hangszórókábelnek a 230V-os használata nem veszélyes?

IMG_5331.jpg
IMG_5330.jpg
Igazából, azt nem értem, amikor ennyi éve létezik már a fórum, hogy miért kell még most is ilyen termékeket vásárolni. Sokkal jobbakat kapni kifejezetten erre a célra gyártottakat nem - vagy legalábbis nem sokkal drágábban.

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 584

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

PgSpa írta:
Tisztelt Fórumlakók!

Az egyikben az a megoldás fogadott, amire számítottam: nem kötötték be a földelést.
A másikban viszon az alábbi képeken látható látvány fogadott, ami szerint az egyik
érről lekötve van a föld. Van egy kis LIDL-ben vásárolt multiméterem, annak a szakadásmérőjével
megnéztem, nem jelez "keresztben" átmenő összeköttetést, így arra következtetek, hogy itt a sodrott

IMG_5331.jpg
IMG_5330.jpg
Az utolsó kérdést miért nem vásárlás előtt tetted fel?
Ha kérdésed van: 20/3383456

trane
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 3077

Hozzászólás Szerző: trane »

PgSpa írta:
...Vásároltam itt a fórumon két AN-L kábelből készült hálózati tápkábelt...Egyáltalán ennek a hangszórókábelnek a 230V-os használata nem veszélyes?
ezek hangsugárzó kábelnek készültek, így a tápkábelekre vonatkozó átütési előírásoknak egészen biztosan nem felelnek meg - s az erek igen, egyenként szigeteltek ill. árnyékoltak, és az árnyékolás van földnek használva.
azt a kábelt pedig, amelyikben nincs bekötve a föld, minden bizonnyal kettős szigetelésű készülékkel használták.
leborulok.gif

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 465

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Tisztelt Fórumlakók!

IMG_5331.jpg
IMG_5330.jpg

primaluna
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 89

Hozzászólás Szerző: primaluna »

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

primaluna írta:
2026.04.06., hétf. 16:43
Sziasztok!
tudja valaki hogy a stealth varidig digitkábelnek van -e bekötési iránya?
Csak mert az egyik végén a dugónál stealth felirat van, a másik végén meg a szériaszám.
Előre is köszi a választ!
Rajta van a gyűrű? Mert azon van irányjelző.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10183

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

primaluna írta:
2026.04.06., hétf. 16:43
Sziasztok!
Csak mert az egyik végén a dugónál stealth felirat van, a másik végén meg a szériaszám.
Ilyen esetekben a felírat iránya adja meg az irányt általában.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

primaluna
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 89

Hozzászólás Szerző: primaluna »

Sziasztok!

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

MrCollector írta:
2026.03.25., szer. 19:20
Rock60 írta:
2026.03.25., szer. 17:22
MrCollector írta:
2026.03.25., szer. 10:21

1. Nektek milyen GYAKORLATI tapasztalataitok vannak, nálatok mennyire szól bele a hangzásba a LAN kábel?
2. Az általuk okozott változás szerintetek milyen mértékű lehet más kábelekhez képest?
Pont az általad szerelt Viablue LAN váltotta nálam a tartozék gagyi sárgát, majd a szürke Suprát.
Nálam kb. egy evoluciós ugrásnyi tápkábel - csere hatásával ér fel a Viablue kábel használata a sárgához képest.
Nyilván nem azért kérdezem, mert nincs saját véleményem.
Nyilván. :smile53
Én meg a kérdésedre válaszolva elmondtam, mit tapasztaltam. :D

fireman74
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: fireman74 »

fireman74 írta:
2026.03.25., szer. 11:57
istvan01 írta:
2026.03.25., szer. 10:56
MrCollector írta:
Sziasztok!
LAN kábelek ügyében is elég megosztott a vélekedés hifis körökben.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem hozzátok:
1. Nektek milyen GYAKORLATI tapasztalataitok vannak, nálatok mennyire szól bele a hangzásba a LAN kábel?
2. Az általuk okozott változás szerintetek milyen mértékű lehet más kábelekhez képest?
SM üvegkábelemen, SFP+, nem hallható. Ha mégis, az a Switchen múlik.
Szia
Én a saját rendszeremben próbáltam ki 5 gyártó termékét. Emlékein szerin 40-600e-ig. Sosem gondoltam volna, hogy itt is ekkora lesz a változás. Sajnos igaz, pedig a villanyszerelőmtől a szolgáltató (T-home) emberéig mindenki humbugnak vélte.
A feleségem rá a legjobb bizonyíték, mivel Ő sosem tudja melyik kábel van bedugva Tőle kérek visszajelzést a változással kapcsolatba. Az alsó kábelek elvéreztek nála és nálam is. A Nordost Heimdall 2 3m hosszban közel olyan jól teljesített mint a Siltech kábelem (lásd az aláírásomban). Szerintem itt sem lehet megúszni a jó kábelezést.
Tudom vannak kábel tagadók és csak a kábel hangját hallom, DE NEKIK üzenem nekem így JÓ.
A legjobb kábel a Limar audio szerint, ha optikai kábelt használsz. Én most kértem kölcsön Lumin Switch-et és optikai kábelt, ezért erről még nem tudok nyilatkozni, ki kell próbáljam.
Mind ezt egy jól kimaxolt, instalált rendszerben hallottuk vissza.
Remélem tudtam segíteni.
Megjött a Lumin L2 próbára, bár csak ne kértem volna kölcsön... Azt hittem a Lumin X1 a végállomás és nem kell más, DE :smile51:

Több "hifissel" beszélgetve a saját streamer és Dac kombóra esküdtek, mert kis pénzből is ki lehet hozni a Tutit. Szerintük a digitális vonal egy egyszerű műsorforrás és felesleges nagy pénzeket költeni rá mert ugyan azt csinálják, mint a „Nagyok”. Tudjátok 1-esek és 0-lák.
Én ezt most cáfolom.
Az X1 már egy nagyon jó streamer dackal. Nem gondoltam, hogy egy switch (L2) még nyitottabbá és természetesebbé teszi a zenét. Tehát van hová fokozni és fejlődni.
Ez is olyan, mint az LP vonal.
Mindig van jobb futómű és hangszedő és trafó csak itt stremer-nek dac-nak és switch-nek hívják és itt is igaz, hogy az áruk a fejlődéssel többszörösére nő.
És minden kábel egyformán fontos, nem lehet megúszni.
Lumin X2
Soulution 312
Audio Note AN-E SPE HE
Siltech Royal Signature Empress, Network, 880P, 880i, 880L

Denafrips Artemis
Final Audio D8000 DC Pro, Audio Technica ATH-ADX5000
Siltech 880P, 880i

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 391

Hozzászólás Szerző: pjm »

Érdekes, az AQ Carbon ethernet kapcsán pont a "mesélős' szó jutott eszembe. Olyan szép folyékony nálam, persze meg van a sávszélessége meg a ritmustartása, mégis ez jut róla leghamarabb eszembe. Ha tecnikailag kellene mondani mit tud az olcsóbb társaihoz képest, pont a középrartomány, meg úgy általában a hangok definiáltsága, energiája a legszembetünőbb. Számomra. Még pl egy Foresthez képest is. Épp a múlt héten gondolkodtam el, volt valaha Carbon usb-m is, eladtam, keménynek, hifisnek hallottam. De az elmúlt fél évben kepbe kerültek olyan, újonnan tanult dolgok, ami miatt épp az jutott eszembe, nem-e a rendszerem problémáit hallottam. Értsd, a nem megfelelő, zajjal teli pc jelet például. Elég ha például táp vonalon módosítani valamit, máris borul a dolog. Másik dacot veszel, kell másik kábel is. Mert akkor már kijön annak az elönye. Most borult nálam megint pár régi tapasztalat. Kezdheted újragondolni a dolgokat.... Sosincs ennek a "dilinek' vége.

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

mishow írta:
2026.03.28., szomb. 10:37
Köszi a részletes választ @Tiger, sokat segítettél :smile53:
Telefonon pötyögök, szóval röviden:

Vention: próbáltam, ugyanez a tapasztalat. Noname szinthez nagy ugrás fillérekért, 2m-es jobban szól.

Carbon: lan nem volt, de IC és usb igen. A hatás ugyanez, elsőre WOW, de később nekem fárasztó, mindig kikerült a rendszerből; ezzel együtt sztem az AQ legjobb ár-érték arányú családja, a legtöbb hifisnek bejövős; remek kábelnek tartom, de kötelező bepróbálni, mert ízlés és rendszerfüggő!
Én a kicsivel nyugisabb hangot jobban kedvelem, talán ezért jön be a sokak által “punnyadtnak” tartott Supra.

Árazás: hát igen, ez a nagy hifi csapda, ahogy a borászok mondják, a “visszakóstolás” ; nekem is sok pénzembe került már, hogy volt ami igazán nem is tetszett elsőre, de visszatettem a régit és vakartam a fejem …
Akkor neked a Starlight valószínűleg bejött volna. Én is gondolkodóba estem akkor.
A Platinum valóban hulla drága, de volt fenn 130-ért egy fél méteres, nekem is ilyen van, én egy hangfal kábelért cseréltem mert akkor erre volt szükségem. Azóta maradt és nem bántam meg, pedig én is a nyugodtabb hangot szeretem. A két Auralic-hoz elég jól mennek.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2744

Hozzászólás Szerző: mishow »

Köszi a részletes választ @Tiger, sokat segítettél :smile53:
Telefonon pötyögök, szóval röviden:

Vention: próbáltam, ugyanez a tapasztalat. Noname szinthez nagy ugrás fillérekért, 2m-es jobban szól.

Carbon: lan nem volt, de IC és usb igen. A hatás ugyanez, elsőre WOW, de később nekem fárasztó, mindig kikerült a rendszerből; ezzel együtt sztem az AQ legjobb ár-érték arányú családja, a legtöbb hifisnek bejövős; remek kábelnek tartom, de kötelező bepróbálni, mert ízlés és rendszerfüggő!
Én a kicsivel nyugisabb hangot jobban kedvelem, talán ezért jön be a sokak által “punnyadtnak” tartott Supra.

Árazás: hát igen, ez a nagy hifi csapda, ahogy a borászok mondják, a “visszakóstolás” ; nekem is sok pénzembe került már, hogy volt ami igazán nem is tetszett elsőre, de visszatettem a régit és vakartam a fejem …

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó

mishow írta:
2026.03.27., pén. 15:02
white-tiger írta:
2026.03.27., pén. 07:32
Volt nálam Vention, AQ Carbon, WW Platinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).
A piros a Starlight, a sárga a Chroma. A Platinum (nekem) erősen felső kategória, a maga 480.000,- Ft-os árával.
A Ventiont nem kérdezem, de például az AQ Carbonhoz képest - ami árban kb a Chromával van pariban - miben volt érezhető egy ekkora kategória ugrás?
Már a Vention is sokkal jobb az alap gatyamadzagoknál, és ezen belül a 2 m-es jobb az 1 m-esnél.
Nekem most a Carbon és a Platinum van
(Bár vannak akik nem szeretik egyiket sem.)
A Carbonon kívül a Starlight volt nálam még. Nagyjából egy kategória a kettő, más hangkarakterrel. A Starlight egy nyugodtabb és kicsit kiemelt de kellemesen kerek és szerethető közép tartománnyal rendelkezik. Az AQ nyíltabb , gyorsabb, kicsit energiusabbnak tűnik, élénkebb magas tartománnyal. Ez utóbbi lehet valakinek zavaró vagy nyers is, rendszertől és ízlésről függően .
Érdekes hogy a Platinum karaktere inkább a Carbonhoz áll közelebb, mint a kis testvéréhez... Csak mindenben jobb, felbontás, finomság hallgatóság.
Csak hozzá teszem, mindez az én véleményem a saját rendszeremben és prioritásaimmal.
Az utolsó kérdésre a kategória ugrással kapcsolatban a válasz:
Amennyiben jobb, szinte mindig, rögtön és mindenben. Pont annyira, hogy ne legyen kedved visszarakni a régit. 🙂
De ha mégsem, akkor a vissza csere után érzed még rögtön a jobb hiányát. Ki van ez találva... 🤣

mishow
V.I.P.
V.I.P.

white-tiger írta:
2026.03.27., pén. 07:32
Volt nálam Vention, AQ Carbon, WW Platinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).
A piros a Starlight, a sárga a Chroma. A Platinum (nekem) erősen felső kategória, a maga 480.000,- Ft-os árával.
A Ventiont nem kérdezem, de például az AQ Carbonhoz képest - ami árban kb a Chromával van pariban - miben volt érezhető egy ekkora kategória ugrás?

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó

MrCollector írta:
2026.03.26., csüt. 14:41
mishow írta:
2026.03.26., csüt. 08:52
1. Beleszól, a mértéke készülék függő (mint minden kábel cserénél) de számomra minden esetben jól hallható, és látható is, az Apple TV képe például nálam sokat javult a minőségi kábeltől; ami még izgalmasabb, hogy a hatás nem csak a router/utolső switch és a készülék közt jelentkezik, hanem több switch esetén a lánc teszőleges szakaszain cserélve is;

2. Pontosítani kellene, mit értesz "más" kábeleken? A többi hifi kábelt (táp, IC) vagy a különféle lan kábelek hatását egymáshoz képest? Ha stream a fő műsorforrás, akkor fontosságban a magam részéről egészen előre helyezném, talán a tápkábelekkel egy fontossági sorba.

Ha egymáshoz képest, akkor azt kell mondanom, mindegyiknek meg van a saját karaktere, akár gyártó szerint.
Nekem Supra CAT8 van, illik a rendszerembe, próbáltam AQ-t és Viabluet (nem gyári szerelteket) amik szintén sokat hoztak, meg a sokat hype-olt CAT8 Ventiont is, aminek a pozitív hatása szintén egyértelmű, a noname kábeleknél mindenképp jobb. A Supra hangzása nekem jobban bejön, ennyi.

Ami izgalmas lehet - ha már előjött a téma - hogy a CAT6/7/8 játszik-e szerepet a hangzásban, vagy itt is a jobb kábelszerkezet és az igényesebb csatlakozók a lényeg? A másik, amin vita szokott lenni (OKOK, itt mindenen vita szokott lenni :rolleyes: ) hogy van-e különbség a gyári szerelt és a házi kivitel közt?
Igen, a többi "hifi" kábelre gondoltam természetesen. A posztom célja nem az volt, hogy a különböző gyártók termékeit versenyeztessem, hanem meg szerettem volna tudni, hogy mennyien és mekkora jelentőséget tulajdonítanak a LAN kábeleknek.
Ugyanúgy van jelentősége, mint az analóg rca-nak vagy az AES/ebu-nak. Ez is egy összekötő kábel, csak a routereket/streamereket/switch-eket köti össze. Volt nálam Vention, AQ Carbon, VW Patinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

mishow írta:
2026.03.26., csüt. 08:52
1. Beleszól, a mértéke készülék függő (mint minden kábel cserénél) de számomra minden esetben jól hallható, és látható is, az Apple TV képe például nálam sokat javult a minőségi kábeltől; ami még izgalmasabb, hogy a hatás nem csak a router/utolső switch és a készülék közt jelentkezik, hanem több switch esetén a lánc teszőleges szakaszain cserélve is;

2. Pontosítani kellene, mit értesz "más" kábeleken? A többi hifi kábelt (táp, IC) vagy a különféle lan kábelek hatását egymáshoz képest? Ha stream a fő műsorforrás, akkor fontosságban a magam részéről egészen előre helyezném, talán a tápkábelekkel egy fontossági sorba.

Ha egymáshoz képest, akkor azt kell mondanom, mindegyiknek meg van a saját karaktere, akár gyártó szerint.
Nekem Supra CAT8 van, illik a rendszerembe, próbáltam AQ-t és Viabluet (nem gyári szerelteket) amik szintén sokat hoztak, meg a sokat hype-olt CAT8 Ventiont is, aminek a pozitív hatása szintén egyértelmű, a noname kábeleknél mindenképp jobb. A Supra hangzása nekem jobban bejön, ennyi.

Ami izgalmas lehet - ha már előjött a téma - hogy a CAT6/7/8 játszik-e szerepet a hangzásban, vagy itt is a jobb kábelszerkezet és az igényesebb csatlakozók a lényeg? A másik, amin vita szokott lenni (OKOK, itt mindenen vita szokott lenni :rolleyes: ) hogy van-e különbség a gyári szerelt és a házi kivitel közt?
Igen, a többi "hifi" kábelre gondoltam természetesen. A posztom célja nem az volt, hogy a különböző gyártók termékeit versenyeztessem, hanem meg szerettem volna tudni, hogy mennyien és mekkora jelentőséget tulajdonítanak a LAN kábeleknek.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

MrCollector írta:

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rock60 írta:
2026.03.25., szer. 17:22
MrCollector írta:
Sziasztok!
Ez jó... :kapdelm:
Pont az általad szerelt Viablue LAN váltotta nálam a tartozék gagyi sárgát, majd a szürke Suprát.
Nálam kb. egy evoluciós ugrásnyi tápkábel - csere hatásával ér fel a Viablue kábel használata a sárgához képest.
Mind ez a router és a nem éppen high-end hangú set up box között próbálva / használva. :smile29:
Nyilván nem azért kérdezem, mert nincs saját véleményem.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

MrCollector írta:
Sziasztok!
Ez jó... :kapdelm:
Mind ez a router és a nem éppen high-end hangú set up box között próbálva / használva. :smile29:

wasiliy888
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 345

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

MrC. szerintem a LAN kábelek alatt elsősorban az RJ45-ös típusú csatlakozóval szereltekre gondolt, nem optikára.
Az olyan hálózatos gépek, amikbe van SFP port nem épp a belépő kategóriában szoktak szerepelni, switch-ek közül sem a legolcsóbbakat vértezik fel ilyen csatlakozási lehetőséggel.
Az RJ45 dugókkal ellátott (fém)kábeleknek viszont a fentieknél jóval olcsóbb rendszerekben is megvan a jelentősége. Szerintem érdemes rá áldozni, és hoz annyi változást a hangzásban, mint egy RCA összekötő kábel cseréje. Azt mondanám, hogy a táp- és hangsugárzókábelek fontosabbak, de pl ha nincs usb, se I2S a rendszerben, és a steamer a forrásom, ami ilyennel kapcsolódik a switch-hez, vagy routerhez, azt mondanám, hogy a harmadik helyre tenném a fontossági sorrendben.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR, SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4

fireman74
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: fireman74 »

istvan01 írta:
2026.03.25., szer. 10:56
MrCollector írta:
Sziasztok!
Szia
Én a saját rendszeremben próbáltam ki 5 gyártó termékét. Emlékein szerin 40-600e-ig. Sosem gondoltam volna, hogy itt is ekkora lesz a változás. Sajnos igaz, pedig a villanyszerelőmtől a szolgáltató (T-home) emberéig mindenki humbugnak vélte.
A feleségem rá a legjobb bizonyíték, mivel Ő sosem tudja melyik kábel van bedugva Tőle kérek visszajelzést a változással kapcsolatba. Az alsó kábelek elvéreztek nála és nálam is. A Nordost Heimdall 2 3m hosszban közel olyan jól teljesített mint a Siltech kábelem (lásd az aláírásomban). Szerintem itt sem lehet megúszni a jó kábelezést.
Tudom vannak kábel tagadók és csak a kábel hangját hallom, DE NEKIK üzenem nekem így JÓ.
A legjobb kábel a Limar audio szerint, ha optikai kábelt használsz. Én most kértem kölcsön Lumin Switch-et és optikai kábelt, ezért erről még nem tudok nyilatkozni, ki kell próbáljam.
Mind ezt egy jól kimaxolt, instalált rendszerben hallottuk vissza.
Remélem tudtam segíteni.
Lumin X2
Soulution 312
Audio Note AN-E SPE HE
Siltech Royal Signature Empress, Network, 880P, 880i, 880L

Denafrips Artemis
Final Audio D8000 DC Pro, Audio Technica ATH-ADX5000
Siltech 880P, 880i

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3739

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

MrCollector írta:
Sziasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”