Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 117

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

mishow írta:
2026.03.27., pén. 15:02
white-tiger írta:
2026.03.27., pén. 07:32
Volt nálam Vention, AQ Carbon, WW Platinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).
A piros a Starlight, a sárga a Chroma. A Platinum (nekem) erősen felső kategória, a maga 480.000,- Ft-os árával.
A Ventiont nem kérdezem, de például az AQ Carbonhoz képest - ami árban kb a Chromával van pariban - miben volt érezhető egy ekkora kategória ugrás?
Már a Vention is sokkal jobb az alap gatyamadzagoknál, és ezen belül a 2 m-es jobb az 1 m-esnél.
Nekem most a Carbon és a Platinum van
(Bár vannak akik nem szeretik egyiket sem.)
A Carbonon kívül a Starlight volt nálam még. Nagyjából egy kategória a kettő, más hangkarakterrel. A Starlight egy nyugodtabb és kicsit kiemelt de kellemesen kerek és szerethető közép tartománnyal rendelkezik. Az AQ nyíltabb , gyorsabb, kicsit energiusabbnak tűnik, élénkebb magas tartománnyal. Ez utóbbi lehet valakinek zavaró vagy nyers is, rendszertől és ízlésről függően .
Érdekes hogy a Platinum karaktere inkább a Carbonhoz áll közelebb, mint a kis testvéréhez... Csak mindenben jobb, felbontás, finomság hallgatóság.
Csak hozzá teszem, mindez az én véleményem a saját rendszeremben és prioritásaimmal.
Az utolsó kérdésre a kategória ugrással kapcsolatban a válasz:
Amennyiben jobb, szinte mindig, rögtön és mindenben. Pont annyira, hogy ne legyen kedved visszarakni a régit. 🙂
De ha mégsem, akkor a vissza csere után érzed még rögtön a jobb hiányát. Ki van ez találva... 🤣

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2730

Hozzászólás Szerző: mishow »

white-tiger írta:
2026.03.27., pén. 07:32
Volt nálam Vention, AQ Carbon, WW Platinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).
A piros a Starlight, a sárga a Chroma. A Platinum (nekem) erősen felső kategória, a maga 480.000,- Ft-os árával.
A Ventiont nem kérdezem, de például az AQ Carbonhoz képest - ami árban kb a Chromával van pariban - miben volt érezhető egy ekkora kategória ugrás?

white-tiger
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

MrCollector írta:
2026.03.26., csüt. 14:41
mishow írta:
2026.03.26., csüt. 08:52
1. Beleszól, a mértéke készülék függő (mint minden kábel cserénél) de számomra minden esetben jól hallható, és látható is, az Apple TV képe például nálam sokat javult a minőségi kábeltől; ami még izgalmasabb, hogy a hatás nem csak a router/utolső switch és a készülék közt jelentkezik, hanem több switch esetén a lánc teszőleges szakaszain cserélve is;

2. Pontosítani kellene, mit értesz "más" kábeleken? A többi hifi kábelt (táp, IC) vagy a különféle lan kábelek hatását egymáshoz képest? Ha stream a fő műsorforrás, akkor fontosságban a magam részéről egészen előre helyezném, talán a tápkábelekkel egy fontossági sorba.

Ha egymáshoz képest, akkor azt kell mondanom, mindegyiknek meg van a saját karaktere, akár gyártó szerint.
Nekem Supra CAT8 van, illik a rendszerembe, próbáltam AQ-t és Viabluet (nem gyári szerelteket) amik szintén sokat hoztak, meg a sokat hype-olt CAT8 Ventiont is, aminek a pozitív hatása szintén egyértelmű, a noname kábeleknél mindenképp jobb. A Supra hangzása nekem jobban bejön, ennyi.

Ami izgalmas lehet - ha már előjött a téma - hogy a CAT6/7/8 játszik-e szerepet a hangzásban, vagy itt is a jobb kábelszerkezet és az igényesebb csatlakozók a lényeg? A másik, amin vita szokott lenni (OKOK, itt mindenen vita szokott lenni :rolleyes: ) hogy van-e különbség a gyári szerelt és a házi kivitel közt?
Igen, a többi "hifi" kábelre gondoltam természetesen. A posztom célja nem az volt, hogy a különböző gyártók termékeit versenyeztessem, hanem meg szerettem volna tudni, hogy mennyien és mekkora jelentőséget tulajdonítanak a LAN kábeleknek.
Ugyanúgy van jelentősége, mint az analóg rca-nak vagy az AES/ebu-nak. Ez is egy összekötő kábel, csak a routereket/streamereket/switch-eket köti össze. Volt nálam Vention, AQ Carbon, VW Patinum és az alatta lévő piros (nem jut eszembe a neve).

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 554

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

mishow írta:
2026.03.26., csüt. 08:52
1. Beleszól, a mértéke készülék függő (mint minden kábel cserénél) de számomra minden esetben jól hallható, és látható is, az Apple TV képe például nálam sokat javult a minőségi kábeltől; ami még izgalmasabb, hogy a hatás nem csak a router/utolső switch és a készülék közt jelentkezik, hanem több switch esetén a lánc teszőleges szakaszain cserélve is;

2. Pontosítani kellene, mit értesz "más" kábeleken? A többi hifi kábelt (táp, IC) vagy a különféle lan kábelek hatását egymáshoz képest? Ha stream a fő műsorforrás, akkor fontosságban a magam részéről egészen előre helyezném, talán a tápkábelekkel egy fontossági sorba.

Ha egymáshoz képest, akkor azt kell mondanom, mindegyiknek meg van a saját karaktere, akár gyártó szerint.
Nekem Supra CAT8 van, illik a rendszerembe, próbáltam AQ-t és Viabluet (nem gyári szerelteket) amik szintén sokat hoztak, meg a sokat hype-olt CAT8 Ventiont is, aminek a pozitív hatása szintén egyértelmű, a noname kábeleknél mindenképp jobb. A Supra hangzása nekem jobban bejön, ennyi.

Ami izgalmas lehet - ha már előjött a téma - hogy a CAT6/7/8 játszik-e szerepet a hangzásban, vagy itt is a jobb kábelszerkezet és az igényesebb csatlakozók a lényeg? A másik, amin vita szokott lenni (OKOK, itt mindenen vita szokott lenni :rolleyes: ) hogy van-e különbség a gyári szerelt és a házi kivitel közt?
Igen, a többi "hifi" kábelre gondoltam természetesen. A posztom célja nem az volt, hogy a különböző gyártók termékeit versenyeztessem, hanem meg szerettem volna tudni, hogy mennyien és mekkora jelentőséget tulajdonítanak a LAN kábeleknek.
Ha kérdésed van: 20/3383456

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2730

Hozzászólás Szerző: mishow »

MrCollector írta:
2026.03.25., szer. 10:21
1. Nektek milyen GYAKORLATI tapasztalataitok vannak, nálatok mennyire szól bele a hangzásba a LAN kábel?
2. Az általuk okozott változás szerintetek milyen mértékű lehet más kábelekhez képest?

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

Rock60 írta:
2026.03.25., szer. 17:22
MrCollector írta:
Sziasztok!
LAN kábelek ügyében is elég megosztott a vélekedés hifis körökben.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem hozzátok:
1. Nektek milyen GYAKORLATI tapasztalataitok vannak, nálatok mennyire szól bele a hangzásba a LAN kábel?
2. Az általuk okozott változás szerintetek milyen mértékű lehet más kábelekhez képest?
Ez jó... :kapdelm:
Pont az általad szerelt Viablue LAN váltotta nálam a tartozék gagyi sárgát, majd a szürke Suprát.
Nálam kb. egy evoluciós ugrásnyi tápkábel - csere hatásával ér fel a Viablue kábel használata a sárgához képest.
Mind ez a router és a nem éppen high-end hangú set up box között próbálva / használva. :smile29:
Nyilván nem azért kérdezem, mert nincs saját véleményem.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

MrCollector írta:
Sziasztok!
Ez jó... :kapdelm:
Pont az általad szerelt Viablue LAN váltotta nálam a tartozék gagyi sárgát, majd a szürke Suprát.
Nálam kb. egy evoluciós ugrásnyi tápkábel - csere hatásával ér fel a Viablue kábel használata a sárgához képest.
Mind ez a router és a nem éppen high-end hangú set up box között próbálva / használva. :smile29:

wasiliy888
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 306

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

MrC. szerintem a LAN kábelek alatt elsősorban az RJ45-ös típusú csatlakozóval szereltekre gondolt, nem optikára.
Az olyan hálózatos gépek, amikbe van SFP port nem épp a belépő kategóriában szoktak szerepelni, switch-ek közül sem a legolcsóbbakat vértezik fel ilyen csatlakozási lehetőséggel.
Az RJ45 dugókkal ellátott (fém)kábeleknek viszont a fentieknél jóval olcsóbb rendszerekben is megvan a jelentősége. Szerintem érdemes rá áldozni, és hoz annyi változást a hangzásban, mint egy RCA összekötő kábel cseréje. Azt mondanám, hogy a táp- és hangsugárzókábelek fontosabbak, de pl ha nincs usb, se I2S a rendszerben, és a steamer a forrásom, ami ilyennel kapcsolódik a switch-hez, vagy routerhez, azt mondanám, hogy a harmadik helyre tenném a fontossági sorrendben.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4

fireman74
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Hozzászólás Szerző: fireman74 »

istvan01 írta:
2026.03.25., szer. 10:56
MrCollector írta:
Sziasztok!
SM üvegkábelemen, SFP+, nem hallható. Ha mégis, az a Switchen múlik.
Szia
Én a saját rendszeremben próbáltam ki 5 gyártó termékét. Emlékein szerin 40-600e-ig. Sosem gondoltam volna, hogy itt is ekkora lesz a változás. Sajnos igaz, pedig a villanyszerelőmtől a szolgáltató (T-home) emberéig mindenki humbugnak vélte.
A feleségem rá a legjobb bizonyíték, mivel Ő sosem tudja melyik kábel van bedugva Tőle kérek visszajelzést a változással kapcsolatba. Az alsó kábelek elvéreztek nála és nálam is. A Nordost Heimdall 2 3m hosszban közel olyan jól teljesített mint a Siltech kábelem (lásd az aláírásomban). Szerintem itt sem lehet megúszni a jó kábelezést.
Tudom vannak kábel tagadók és csak a kábel hangját hallom, DE NEKIK üzenem nekem így JÓ.
A legjobb kábel a Limar audio szerint, ha optikai kábelt használsz. Én most kértem kölcsön Lumin Switch-et és optikai kábelt, ezért erről még nem tudok nyilatkozni, ki kell próbáljam.
Mind ezt egy jól kimaxolt, instalált rendszerben hallottuk vissza.
Remélem tudtam segíteni.
Lumin X2
Soulution 312
Audio Note AN-E SPE HE
Siltech Royal Signature Empress, Network, 880P, 880i, 880L

Denafrips Artemis
Final Audio D8000 DC Pro, Audio Technica ATH-ADX5000
Siltech 880P, 880i

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3700

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

MrCollector írta:
Sziasztok!
SM üvegkábelemen, SFP+, nem hallható. Ha mégis, az a Switchen múlik.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

Sziasztok!

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Deenoo írta:
2026.03.13., pén. 20:09

Esetleg lezárhatnád a szabad végét egy 75-110 ohmos ellenállással.
Az igaz. :smile53:
Az már mindjárt több, mint a " sehová ". :D

Deenoo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hozzászólás Szerző: Deenoo »

Rock60 írta:
2026.03.13., pén. 19:24
Shimano írta:
2026.03.12., csüt. 13:09

Tehát egy zsír új spdif digit kábel bejáratható úgy is,hogy az nincs bekötve a rendszerre?,tehát csak egy dvd játszó kimenetére van csatlakozva az egyik oldal,a másik meg sehová,és ez így menne éjjel nappal pár napig.
Nem értem, hogyan működhet... gondolkodik.gif
Ha a jelnek nincsen hová mennie, mert nem zárul az áramkör, akkor hogyan járódhatna akár lassan is ?
Esetleg lezárhatnád a szabad végét egy 75-110 ohmos ellenállással.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Shimano írta:

Tehát egy zsír új spdif digit kábel bejáratható úgy is,hogy az nincs bekötve a rendszerre?,tehát csak egy dvd játszó kimenetére van csatlakozva az egyik oldal,a másik meg sehová,és ez így menne éjjel nappal pár napig.
Nem értem, hogyan működhet... gondolkodik.gif
Ha a jelnek nincsen hová mennie, mert nem zárul az áramkör, akkor hogyan járódhatna akár lassan is ?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4748
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Shimano írta:
Feltettem már ezt a kérdést,jött is válasz,de nem emlékszem már rá pontosan.
Van nálam két db új is,az egyik már kb bejáratott,de a másikat így járatnám be ha ez így lehetséges és jó megoldás lehet. gondolkodik.gif
Sok idö lesz így, igaz, a párhuzamosok is metszik egymást valahol :rolleyes:
Inkább maradj a hagyományos verziónál, vagy kösd be csak simán,majd beég
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2259

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Feltettem már ezt a kérdést,jött is válasz,de nem emlékszem már rá pontosan.
Van nálam két db új is,az egyik már kb bejáratott,de a másikat így járatnám be ha ez így lehetséges és jó megoldás lehet. gondolkodik.gif

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 234

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

A DIY USB drót egy elég küzdelmes témakör... :-) Mikor eldobtam a korábbi hozzászólásomban említett drótot, összevissza kísérleteztem USB kábel készítéssel, persze a saját buborékomon belül. Volt Nirvana szerelőkábel (nem működött), 47lab (nem működött) aztán csináltam 4 féle Kondo KSL SPC verziót mindenféle fonással többféle hosszban. Az 1m kapufa volt, de a hosszt lecsökkentve 50 centire, szétszedve és külön megfonva a táp / "jel" utakat, a tápot réz harisnyába húzva véletlenül eltaláltam valamit, mert megszólalt és máig univerzálisan jó mindenhova. Stabilan hozza még digiben is, az alul felül kerekítő, csodás középtartományával a digitiszt "analógosra simító" Kondo magicet. Imádom, bár végül maradva a Low Budget kategóriában végül egy hosszabb SAEC mellett kötöttem ki.

Ugye milyen cuki??? :-)
usb1.jpg
usb1.jpg (14.67 KiB) Megtekintve 2460 alkalommal
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

wasiliy888
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 306

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

MrCollector írta:
2026.03.09., hétf. 22:39
kopaszbarack írta:
2026.03.07., szomb. 12:34
Helló Urak! 4 napja szívatom magam, de nincs meg a válasz. Laikus vagyok! Volt Win. újratelepítés, driver frissítés, bios állítgatás.
Az miért van, hogy az audi pc dedikált usb kártyáján nem minden fajta usb kábelen keresztűl látja a dac-ot? Az alaplapi usb-n mindkét kábelen látják egymást (dac+audio pc) Mindkét kábel magyar diy!
Köszi előre is ha van tippetek!
Nekem is volt ilyen problémám a jelenlegi "egyszerű" USB kártyámmal, nagyon drága gyári kábelnél is.
Egyébként dac-függő is lehet a dolog, mert valamelyik érzékenyebb a "hibákra". Külön tartok olyan dac-ot, ami egyébként hibátlanul működik, de a rossz kábeleket egyből kiszűri. Nyilván erre nekem szükségem van a tesztelésekhez, pont azért, hogy ne adjak ki olyat a kezemből amivel esetleg hasonló probléma lehet.
Az nem publikus, hogy ilyenkor mit javítasz ki a "rosszul sikerült" kábelnél, vagy hogy mi tud egyáltalán félremenni?
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

kopaszbarack írta:
Helló Urak! 4 napja szívatom magam, de nincs meg a válasz. Laikus vagyok! Volt Win. újratelepítés, driver frissítés, bios állítgatás.
Az miért van, hogy az audi pc dedikált usb kártyáján nem minden fajta usb kábelen keresztűl látja a dac-ot? Az alaplapi usb-n mindkét kábelen látják egymást (dac+audio pc) Mindkét kábel magyar diy!
Nekem is volt ilyen problémám a jelenlegi "egyszerű" USB kártyámmal, nagyon drága gyári kábelnél is.
Egyébként dac-függő is lehet a dolog, mert valamelyik érzékenyebb a "hibákra". Külön tartok olyan dac-ot, ami egyébként hibátlanul működik, de a rossz kábeleket egyből kiszűri. Nyilván erre nekem szükségem van a tesztelésekhez, pont azért, hogy ne adjak ki olyat a kezemből amivel esetleg hasonló probléma lehet.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: GTomi »

robi20064 írta:
2026.03.08., vas. 15:20
kopaszbarack írta:
Ez elkepzelheto hogy USB chipset fuggo lesz. Van ami jobban "haklis" a specifikaciok betartasara es bizonyos DIY kabelekkel nem fog mukodni, mig megint masok toleransabbak. Volt hasonlo tapasztalatom felso kategorias DAC es szinten nagy nepszerusegnek es respektnek orvendo USB kabel kombinaciojaval, volt hang csak folyamatos "pattogas" is. Utana inkabb maradtam a gyari kabeleknel. Nem feltetlenul kell ujra es ujra feltalalni a kereket, es ha megis, akkor is csak keveseknek fog sikerulni kullo nelkul.
Jártam én is így diy usb kábellel, ugyanazon gyártó a régebbijével nem pattogott, az újabb szériával igen. Gyárival sose volt ilyen gondom.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 89

Hozzászólás Szerző: kopaszbarack »

La_Valse írta:
2026.03.08., vas. 19:02

Most akkor a 'mindenfajta' kábel az két DIY volt? Koránt sem biztos, csak a kábel a probléma. A dedikált kártya másképp táplálkozik, mint az alaplapi USB. Oda akarok kilyukadni, hogy lehet ez időzítési probléma is, és nincs szinkron. Ugye nem mondunk konkrétumokat, mert ronthatja az eladási esélyeket...
Köszi! A kártya gyártó szerint nincs probléma, mert van kábel amivel működik, tehát a kártya jó! Ennyit tudott hozzá tenni, megértem! Három kábelem van jelenleg mind diy abból kettővel jól is működik csak pont az évek óta nagy kedvencel megy a hiszti, ami az alaplapi usb-ről tökéletes, tehát a kábel gyártó szerint az jó és Őt is megértem :D

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását a témámhoz, lájk-ban igyekeztem is reagálni! Nekem ez az "anomália" egy új élmény, tanulság, a konzekvencia, hogy a következő usb kábelt már csak akkor tudom megvenni, ha az hajlandó együttmüködni a rendszeremmel! (A kábelgyártók 10-ből 9-en ezt ajánlják :D )
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

kopaszbarack írta:
Most akkor a 'mindenfajta' kábel az két DIY volt? Koránt sem biztos, csak a kábel a probléma. A dedikált kártya másképp táplálkozik, mint az alaplapi USB. Oda akarok kilyukadni, hogy lehet ez időzítési probléma is, és nincs szinkron. Ugye nem mondunk konkrétumokat, mert ronthatja az eladási esélyeket...
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

robi20064
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1453

Hozzászólás Szerző: robi20064 »

kopaszbarack írta:
Ez elkepzelheto hogy USB chipset fuggo lesz. Van ami jobban "haklis" a specifikaciok betartasara es bizonyos DIY kabelekkel nem fog mukodni, mig megint masok toleransabbak. Volt hasonlo tapasztalatom felso kategorias DAC es szinten nagy nepszerusegnek es respektnek orvendo USB kabel kombinaciojaval, volt hang csak folyamatos "pattogas" is. Utana inkabb maradtam a gyari kabeleknel. Nem feltetlenul kell ujra es ujra feltalalni a kereket, es ha megis, akkor is csak keveseknek fog sikerulni kullo nelkul.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6498

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kopaszbarack írta:
Szerintem: Az USB kábelek elég háklisak tudnak lenni, pláne ha nem árnyékoltak, mert - úgymond - úgy "jobb" a hangjuk :) . Próbálj ki egy "rendes" USB-kábelt. Javaslom a Suprákat.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 234

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

kopaszbarack írta:
Ha régebbi PowerR azt konkrétan úgy is árulta hogy próbáld ki melyik a legjobb... Nekem adott 5 félét abból csak az egyik működött a Core Karunával. Aztán később kiderült miután össze vissza pattogott a hang egy drágább DACnál hogy az is rosszul volt bekötve csak nálam nem hozta a problémát mert nem USBről tápolt az USB Spdif konverterem.
Próbáld vmi gyárival hogy műkszik-e.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”