Már a Vention is sokkal jobb az alap gatyamadzagoknál, és ezen belül a 2 m-es jobb az 1 m-esnél.mishow írta: ↑2026.03.27., pén. 15:02A piros a Starlight, a sárga a Chroma. A Platinum (nekem) erősen felső kategória, a maga 480.000,- Ft-os árával.white-tiger írta: ↑2026.03.27., pén. 07:32Volt nálam Vention, AQ Carbon, WW Platinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).
A Ventiont nem kérdezem, de például az AQ Carbonhoz képest - ami árban kb a Chromával van pariban - miben volt érezhető egy ekkora kategória ugrás?
Nekem most a Carbon és a Platinum van
(Bár vannak akik nem szeretik egyiket sem.)
A Carbonon kívül a Starlight volt nálam még. Nagyjából egy kategória a kettő, más hangkarakterrel. A Starlight egy nyugodtabb és kicsit kiemelt de kellemesen kerek és szerethető közép tartománnyal rendelkezik. Az AQ nyíltabb , gyorsabb, kicsit energiusabbnak tűnik, élénkebb magas tartománnyal. Ez utóbbi lehet valakinek zavaró vagy nyers is, rendszertől és ízlésről függően .
Érdekes hogy a Platinum karaktere inkább a Carbonhoz áll közelebb, mint a kis testvéréhez... Csak mindenben jobb, felbontás, finomság hallgatóság.
Csak hozzá teszem, mindez az én véleményem a saját rendszeremben és prioritásaimmal.
Az utolsó kérdésre a kategória ugrással kapcsolatban a válasz:
Amennyiben jobb, szinte mindig, rögtön és mindenben. Pont annyira, hogy ne legyen kedved visszarakni a régit.
De ha mégsem, akkor a vissza csere után érzed még rögtön a jobb hiányát. Ki van ez találva...